9 hämmästyttävää ranskalaista leikkausta miehille pitäisi kokeilla vuonna 2021

Ranskalaiset kampaukset ovat itsessään joukko ihmeitä ja viehätystä. He eivät koskaan viihdytä meitä armon ja tyylin kanssa. Uusi päivä ranskalaiset leikkaukset ovat kiinnittäneet huomiomme viime päivinä. Ne ovat kaikki söpöjä ja tyylikkäitä, mutta myös moderneja ja nykyaikaisia. Vaikka ne tuovat luokkaa ja eleganssia, ne ovat myös leukaa pudottavia ja upeita.

Tarkista tämä luettelo itse, niin olet samaa mieltä kanssamme!

Parhaat ranskalaiset leikkaushaalistukset miehille kuvilla:

Löydämme täältä kootun luettelon 9 parhaasta miehen ranskalaisesta satokampauksesta.

1. Irrotettu ranskalainen sato:

Klassinen ranskalainen sato

Jos etsit ranskalaista leikkausta, tämä leikkaus sopii sinulle parhaiten. Sivuilla on irrotettu haalistunut leikkaus, kun taas pään yläosassa on muotoiltu kohtalaisen pitkät kiharat hiukset, jotka on pyyhkäisty eteenpäin. Tämä hiustenleikkaus näyttää myös hyvältä, kun myös värjäät sen.

2. Rajaa leikkaamalla:

Ranskalainen leikkaus

Tämäntyyppinen ranskalainen sato miesten kampaus näyttää myös erittäin mielenkiintoiselta ja tyylikkäältä. Tässä hiustenleikkauksessa on alileikkaus, joka kulkee korvien yläosasta ylöspäin. Pään yläosa on muotoiltu enimmäkseen lyhyillä hiuksilla. Tätä leikkausta voivat käyttää myös ne ihmiset, joilla on kiharat hiukset. Yläosa voi näyttää hieman sotkuiselta, mutta silti erittäin siistiltä.

3. Rajaa ihon häivytyksellä:

Ranskan sato haalistuu

Jos haluat ranskalaisen sadon miesten kampauksen, älä katso enää. Pään sivuilla on haalistuminen, joka on alhainen, mutta niissä on ihon haalistumista. Pään yläosassa on todella hyvin muotoillut pitkät hiukset, hieman sotkuinen. Tämä on ehdottomasti hiustenleikkaus useimmille nuorille.

4. Vaalea kuvioitu sato:

Ranskalainen leikkaus

Tämä on todella mukavan näköinen miesten ranskalainen leikkaus. Tämä leikkaus näyttää hyvältä ihmisillä, joilla on vaaleat hiukset. Tässä leikkauksessa on päälliset hiukset, jotka ovat täysin kuvioituja, kiharat ja kohtalaisen kokoiset hiukset. Sivuilla on erittäin korkea haalistuminen, joka kapenee pään yläosaa kohti. Tämä leikkaus näyttää todella hyvältä henkilölle, jolla on kiharat hiukset.

5. Kuvioitu sato partaalla:

Ranskalainen sato Miehet

Tämä on todella ainutlaatuisen näköinen ranskalainen miesten kampaus. Pään sivuilla on hiuksia, jotka kulkevat alaspäin, kun taas yläosassa on hiukset, jotka pyyhkäistään eteenpäin. Hiukset ovat normaalikokoisia. Yksi asia, joka todella lisää sen ulkonäköä, on se, kun sinulla on parta. Parta tällä leikkauksella näyttää todella hurjalta.

6. Sato ja lehmän nuolla:

Crop ja Cowlick

Jos rakastat ranskalaista leikkausta, tämä tekee varmasti sinut onnelliseksi. Tämän leikkauksen sivuilla on vähäinen haalistuminen, mutta pään yläosassa on kiharat hiukset, jotka on muotoiltu peittämään osa otsasta. Tämä tyyli näyttää parhaalta kauniisti muotoillun parran kanssa.

7. Lyhyt sato kuvioitu:

Kuvioitu lyhyt raja

Kun olet katsonut ranskalaisia ​​leikkauksia, olet aina halunnut leikata leikkauksen, eikö? No nyt voit. Tämä hiustenleikkaus sisältää lyhyitä tai matalia haalistumia sivuilla ja lyhyet hiukset päällä. Yläkarvat voivat olla hieman sotkuisia. Tämä leikkaus näyttää erittäin siistiltä ja tyylikkäältä, mutta erittäin yksinkertaiselta.

8. Kuvioitu rajaus pidemmät hiukset:

Keskihaalistuva ranskalainen sato

Jos mietit ranskalaisen leikkauksen leikkaamista, ei ole mitään parempaa kuin oppia tekemään tämä yksinkertainen leikattu tukka, joka on pidempi. Sivuilla on vähäinen haalistuminen, kun taas yläkarva on pitkä, kuvioitu ja pyyhkäisi eteenpäin eri tavalla. Etupuoli näyttää myös erittäin siistiltä ja silmiinpistävältä.

9. Teksturoitu sato vähäisesti haalistunut:

Ranskan sato kalju haalistuu

Tämä on ehdottomasti yksi suosituimmista ranskalaisista satokampauksista pojille. Tämä hiustenleikkaus sisältää matalat haalistuneet sivut, joiden päällä on normaalit kuvioidut hiukset, jotka leikataan ja pyyhkäistään eteenpäin. Ulkonäkö on erittäin mukava teini -ikäinen ja se on ehdottoman hyvä pojille.

Siksi meidän pitäisi olla jo selvää, että useimmat rajatut kampaukset näyttävät melkein samalta hyvin pienillä eroilla. Ja nämä erot ovat niin pieniä, että tarvitset jonkun opastamaan sinua. Muuten valitset väärän.