Top 15 tyylikästä ja modernia kampausta miehille

Miesten modernit kampaukset ovat muuttuneet radikaalisti viime vuosina. Muodin stylistit kokeilevat erilaisia ​​aliarvostuksia ja hiustyylejä ramppimalleissaan ja julkkiksissaan palkintoesityksissään. Myös muotiliikkeet saavat yhä enemmän näkyvyyttä. Voit nähdä erilaisia ​​näyttelijöitä ja TV -ohjelmien isäntiä, jotka urheilevat esityksiään eri kampausmuodoilla. Tämä antaa jälleen tavalliselle miehelle ideoita erilaisten trendikkäiden hiusten ulkonäöstä.

moderni kampaus miehille

Nykyaikaiset miesten kampaajat eivät myöskään astu taaksepäin käyttämästä erilaisia ​​muotoilulaitteita suoristajista kiharoihin myös miesten hiuksissa. Se on menneisyyttä, kun jos sinulla olisi aaltoilevat hiukset ja halusit suoristetun tyylikkään ilmeen, mutta hyvän kampaajan etsiminen oli liikaa päänsärkyä. Jos olet valmis kokeilemaan modernin kampauksen miehille, meillä on sinulle hiuksia.

Upeat modernit kampaukset miehille kuvilla:

Katsokaamme joitain 15 suosituinta miesten kampausta sekä kuvia, joiden avulla voit urheilla helposti kiiltävällä tavalla.

1. Keskiosa ulospäin:

Moderni kampaus miehille - keskiosa

Jos haluat harjoitella pidempää leikkausta kuin takaraja, voit kokeilla keskipitkää selkää, jossa on tämän kaltaiset höyhenet. Edessä voit pitää harjattua ulkoasua tai keski- tai sivuosaa. Tämä on trendikäs moderni kampaus miehille.

2. Wispy Side Bangs:

Nykyaikaiset kampaukset miehille - Wispy side bangs

Tämä on trendikäs aasialainen hiustyyli, jota voit kokeilla. Selkä voidaan pitää kerroksittain ja viisaalla tyylillä, joka antaa enemmän funky -kosketusta tähän. Kerroksittain leikatut sivutangot ovat moderni kosketus, ja sinun on harjoiteltava tätä oikeilla vaatteilla.

3. Maissirivin tyyli:

Tämä on paksu kihara maissirivi -tyylinen Afro -leikkaus. Voit kokeilla tätä hiustyyliä helposti, kun haluat jotain erilaista mutta modernia. Tämä on yksi parhaista moderneista kampauksista miehille, joilla on keskipitkät hiukset, jotka sopivat täydellisesti pitkille kasvoille.

4. Etutangot:

Etutangot ovat yleinen kampaus. Voit kokeilla tämäntyyppisiä otsatukkaita, jotka ovat hieman modernin näköisiä. Tässä on kerrostunut sotkuinen paukku ja myös otsatukka leikataan epäsymmetrisiksi kerroksiksi. Tämä moderni miesten kampaus antaa sinulle punk -tyylin, joka on varsin suosittu nykyään.

5. Keskikokoiset sivutangot:

Jos pidit Thor -elokuvasta, voit kokeilla tätä modernia leikkausta. Tässä on keskipitkät paukut, jotka ovat hyvin erilaisia ​​kuin eiliset leikkaukset. Tämä uusi moderni kampaus miehille, joilla on pitkät hiukset, on seksikäs ja hyvin uusi, jota teini -ikäiset miehet suosivat.

6. Sotkuinen kihara tyyli:

Moderni kampaus miehille - Sotkuinen kihara tyyli

Tämä on erittäin seksikäs ulkoasu, jota voit kokeilla tällä kaudella. On mukavaa harrastaa jotain kiharaa, kun sinulla on luonnollisesti suorat hiukset. Tämä antaa ripauksen trendikästä modernia muotia tavalliseen tyyliisi.

7. Tyylikkäät otsatukka:

Tämä voi olla moderni kampaus miehille, jota voit kokeilla melkein milloin tahansa. Tämä voi olla hyvä muodollinen ulkoasu, flirttaileva tyyli ja myös juhlillesi. Tämä on tyylikäs ja erittäin ramppityyli. Ammattimaisesti leikattu sivutörmäys sopii tähän tyyliin. Jos pidät selkää hieman pidempään, tämä näyttää vielä paremmalta.

8. Takaisin harjattu aaltoileva ilme:

Aaltoileva ilme voi näyttää todella seksikkäältä, kun sinulla on mukava sotkuinen selkä, jossa on sotkuisia kiharoita takana. Tämä voi olla hyvä juhla- tai jopa juhla -aikoihin. Tämä on yksi hienoimmista ja erinomaisista kampauksista miehille, joilla on keskipitkät hiukset ja parta, mikä tekee ulkonäöstäsi houkuttelevamman.

