10 parasta ja uusinta college -poikien kampausta

Jos opiskelet nuoria poikia, ymmärrämme jokapäiväisen aamun hämmennyksen siitä, kuinka valmistautua ja muotoilla itsesi ajoissa. Nämä college -poikien kampaukset ovat siksi täällä selvittääksesi sinut. College -pojan kampaukset ovat yleensä parempia kuin vähemmän aikaa vieviä, trendikkäitä, mikä voi saada sinut näyttämään muodikkaalta mutta erittäin tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Tämä tässä annettu tyyliohje on sekoitus kaikkia niitä ja voi saada sinut näyttämään älykkäältä. Rakastat heitä varmasti, olipa se yksinkertainen ilme tai trendikäs sedan-tyyli tai uuden aikakauden kuuluisa haalistuminen, ja ne sisältävät kaiken. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, mitä haluat kokeilla parhaan ulkonäön saavuttamiseksi.

10 trendikkäitä College -poikien kampauksia tällä kaudella:

Tässä on luettelo 10 parhaasta kampauksesta college -pojille.

1. Young Fresh College Boy Look:

Tässä on uusi muotoilu, jota voit kokeilla, kun menet yliopistoon. Tämä tyyli on muodikas ja on varsin suosittu monien nuorten kavereiden keskuudessa. Se on melko helppo tehdä ja tuskin vie aikaa. Tarvitset vain hyvän hiusgeelin, jotta voit kokeilla tätä ulkoasua, ja luot epäilemättä hyvän vaikutelman uudessa yliopistossasi tämän ulkoasun jälkeen.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Kaikki soikeat ja timantinmuotoiset kasvot, joissa on sileä hiusten rakenne, voivat kokeilla tätä tyyliä täysin.
 • Paras kokeiltava kausi: Kesä on hyvä aika kokeilla tätä tyyliä.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Miehet voivat käyttää rento farkut ja paidat tällä näyttää mennä college säännöllisesti.

2. Slick Back kiillotettu tyyli:

Jos haluat näyttää sekä tyylikkäältä että trendikkäältä suosituna kaverina korkeakoulussa tai toimistossa, mutta et halua sen näyttävän liian rohkealta ja ainutlaatuiselta, tämä on mukava tyyli kokeilla. Se antaa sinulle maun sekä kiillotetusta että älykkäästä poikaystävästä ja tyylikkäästä luonnosta. Se on söpö leikattu kampa ja sitä rakastavat useat nuoret ja vanhemmat pojat.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Ovaalinmuotoiset kasvot nuoret pojat, joilla on minkä tahansa tyyppiset hiukset, voivat täysin rokkia tämän ilmeen.
 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä mukavaa tyyliä monsuunissa näyttääksesi hämmästyttävältä.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Tämä on hyvä mukavan t-paidan ja neuletakkien kanssa. Käytä tätä tyyliä, kun lähdet ystävien kanssa ulos.

3. Söpö poika etsi pyöreitä kasvoja:

Tämä on melko yksinkertainen kampaus college -pojille. Jos et halua tehdä samoin ja haluat kokeilla jotain rohkeaa muodissa ja suosiossa, tämä on hyvä kokeilla. Tämä on niin söpö ulkoasu ja trendikäs kaikkialla. Se antaa tunnelmaa ympärillesi mukavana ja älykkäänä poikana yliopistossa. Kokeile sitä, ja olemme varmoja, että pidät ehdottomasti tästä ulkoasusta.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Jos sinulla on pyöreät kasvot, joissa on aaltoilevat ja kiharat hiukset, voit kokeilla tätä turvallisesti.
 • Paras kausi kokeiltavaksi: Mikä tahansa kausi on hyvä kokeilla tätä näköalapaikkaa.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Käytä tätä rento t-paidan ja farkkujen kanssa mukaville college-päiville.

4. Tyylikkäin ilme nykyaikaisille kavereille:

Tämä kampaus on ehdottomasti kavereille, jotka rakastavat pitää hauskaa ja viileää kampausta. Ja tämä on melko helposti saavutettava tyyli, ja sitä seuraa useita kavereita. Jos haluat trendikkäitä ja viileitä ilmeitä viileälle ja kevyelle henkilölle, tämä on täysin hyvä kokeilla. Voit näyttää niin hyvältä, kun hiukset putoavat otsaasi varovasti tai jopa hiukset näyttävät sotkuisilta, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Pyöreät, soikeat ja sydämenmuotoiset kasvot, joissa on suorat hiukset, sopivat tähän tyyliin.
 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä talvella, koska se sopii silloin parhaiten.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Tätä on hyvä kokeilla mukavan paidan ja farkkujen kanssa urheilutoiminnan tai retkien aikana.

