Top 15 muodikkaita julkkis mekkoja naisille trendissä

Julkkismekot ovat loistava tapa esitellä muotia maailmalle. Kaikki suurimmat muotisuunnittelijat tekevät jälkensä, kun julkkis käyttää luomustaan. Tämä on paras alustamuotisuunnittelija, ja se voi tehdä tai rikkoa brändinsä. Julkkisten mekot ovat siis loistava tapa nähdä muotimaailman uusimmat.

Nykyaikaiset ja houkuttelevat julkkisten mekot naisille:

Näkyvät julkkispuvut on korostettu täällä tässä luettelossa.

1. Merenneito -mekko:

Merenneito mekko

Tässä on upea merenneito -julkkis -mekko, jota monet suuret julkkikset ovat käyttäneet. Tämän pukeutumistyylin runko on hahmoa halaileva ja alaosa levenee. Tämä punainen merenneito -mekko, jossa on kultakaulus, on erittäin houkutteleva ja tyylikäs.

2. Sifonki -mekko:

Sifonki -mekko

Tämä hieno sifonki julkkis -tyylinen mekko, jota Sarah Hyland käyttää, on upea. Hopeanvärisessä mekossa on pitsiä ja tämä antaa sille eleganssia ja armon. Wrap -tyylinen liivi on myös imarteleva figuurille.

3. Kaksiosainen mekko:

Kaksiosainen mekko

Tässä on häikäisevä kaksiosainen mekko, jota käyttävät jotkut parhaiten pukeutuneet julkkikset. Tässä mekossa on toppi ja hame. Yläosassa on pieniä helmiä, jotka täyttävät sen täydellisesti upealla muotoilulla. Hame on leveä ja siinä on taskut kummallakin puolella. Hameen takana on vähän junaa.

4. Pitkähihainen puku:

Pitkähihainen puku

Viininpunainen on hallitseva väri julkkisten keskuudessa. Tämä julkkis -suunnittelija -mekko on täydellinen läpinäkyvällä liivillä, joka on vuorattu alastonvärisellä vuorella. Liivi on brodeerattu monimutkaisesti peittääkseen vartalon ja koko hihat. Mekon hameosa on loistavasti levenevä taskuilla.

5. kukka hihna mekko:

Kukkahihna -mekko

Kristen Bell saa päät kääntymään tässä esityksen tulpassa. Tämä kukkaistukkainen mekko on levenevä vyötäröllä. Voit saada tämän ja pukeutua kuin julkkis itse. Mekossa on hihaton hihna edessä, joka peittää vartalon. Kiinteä vyötärö tekee upean ja upean mekon.

6. Off -mekko:

Off -mekko

Tämä on yksi kuuluisimmista ja yleisimmistä juhlamekoista, joita näet punaisella matolla. Tämä on merenneito -mekko, jossa on pitkä halkio edessä. Olkapäällinen mekko on erittäin imarteleva ja seksikäs. Sametissa tämä mekko näyttää vieläkin upeammalta.

7. Koristeltu mekko:

Koristeltu Dres

Mekon koristeet voivat muuttaa yksinkertaisen mekon hämmästyttäväksi. Tässä tyylikkäästi koristelussa julkkishenkisessä mekossa on kaikki oikeat nuotit. Mekossa on korkkihihat ja syvä V -pääntie. Mekon takaosassa on selkeä hame.

8. Äitiyspuku:

Äitiys mekko

Julkkikset ympäri maailmaa rakastavat näyttää vauvansa. Natalie Portman näyttää säteilevältä keltaisessa mekossa, jossa on hopeatöitä. Pitkähihainen mekko sopii hänelle täydellisesti ja mekon yksinkertaisuus on silmiinpistävää. Nämä juhlatyyliset mekot ovat täydellisiä äideille.

9. Riimukaula -mekko:

Riimu kaula -mekko

Katso tämä upea riimukaula -mekko punaisella ja hopealla. Mekko on vyötäröllä ja helmassa alaosassa. Teepituinen mekko on myös hyvä julkkisten juhlamekko. Voit näyttää upealta näissä mekoissa ja väreissä.

10. Yksi olkapuku:

Yksiolkaiminen mekko

Yhden olkapään mekot ovat toinen suuri trendi julkkisten keskuudessa. Julkkisten innoittamat mekot sopivat erinomaisesti suurille hahmoille. Tämä valkoinen olkapäällinen mekko, jossa on kultaisia ​​paljetteja, on esteenä. Pitkähihainen mekko näyttää vieläkin täydellisemmältä.

11. Selkätön mekko:

Selkätön mekko

Selena Gomez näyttää siistiltä ja seksikkäältä tässä selkittämättömässä spagetti -mekossa. Mekko on sininen paljettimekko, jossa on hahmot. Selkä on muodostettu vain ristikkäisillä spagettihihnoilla. Merenneito -suunnittelussa on hieman junaa takana.

12. Pitsi laskostettu mekko:

Pitsi laskostettu mekko

Salma Hayek esittelee hahmonsa tässä viileässä pitsimekossa, joka on laskostettu vyötäröllä. Musta hihaton mekko sisältää kaikki oikeat suunnitteluelementit. Tämä syvä pyöreä kaulakuvio osoittaa lohkeamisen myös oikeina määrinä. Pitkät yksityiskohdat ovat aina täydellinen valinta kaikille. Käytetty pitsi voi olla parasta laatua ja väriä.

13. Solmion kaula -mekko:

Solmio -mekko

Ihana tapa ajaa alas kiitotielle on käyttää levenevää pukua. Tämä mekko on tehty erityiseksi niskasiteetillä. Kaulanauha lisää luonnetta tähän mekkoon ja tekee siitä todella inspiroivan. Voit käyttää kaulanauhaa kaulan eteen tai sivulle.

14. kauha mekko:

Scoop mekko

Julkkikset rakastavat kuninkaallista kosketusta mekoissa. Nämä julkkismekot sopivat täydellisesti myös punaiselle matolle. Pitsi -kauhamekko on häikäisevä ja musta on täydellinen väri joka kausi. Yksinkertainen kampaus tekee upeimmista asusteista. Kauha-mekko on huomiota herättävä mekko, joka saa sinut näyttämään julkkiselta. Joten voit aina yrittää jäljitellä tätä mekkoa erityistapauksessa.

15.Väri Block Dress:

Väri Block Mekko

Julia Dreyfus tekee upean ja seksikkään sisäänpääsyn Golden Globe -palkinnoille tässä upeassa värillisessä mekossa. Takki on suora leikkaus, jossa on halkio sivussa. Olkapäällinen mekko on maaginen mustavalkoisena. Voit käyttää mitä tahansa haluamaasi värivaihtoehtoa, mutta musta on aina näkyvästi julkkismaailmassa.

Julkkispuvut ovat upeita ja seksikkäitä taideteoksia, joita muotiteollisuus esittää. Näitä mekkoja käytetään yleensä punaisella matolla. Ne ovat kylpytakit tai täyspitkät mekot, joissa on paljetteja, helmiä, kirjontaa jne. Näiden silmiinpistävien kauneuksien luomiseen käytetään rikkaita materiaaleja, kuten sifonkia, pitsiä, samettia jne. Leimahdus tai suorat leikkaukset korostavat kehon kaaria ja saavat henkilön näyttämään erittäin seksikkäältä.