Pitkät mekot – 25 uusinta ja parasta mallia naisille

Etsitkö pitkää mekkoa? Pitkät mekot ovat aina naisten suosikki valinta juhlapuvuksi. Tämä mekko korostaa tyyliäsi ja eleganssiasi. Täydellisen punaisen maton saamiseksi pitkät mekot ovat sopiva valinta. Suunnittelijat kokeilevat uusia tyylejä ja malleja pitkillä mekkoilla tehdäkseen niistä trendikkäitä. Joten sillä on suosittu puoluevalinta, sillä on oma merkityksensä.

Houkuttelevat ja kauniit pitkät mekot naisille muodissa:

Hanki pitkä suosikkimekkosi saadaksesi ystäviesi huomion.

1. Länsi -punainen pitkä mekko:

Länsi -punainen pitkä mekko

Tämä on erittäin hyvä valinta juhlapuvuksi. Kokeile tätä sinisen ja punaisen yhdistelmän pitkää hihatonta mekkoa. Tämä mekko on valmistettu korkealaatuisesta georgette-materiaalista ulkonäön parantamiseksi. Kaula on pyöreä kaula ja vyö kehon kaarevuuden osoittamiseksi. Kokeile tätä täydellisillä lisävarusteilla näyttääksesi tyylikkäältä.

2.Pitkähihainen trumpettimekko:

Pitkä kellohihainen trumpettimekko

Tunnetko trumpettisiluettimekon suunnittelun? Tässä on erinomainen esimerkki siitä. Tarkista tämä tummansininen pitkähihainen mekko, joka on valmistettu pitsistä. Tässä mekossa on kellohihainen muotoilu, joka on monipuolinen ja voit kokeilla sitä juhlapuvuna. Kaulan muotoilu on pyöreä ja siinä on myös piilovetoketju takana.

3. Musta muodollinen suunnittelijapuku:

Musta muodollinen suunnittelijamekko

Jos etsit mekkoa, joka näyttää tyylikkään ulkonäön, kokeile tätä muodollista pitkää mekkoa. Tämän mukana tulee satiinimateriaali ja pitsimateriaali. Kaula on hartiatyyppinen ja on erilaisia ​​kukkaleikkauksia. Voit kokeilla tätä A-linjaa, jolla on erinomainen ulkonäkö helmitarvikkeilla tai hopealla, jotta saat ainutlaatuisen ilmeen.

4. Suunnittelijapuku, jossa riimukaula -muotoilu:

Suunnittelijamekko, jossa riimu -kaula -muotoilu

Katso tämä naisten pitkä mekko, jossa on riimukaulus. Koko mekko on suunniteltu helmillä, mikä tekee siitä houkuttelevan. Tämä mekko on polyesterimekko, jossa on helmiverkko, täysvuori ja vetoketju takana. Voit kokeilla tätä hihatonta juhlamekkoa juhlapuvuna.

5. musta pitkä tuppi säiliö muodollinen mekko:

Musta pitkähihainen hihaton juhlamekko

Kokeile tätä pitkää mustaa mekkoa, jossa on paljettiliivi juhlapuvuksi. Tämä on loistava muotoilu, jota voit käyttää rohkeasti ja tyylikkäästi. Siinä on korkea pyöreä kaula ja helmillä pääntie. Mekko on valmistettu polyesterimateriaalista ja sopii sinulle loistamaan muun muassa.

6. Söpö pitkä juhlamekko:

Suloinen pitkä juhlamekko

Kokeile tätä keltaisen väristä pitkää juhlamekkoa tällä kertaa. Tämä on pitkä juhlamekko, joka on tehty verkosta ja satiinimateriaalista. Se on koristeltu kirjontahihoilla sen hameessa ja alaspäin hameessa. On keltainen satiini vyö kenkä kehon muodon. Tämä on hihaton muotoilu ja tekee sinusta kauniin, kun yhdistät sen kauniisiin lisävarusteisiin.

7. Pitkä iltapuku:

Pitkä iltapuku

Voit olla ylellinen tässä kauniissa pitkässä mekossa. Kukkakuvio antaa naisellisen ilmeen. Siinä on pyöreä kaula -muotoilu ja syvä selkäleikkaus kauha. Tämän mukana tulee verkko -yksityiskohdat ja täysi hame lisää mekon tilavuutta ja muotoa. Voit muotoilla itsesi saadaksesi täydellisen ilmeen.

