Kuinka valita kampaus pojille?

Kampaus on aina ollut tärkeä näkökohta määritettäessä persoonallisuutta, tämä johtuu siitä, että kampauksen avulla voit saada sinut näyttämään mistä tahansa trendistä ja kampauksen yleensä kuvataan tyylisi.

Poikien mielestä yleensä ajattelemme, että heillä ei ole paljon tekemistä hiusten muotoilussa, mutta se ei ole totta, koska todellisuudessa pojille on vielä monimutkaisempaa valita hyvä hiustenleikkaus tai kampaus. Kyllä, pojille on todella tarpeen pitää hiukset tasapainossa. Ennen kuin valitset hyvän hiustyylin pojille, on muistettava useita kohtia tai vinkkejä, yleensä pojat sanotaan miehille, jotka putoavat noin 10–25-vuotiaiksi, ja tänä aikana he yrittävät parhaiten näyttää hyvältä. Syy voi olla mikä tahansa tehdä vaikutuksen tyttöihin tai hoitaa omaa persoonallisuuttaan, mutta hyvä kampaus on jokaisen pojan tarve.

Eri kampaukset pojille:

Seuraavia vinkkejä suositellaan hyvän kampauksen valitsemiseksi.

Kuinka valita kampaus pojille

Tarkkaile naamaasi:

Yleensä pojilla on neliömäiset kasvot, mutta ei ole tärkeää, että kaikki näyttävät siltä; sinun on tarkkailtava kasvosi todella hyvin. Kasvojen alueen ja muodon mukaan voit määrittää hiustyylisi ja pituutesi. Ja myös muoto on tärkeä määritettäessä, mitä piilottaa ja mitä parantaa ulkonäössäsi, joillakin pojilla on hyvät kulmakarvat, joillakin hyvä otsa jne..

Hiustyyppi:

Tiedä minkä tyyppiset hiukset sinulla on. Ovatko ne kiharat? Ovatko ne suoria? Ovatko ne karkeita? Ovatko ne sileitä? Nämä ovat muutamia kysymyksiä, joihin sinun on vastattava, jotta kaikki kampaukset tulevat esiin. Vaikka sillä ei ole väliä, voitko maksaa mitään saadaksesi haluamasi kampauksen, sillä nykyään on mahdollista, että hiusten kemikaalit ja tuotteet muotoilevat missä tahansa muodossa ja koossa, mutta pitkään tai jos sinulla ei ole suuria budjetteja sinun on harkittava näitä asioita.

Aika valmistautua:

Meneekö tytöillä enemmän aikaa valmistautua? Ei. Tämä on myytti! Lähes 65% pojista vie enemmän aikaa! Enemmän tarkoittaa enemmän kuin 2 tuntia, ja he käyttävät 90% ajasta hiusten muotoiluun! Mutta jälleen kerran kysymys on, kun valitset kampauksen, pystytkö antamaan hyvän ajan hiusten muotoiluun päivittäin? Jos ei, valitse yksinkertainen mutta trendikäs muotoilu.

Tuotteet:

Poikien kampaukset ovat monimutkaisia, ja vain botit voivat ymmärtää sen muotoilun, sillä tarvitset erilaisia ​​muotoilugeelejä, hiusvoiteita, hiusnaamaria jne. Vaikka jokaisella pojalla on näitä, mutta ei ole suositeltavaa käyttää niitä päivittäin! Mutta jos sinulla ei ole ongelmia käyttämällä näitä päivittäin, valitse mikä tahansa hiustyyli, mutta jos olet, valitse sitten viisaasti.

Etusija ja persoonallisuus:

Mitä haluat näyttää tänään? Millainen meininki sinulla on? Tämä on se, mitä sinun on kysyttävä itseltäsi ennen muotoilua. Tämä voi vain määrittää sankarin ulkoasun tai retro -tyylin sinulle. Päivän persoonallisuutesi tulee vain muotoilemalla hiuksesi. Lisäksi se riippuu täysin mieltymyksistäsi; haluatko pienen ponin vai hyvin lyhyen?

Stylisti:

Valitse stylisti älä parturi! Kyllä, tämä on todella tärkeä päätös. Ero molempien välillä on, että parturi osaa leikata hiuksesi, mutta stylisti osaa antaa sinulle tyylilausunnon hiustesi kautta. Tätä varten surffaa internetissä, tarkista kuuluisan stylistin arvostelut, käy paikoissa, kysy heidän mielipiteitään, tarkkaile, mitä toinen sanoo ja toinen ei! Mutta muista, että hän ei saa ottaa sinua kokeiluksi; sinun pitäisi valita se, mistä pidät ja haluat, älä miltä hän haluaa sinun näyttävän.