9 Mahtavaa harjattua hiustyyliä miehille 2021

Harjatut selän kampaukset eivät ole uusin keksintö, mutta ne ovat varmasti olleet parrasvaloissa jonkin aikaa. Juuri ajoista = pomadeja ja vahatuotteita, jotka on lisätty miesten muotoilulausekkeisiin, harjatut selän kampaukset ovat myös saaneet näkyvyyttä monipuolisilla ja lukuisilla ulkonäöillä, jotka voidaan luoda runsaasti.

Jos olet kiinnostunut ja haluat tutkia tarkemmin, miten katsot ne yhdessä? Nyt sitä mennään!

9 parasta lyhyttä ja pitkää selän kampausta miehille:

Seuraavassa on joitain suosituimmista 9 harjatusta selän kampauksesta, jotka sinun kannattaa tarkistaa

1. Slick Back Fade:

Harjatut selän kampaukset uros

Tämä on trendikäs harjattu selän kampaus. Tämä haalistumistyyppi sisältää myös kapenevat sivut ja selän, mikä antaa sille 21. vuosisadan klassisen ilmeen käsittelyn. Sopii hyvin pitkille hiuksille, ja myös asulla on väliä, kun haluat näyttää tämän ilmeen. Hanki tämä siveltimen leikkaustyyli tänään.

2.Nykyaikaiset liukkaat hiukset:

Harjattu selkä haalistuu

Tämä ulkonäkö on täysin harja leikkautuneille hiustyypeille. Tämä tuo paljon tekstuuria ja runsaasti äänenvoimakkuutta päälle antaakseen tyylikkään ilmeen. Lisäksi on suositeltavaa käyttää paljon vähemmän tuotetta tarpeen mukaan, koska hiukset voivat olla sormenystävällisempiä myös silitettäessä.

3. Kammattu selkä:

Kammattu selän kampaus

Jos etsit miesten harjattuja selän kampauksia, saatat pitää tästä. Tämä on yksinkertaisempi ja tehokkaampi versio harjatusta tai leikatusta selästä. Vaatii vähän tuotetta näyttääkseen kauniilta ja puhtaalta. Hiuksiin saapuminen antaa myös erittäin sileän viimeistelyn. Hiusten tulisi myös näyttää tilavuutensa eikä pudota tasaiseksi, jotta tämä tyyli toimii.

4. Slick Back Low Fade:

takaisin kampaus hiukset tyyli miehet

Tämä on ainutlaatuinen miesten harjattu takatukka, jossa on vähemmän haalistumista. Tämä ulkonäkö häipyy korvien yläpuolella, ja se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat esiintyä menemättä liikaa yli laidan. Tämä ulkonäkö antaa myös täydellisen tasapainon eikä näytä huonolta – vain täydellinen ilme.

5. Slick Back Short Hair:

harjattu lyhyt leikkaus pojat

Tämä on yksi komean näköinen miesten hiuksiin harjattu selkäleikkaus. Et tarvitse keskikokoisia tai pitkiä hiuksia tämän tyylin vetämiseen. Voit tehdä sen myös lyhyillä hiuksilla. Tämä tyyli sisältää tuotteiden käytön hiusten täydellisen muodon saamiseksi. Koska sinulla on lyhyet hiukset, tarvitset vain pienen määrän.

6. Liukuva taaksepäin laskeva hiusraja:

harjaleikkaus miehet

Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät lyhyitä harjattuja selän kampauksia piilottaakseen väistyvät viivansa otsaansa. Tämä antaa sinulle tyylikkään ja tyylikkään ilmeen ilman, että sinun tarvitsee peittää sitä. Tämä saa sinut näyttämään myös itsevarmalta.

7. Slicked Back Bob:

harjattu takaisin pitkät hiukset miehet

Tämä harjattu selkämuotoinen urosmalli sopii erinomaisesti miehille, jotka haluavat näyttää hiuksensa. Hiukset leikataan takaisin kammalla kiiltävän, sileän lopputuloksen saavuttamiseksi. Takana on myös rintamerkkejä, jotka näyttävät myös hyviltä ja lisäävät kauneustekijää. Loistava juhla- ja juhlatilaisuuksiin.

8. Slick Back Disconnected Undercut:

Hiustenleikkaus miehillä

Jos haluat lyhyet hiukset harjattu takaisin tyyli näyttää, kokeile tätä aliarvostus. Tämä irrotettu aliarvostustyyli saa sinut näyttämään erittäin terävältä ja ärtyneeltä. Tämä on myös loistava aliarvostus, koska sivut on ajeltu ja yläosassa on lohkeavat hiukset – ehdottomasti loistava valinta henkilölle, joka haluaa tehdä muotia.

9. Slick Back Drop Fade:

Lyhyet harjatut selän kampaukset

Tämä on yksi parhaiten näyttävistä harjattuista lyhyistä kampauksista, joita koskaan löydät. Tämä harjattu ilme näyttää erittäin tyylikkäältä ja upealta. Yhdessä tämän kanssa pudotushäivytysominaisuus kaartuu korvan ympärille ja on todella nykyaikainen haalistuminen. Todellakin näyttää fantastiselta.

Tästä luettelosta kaikista parhaiten näyttävistä harjattuista kampauksista voimme nähdä, kuinka hyvin kukin niistä näyttää. Jokaisella heistä on myös erilainen identiteetti ja kauneustaso. Joten jos olet koskaan halunnut harjattua takamuotoa, älä katso enää ja valitse yksi näistä yhdeksästä ja lopeta tylsä ​​hiustenleikkaus.