9 Tyylikästä ja parasta korsettimekkoa naisille

Korsettimekot ovat olkaimeton ja mekko alkaa rintakehästä. Korsettimekot ovat houkuttelevampia ja houkuttelevampia. Se vetoaa suoraan miesten ja tällaiset mekot ovat ylellisiä. Korsettimekkoihin on joskus kiinnitetty helmiä ja tehty enemmän suunnittelijakappaleita. Se näyttää ylelliseltä ulkonäöltään. Korsettimekot näyttävät kuumilta ja pörröisiltä.

Uusimmat ja muodikkaimmat korsettimekot naisille trendissä:

Tässä on joitain parhaita korsettityylisiä mekkoja.

1. korsetti gootti mekko:

Korsetti goottilainen mekko

Se on musta korsettimekko, jossa on korkea ja matala kuvio. Mekko on olkaimeton ja siinä on musta verkkomaksu. Molemmat hihat ovat läpinäkyviä ja rintakehä on koristeltu mustalla röyhelöreunuksella. Keskellä yläosassa on valkoiset napit.

2. Korsetti hääpuku:

Korsetti hääpuku

Tämä valkoinen korsettimekko on suunniteltu erityisesti käytettäväksi hääpäivänä. Mekossa ei ole olkahihnaa ja yläosassa on valkoista nauhaa. Alla oleva mekko on kauniisti suunniteltu kerrostyöllä suudellen lattiaa. Tämä on hyvä valinta hääpäiväsi aikaan.

3. Moderni korsettimekko:

Moderni korsettimekko

Tässä punaisessa korsettimekossa on sisä- ja ulkopuolelta tavallinen satiinipunainen kangas, ja se on sisustettu mustalla kukkapitsillä. Päälle tehdään ristit keskeltä solmulla aloituspisteessä. Etuosa on polvipituinen ja takaosa koskettaa jalkoja.

4. Korsettimekko:

Korsettimekko

Tämä plus kokoinen korsettimekko lihaville naisille. Mekossa on ohuet hihnat, jotka antavat lehtien muodon edessä ja neliönmuotoiset takana. Mekon alapuolella on kaksikerroksinen työ, joka sopii hienosti mekkoon. Musta mekko miellyttää. Jos aiot lahjoittaa plus -kokoiselle ystävällesi, myös tämä mekko on hyvä valinta hänelle lahjaksi.

5. Korsetti A-linjainen mekko:

Korsetti A-linjainen mekko

Tämä korsettityyppinen mekko on yksinkertainen ja tyylikäs. Kaksi viivaa kolmesta kultaisesta värireiästä suoritetaan vyötärön keskelle, josta narut ylittävät toisensa ja muodostavat solmun loppuun. Mekko on melko hauska hienoilla ominaisuuksilla.

6. Pitkä korsettimekko:

Pitkä korsettimekko

Se on pitsi -korsettimekko, jonka sisällä on vaalea kangas ja ulkopuolella musta pitsi. Ylhäällä pitsi on helmillä ja siihen on kiinnitetty loistavia valkoisia timantteja, jotka näyttävät kirkkailta. Alla olevassa mekossa on sivuleikkaus, joka antaa käyrän kääntyä ja tekee yhden jalan auki.

7. Korsetti seksikäs mekko:

Korsetti seksikäs mekko

Tämä nahkainen korsettimekko on seksikkään näköinen. Etuosa on päällystetty mustalla nahkakankaalla, ristikkäisellä merkkijonolla niskassa ja mustalla pitsillä molemmilla puolilla. Mekko on vyötäröltä koristeltu pitsipainatuksella ja sukat jalassa. Kokeile tätä seksikkäitä mekkoja rakkaillesi.

8. Bridal Corset Top:

Morsiamen korsettitoppi

Tämä mekon korsetti on mukana hääpuvussa. Tässä valkoisessa korsettitopissa on itsepainettu sydänmuotoinen kaula. Keskellä on pyöreitä helmiä, jotka kiinnittävät huomiota. Tämä lyhyt korsettitoppi näyttää miellyttävältä ja viihdyttävältä.

9. Brodeerattu korsettimekko:

Brodeerattu korsettimekko

Se on vihreä korsettimekko, jossa on polvi ja hieman matala kaula. Koko osan vihreässä mekossa on valkoinen kukkapainatus. Mekon alaosassa on puolikuun leikkaus. Tämä vihreä istuvuus & leimahtava mekko näyttää viehättävältä.

Korsettimekkoissa voi olla myös hihnat ja se voi myös antaa tyylikkään ilmeen. Korsettimekot ovat aistillisia ja antavat flirttailevan ilmeen. Julkkiksen ja rikkaan ulkonäön lisäksi korsettimekko voi myös tehdä erittäin tyydyttävän ilmeen, jonka avulla voit antaa paljon hyviä täydennyksiä. Se miellyttää aisteja.