8. Pitkähihainen hääpuku:

Pitkähihainen hääpuku

Saat pitkiä mekkoja häihin eri sivustoilta. Tämä on yksi heistä. Tässä valkoisessa tyylikkäässä hääpuvussa on valkoinen pitsimateriaali ja satiinivuori. Kaula on kauhantyyppinen. Kaula ja hihat ovat läpinäkyvää pitsimateriaalia. Voit yhdistää siihen kauniita hopeatarvikkeita täydentääksesi ulkoasua.

9. Uusi Long Empire -takki:

Uusi Long Empire -takki

Tämä on uusi pitkä mekko, jonka voit valita juhlapuvuksi. Tämä on valmistettu silkkimateriaalista ja tulee kaksikerroksisena mekkona. Mekko on raskas kirjonta, joka antaa tälle imperiumin ilmeen. Hame on tavallinen, ja siinä on kirjonta ja paljetteja. Käytä tätä pitkähihaista painavaa brodeerattua upeaa mekkoa ja paranna ulkoasua.

10. imarteleva pitkä silkki mekko:

Mahtava pitkä silkkimekko

Tämä on kuninkaallinen maxi naisten pitkä mekko. Tämä on korkealaatuisesta materiaalista valmistettu mekko, jossa vyötäröllä solki. Siinä on korkea kaula, sivuhalkiot ja 3/4 hihat. Tämä tyylikäs mekko näyttää asenteesi ja saa sinut näyttämään seksikkäältä. Kokeile sitä korkokengillä saadaksesi upean ilmeen.

11. Pitkä valkoinen iltapuku:

Pitkä valkoinen iltapuku

Piditkö tämän mekon suunnittelusta? Valkoinen on kaikkien lempiväri. Kokeile tätä hihatonta valkoista pitkää mekkoa iltajuhlasi ja saat tyylikkään ilmeen. Tässä mekossa on pelkkä pitsiliivi, jossa on kirjonta ja paljettimuotoilu, joka parantaa mekon ulkoasua. Koko mekko on vuorattu ja valmistettu sifonkimateriaalista. Kokeile sitä hopeakoristeilla ollaksesi täydellinen.

12. Black Swing Plain koristeltu mekko:

Musta Swing Plain koristeltu mekko

Tämä on samettimateriaalista valmistettu musta pitkähihainen mekko. Voit valita sen satunnaisena kulumisena. Siinä on paljetti -kaula -aukko ja pyöreä korkea kaula, jossa on pitkät hihat. Siluettityyppi on swing -tyyppi, jossa on tavallinen materiaali. Voit saada tyylikkään ilmeen pukeutumalla tähän hämmästyttävään mekkoon.

13. Selkätön sidonta röyhelöt:

Selkätön sidonta röyhelöt

Jos haluat paeta kuumasta kosteasta kesästä, kokeile tätä pitkää naisten kesämekkoa. Tämä mekko on röyhelötyyppinen A-linjainen mekko. Tämä mekko on valmistettu polyesterimateriaalista ja siinä on sivuhalkiot. Käytä tätä mekkoa, jossa on empire -vyötärö ja avoin selkä, jotta se olisi rohkea ja kaunis kesällä.

14. Maxi -pitkä cocktail -mekko:

Maxi pitkä cocktail -mekko

Seksikäs ja tyylikäs pitkä tuhkanvärinen cocktail -mekko saa sinut näyttämään upealta. Voit käyttää tätä iltapuvuna. Liivirakenne on koristeltu tekojalokivikoristeilla ja hihoilla. Koko mekko heijastaa kaarevan kehosi kauniisti pitsimateriaalista. Varmista, että käytät sopivia korvakoruja, jotta saat täydellisen ilmeen.

15. Yksiolkaiminen vaaleanpunainen morsiusneitojen mekko:

Yksiolkaiminen vaaleanpunainen morsiusneitojen mekko

Etsitkö täydellistä morsiusneitomekkoa? Tässä se on. Kokeile tätä vaaleanpunaista pitkää mekkoa juhlapuvussa. Se on yksi olkapää, jossa on kauniit liivit. Tässä sifonkimekossa on osa, joka virtaa selkääsi kohti kuin saree. Virtaava muotoilu saa sinut näyttämään seksikkäältä ja tyylikkäältä.

16. Pitkähihainen keltainen mekko:

Pitkähihainen keltainen mekko

Tämä on täyshihainen keltainen mekko, joka on valmistettu leveästä kankaasta. Tyyli on täysin muodollinen, joten tämä sopii parhaiten kaikkiin hääjuhliin tai jos suunnittelit häitä, tämä on mukava valinta pitkäksi mekkoksi.