5. Young Boy Wicked Look:

Nuori poika ilkeä ilme

Se on jälleen suosittu tyyli useille kavereille. Tämä tyyli on hyvin leikattu, pyöreä muoto, jotta hiukset putoavat helposti otsaan. Se sopii hyvin nuorille näyttäville miehille. Täällä olevan henkilön kasvonpiirteet näyttävät hyvin lapsellisilta helposti, joten tämä tyyli sopii hyvin tällaisille korkeakouluopiskelijoille.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Tämä kampaus sopii parhaiten pyöreille kasvoille, joilla on kaikki hiustyypit.
 • Paras kokeiltava kausi: Käytä tätä tyyliä monsuunina ja talvella ja katso parhaasi.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Tätä on hyvä kokeilla mukavilla muodollisilla muodoilla yliopiston harjoitteluhaastatteluun osallistumiseen.

6. Lyhyet hiukset Etsi College Boys:

Tämä on paras uusi kampaus college -pojille, varsinkin teini -ikäisinä. Ja tämä on hyvin yksinkertainen tyyli ja sopii siksi hyvin niille kavereille, jotka eivät halua välittää paljon ulkonäöstään ja pitää sen erittäin minimaalisena ja kevyenä. Kokeile siis nopeita ja helppoja muodonmuutoksia joka päivä.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Miehet, joilla on minkä tahansa kasvotyypin ja lyhyet hiukset, voivat kokeilla tätä näköalapaikkaa.
 • Paras kokeiltava kausi: Kesä on hyvä aika kokeilla tätä lyhyttä kampausta.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Käytä tätä rento t-paidan ja farkkujen kanssa tavallisiin college-päiviin.

7. Trendikäs hiustenleikkaus uudelle modernille ilmeelle:

Tämä seuraa uuden ajan muotia ja ulkoasua. Tämä leikkaus tunnetaan nykyään useissa suosituissa taiteissa ja kulttuureissa, etenkin suurkaupungeissa. Jos haluat rohkean ja tyylikkään ilmeen ja uskallat kokeilla jotain uutta, tämä on varmasti kokeiltava. Älä missaa tätä, jos pidät tästä.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Kaikki kasvot ja hiustyypit sopivat tähän.
 • Paras kokeiltava kausi: Kesä on hyvä aika kokeilla tätä tyyliä.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Miehet voivat käyttää rentoja T-paitoja ja asuja mennäkseen ulos ystävien tai perheen kanssa.

8. Undercut Spike Cut Look:

Tämä uusi kampaus college -kavereille on tunnettu useista haalistumis- ja aliarvostusvaihtoehdoista. Tällä kampauksella on piikikäs ulkonäkö kruunussa, jossa on alleviilto ja haalistuu sivuilla. Tämä sopii miehille, jotka ovat innokkaita kokeilemaan jotain uutta. Se on kuitenkin helppo huoltaa ja se voidaan tehdä nopeasti.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Kokeile tätä, jos sinulla on soikeat ja suorakulmaiset kasvot minkä tahansa hiustyypin kanssa.
 • Paras kokeiltava kausi: Kesä ja talvi ovat hyvä aika kokeilla tätä näköalapaikkaa.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Tämä sopii sekä muodollisiin että epävirallisiin asuihin riippumatta siitä, onko kyse yliopistosta tai elokuvista.

9. Sotkuinen nuori poika:

Sotkuinen nuori poika

Jos sinulla on kiharat hiukset, tämä on täysin sopiva ja kokeilemisen arvoinen. Me kaikki tunnemme tämän Harry Potterin suositun hahmon, ja olemme varmasti hänen tyylinsä fani. Tämä antaa älykkään ja älyllisen ilmeen, ja samalla siihen liittyy myös tyyli ja muotiaisti. Nuoret kaverit, joilla on kiharat hiukset, voivat tutkia tämän leikkauksen kokonaan ja rakastavat sitä varmasti. Kokeile itse ja huomaa muutos.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Pyöreät ja neliönmuotoiset kasvot, joissa on kiharat hiukset, sopivat tähän ilmeeseen.
 • Paras kokeiltava kausi: Talvi ja monsuuni on parasta kokeilla tätä.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Kokeile tätä rento paita ja farkut näyttää hyvältä college menossa päivää.