17. Pitkä kohtalon mekko:

Pitkä kohtalon mekko

Violetinvärinen pitkä mekko antaa naisille erinomaisen ilmeen; tämä mekkomateriaali on polyesteriä ja vuori on myös polyesteriä. Tämä antaa rikkaan ilmeen ja se tarjoaa myös ammattimaisen puhtaan mukavuuden. Saat vetoketjun mekko -osan takana. Kaulus on helmillä, joten voit kokeilla tätä mallia varmasti.

18. Pageant Ball -puku pitkä mekko:

Pageant Tanssiaismekko Pitkä mekko

Tämä mekko on valmistettu pitsikankaasta ja helma on lattiaa mittainen, joten tämä sopii parhaiten syntymäpäiväjuhliin tai joululoman aikaan. Hihan pituus on pitkä ja päällystetty hihatyyli antaa mekolle tarttuvan ilmeen. Tämä pitkä mekko on paras vaihtoehto tytön lapsen ristiäispäivälle.

19. Musta pitkä mekko tytölle:

Musta pitkä mekko tytölle

Tämä mekko on hyvä prom -juhliin, tämä täysin hihaton ja tämä sopii parhaiten myös muihin muodollisiin tai rentoihin tilaisuuksiin. Pääntie on riimu ja vyötärö vyötäröllä, voit kokeilla tätä mekkoa myös kesä- tai talvikaudella. Kangas on täysin sifonkia, joten voit käyttää niitä myös keväällä tai syksyllä.

20. Double Strap Metalling pitkä mekko:

Double Strap Metalling pitkä mekko

Tämä on maxipituinen mekko, jonka pääntie on pyöristetty, saat kaksinkertaisen hihnan hihattomissa mekkoissa. Kangas on metallista brokaatityyppistä, takana on vetoketju. Vyötärö on laskostettu, joten tämä mekko on paras vaihtoehto tytöille.

21. Monivärinen pitkä mekko:

Monivärinen pitkä mekko

Jos etsit painettua pitkää mekkoa, kokeile tätä mekkoa omaan käyttöösi, tämä on maxi -tyyppinen mekko, joka on valmistettu georgette -materiaalista. Tämä mekko on uusin muotityyli, jonka väri on musta, sininen ja vihreä. Tämä on täysin vapaa -ajan kulumista, joten saat hyviä kommentteja tämän tyyppisestä pitkästä mekosta.

22. Kukkapainettu pitkä mekko:

Kukkapainettu pitkä mekko

Hanki tämä maximekko naisille verkkomuodolla, tämä on hihaton ja pyöreä pääntie kreppikangasta pitkästä mekosta, joka sopii naisille jokaisena pukeutumispäivänä. Jos tarvitset kukkakuviota, kokeile tätä kuusen ja levenevän pitkää mekkoa.

23. Musta ja punainen pitkä mekko:

Musta ja punainen pitkä mekko

Tämäntyyppinen mekko on kevyt kokoelma, mustan ja punaisen yhdistelmä antaa tytöille klassisen ilmeen. Tämä on monipainettu, joten voit mieluummin myös rentoihin retkiin. Tämä hihaton ja pyöristetty kaula -tyyppinen mekko sopii parhaiten college -tytöille.

24. Violetti kreppimekko:

Violetti kreppimekko

Kokeile tätä vaaleanpunaista pitkää mekkoa ilta- tai rantapuolen retkelle. Tämä on puku -tyyppinen mekko, joten saat pitsityötä. Kokeile mitä tahansa tyylikästä lisävarustetta saadaksesi klassisen ilmeen käyttöön.

25. Ihon tiukka pitkä mekko:

Iho tiukka pitkä mekko

Ne tytöt, jotka rakastavat tutkia kauneuttaan kuntonsa avulla, tämä mekko on mukava etsiä heitä, tämä sopii parhaiten hoikille tytöille. Tämä on pieni tiukka mekko, jolla on eri muoto, valikoima ja hinta. Tämä näyttää maxi- tai vuodevaatetyypiltä. Se antaa ylellisyyttä ulkoasua kulumisen jälkeen; tätä suosivat myös julkkikset.

Täältä löydät aivan uuden mallisen pitkän mekon, jokaisella mallilla on omat erikoisuutensa ja voit valita yhden makusi ja tilaisuutesi mukaan. Ole kaunis kaikissa vaatteissasi ja saa kiitosta muilta. Kokeile pitkää pukeutumistarvetta kehon, pituuden ja muodon mukaan.