10. Keskipitkä hiustenleikkaus nuorille pojille:

Jos sinulla on keskipitkät hiukset ja sinulla ei ole aavistustakaan siitä, miten muotoilla ne parhaiten, voit kokeilla tätä tyyliä ja leikkausta. Se on hyvin kiillotettu ja tunnettu suosittu ulkonäkö. Vain mennä eteenpäin ja ottaa sivuttain ja harjata hiukset siististi ja tyylikkäästi. Se ei vie aikaa ja vaivaa, ja se voidaan suorittaa myös nopeasti.

 • Sopivat hiukset ja kasvot: Pyöreät, neliömäiset ja soikeat kasvot, joissa on keskipitkät hiukset, voivat kokeilla sitä.
 • Paras kausi kokeiltavaksi: Tämä tyyli sopii talvikaudelle.
 • Täydellinen mekko ja tilaisuudet: Pojat voivat käyttää rento t-paita ja shortsit mennä ulos tässä näyttää ystävien kanssa.

Lisävinkkejä:

 1. Näiden college -poikien kampausten tiedetään olevan helppoja tehdä ja ylläpitää. Siksi näiden ulkoasujen luominen vie vähemmän aikaa.
 2. Levitä lopuksi hiuslakkaa, jotta hiukset pysyvät paikoillaan, jos sinulla on pitkä ja kiireinen päivä.
 3. Lisäksi voit leikata hiuksia usein varmistaaksesi, että et tarvitse täydellistä leikkausta pian.
 4. Älä käytä shampoopesua hiuksille, vaikka ne, joilla on lyhyet hiukset. Tämä voi poistaa luonnollisia öljyjä hiuksista ja vahingoittaa hiuksiasi.
 5. Tee hieronta keskimäärin kerran kymmenessä päivässä varmistaaksesi, että hiukset saavat kaiken tarvitsemansa ravinnon ja kosteuden.

Nämä college -poikien kampaukset on melko helppo tehdä ja ylläpitää. Nämä tyylit ovat lisäksi erittäin monipuolisia, ja erilaiset kasvojen piirteet ja miehet voivat kokeilla niitä useaan otteeseen. Kokeile näitä tyylejä itse ja kerro meille, kuinka helppoa ne ovat päivittäisessä elämässäsi. Mene eteenpäin ja valitse vain se, mikä sinulle parhaiten sopii, ja käy salongissa. Kerro meille lisää siitä, mitä mieltä olet täällä.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Kuinka varmistaa, että hiukset ovat pehmeitä ja sileitä pojille?

V: Hiukset vahingoittuvat usein auringon, saastumisen ja kosteuden puutteen vuoksi. Tämä voi tehdä hiuksista karheat ja karheat. Siksi on ryhdyttävä varotoimiin, jotta hiukset näyttävät sileiltä ja kiillotetuilta. Levitä seerumia märkiin hiuksiin ja geeliin ennen muotoilua. Lisäksi voit käyttää hoitoainetta shampoon jälkeen saadaksesi hiukset sileämmiksi.

Q2. Sopiiko pyöreät kasvot hyvin college -poikien keskikokoisiin hiuksiin?

V: Kyllä ehdottomasti. Keskipitkät hiukset sopivat hyvin kaikkiin kasvomuotoihin ja hiustyyppeihin. Jopa pyöreät kasvomuotoiset kaverit voivat kokeilla täysin ja turvallisesti keskipitkät kampaukset, koska he pitävät niistä parhaiten. Se voidaan sovittaa hyvin kasvoihin.

Q3. Sopiiko hapsu leikkaus nuorille kavereille, joilla on pyöreät kasvot?

V: Kyllä, on myytti sanoa, että hapsut eivät sovi pyöreille kasvoille. Voit kokeilla hapsuja, mutta ne eivät tee tylsiä reunoja. Kampaaja varmistaa, että jos kysyt neuvoja, ettet tee kasvoista pyöreämpiä näillä hapsuilla, ja ehdotat sopivaa leikkausta.