9. Moderni Wispy Wavy Style:

Tämän kaltainen epäsymmetrinen aaltoileva tyyli voi olla varsin mukava urheilla, kun sinulla on soikea tai neliömäinen kasvomuoto. Voit pyytää stylistiasi antamaan sinulle lyhyet kiharat takana saadaksesi lisää tyyliä. Mikään muu moderni kampaus tällaisille miehille ei ole niin trendikäs ja älykäs.

10. Keskipitkät kampaukset:

Moderni kampaus miehille 10

Miehet julkkikset käyttävät kaikkia aiempia kampauksia melko usein, ja tämä ei ole erilainen. Se urheilee Chris Hemsworthin keskipitkän selän harjattua ulkoasua, jonka naiset pitävät varsin houkuttelevana. Se on houkutteleva useimmille naisille, koska se voi helposti saada miehen näyttämään erittäin houkuttelevalta. Hiusten urheilumalli on melko hieno ja sitä ei ole helppo ylläpitää. Hiusten laatu on ensisijainen vaatimus, jotta tämä näyttää täydelliseltä menestykseltä. Keskipitkät hiukset on harjattava kunnolla taakse, ei jäykänä, vaan lujana, jotta ne eivät laskeudu kokonaan päänahan kanssa. Tässä ilmeessä pitäisi olla jotain pörröistä.

11. Lyhyet hiukset yrityksen tyylikäs ilme:

Moderni kampaus miehille 11

Tämä on yksi hienoimmista uusista miehille suunnatuista kampauksista tänä vuonna 2016. Tämä on yksinkertainen tapa muotoilla modernit hiukset. Voimme nähdä, kuinka houkuttelevat nämä hiukset näyttävät sävyisiltä kasvoilta, ja voit muokata ulkoasua tällä tavalla, jos sinulla ei ole pulleita kasvotyyppejä. Kampaus saa sinut näyttämään erilaiselta ja ainutlaatuiselta kaikista miesten tyylinhakijoista. Kuvio, jonka hiukset näyttävät tämän ilmeen kautta, on varsin vaikuttava ja sopii kaikille siellä oleville miehille ja naisille. Jos olet valmis näyttämään parhaalta, tämä on jotain, joka tulee käteväksi ja sopii todellisen ja kypsän miehen kuvan näyttämiseen.

12. Keskipitkä kampaus aaltoileville hiuksille:

Moderni kampaus miehille 12

Tässä on jotain aivan uutta. Kampaus tuo pöytään jotain uutta. Tämä on ehkä modernin keskipitkän kampauksen. Kuvio, jonka mukaan hiusurheilu on erittäin vaikuttava ja sopii kaikille siellä oleville miehille ja naisille. Sen mukana tulee upeita ulkonäköjä sivuilla ja se on jotain, joka on sinulle vaikuttava. Jos etsit kunnollista kampausta tänä vuonna, tämä on melko hyvä sinulle. Hiukset voidaan myös värjätä näyttämään entistä houkuttelevammalta.

13. Täydellinen lyhyt kampaus partapäälle:

Moderni kampaus miehille 13

Jos kasvatat helmeä, tarvitset nykyaikaisen miesten kampauksen, joka on tarpeeksi hyvä, jotta helmi näyttää houkuttelevalta. Tässä on jotain, josta saatat pitää. Tämän erityisen kampauksen mukana tulee mahtava työ, joka on tehty pään keskellä. Sivut on leikattu ja korostaa enemmän hiusten keskiosaa. Jos tarvitset jotain täysin tuoretta ja uutta, tämä kampaus voi osoittautua hyödylliseksi sinulle.

14. Vuoden 2016 Man Bun Look:

Moderni kampaus miehille 14

Tämä on kehitetty versio miespullista. Se on todella houkutteleva ja sopii täysin kaikille miehille, jotka rakastavat hiuksiaan. Hiusten laatu on yksi tämän ilmeen ratkaisevista seikoista, ja kaikista hyvistä syistä tämä kampaus on jotain, joka sopii sinulle näyttämään hyvältä ja jota voi harrastaa melkein missä tahansa. Takana ei ole poninhäntä. Takahiuksilla tehty asia on itse asiassa paljon tyylikkäämpi kuin tavallinen poninhäntä. Takana ei ole pyöreää pullaa. Tämä on yksi tämän vuoden uusista moderneista kampauksista miehille, joilla on parta ja poninhäntä.

15. Moderni keskipitkä miehistön leikkaus:

Moderni kampaus miehille 15

Miehistön leikkaukset olivat aiemmin todella lyhyitä. Mutta tämä on sen uusi ja tyylikkäämpi muoto. Täällä sivut ovat melkein ajeltuja ja etuosa pudotetaan otsaan. Se näyttää erittäin lyhyeltä hapsultaan modernilta hiustenleikkaukselta miehille.

Edellä mainitut miesten modernit kampaukset opastavat jokaista miestä, joka rakastaa muodin seuraamista ja näyttää trendikkäältä. Valitse vain haluamasi ja hanki sama kampaus saadaksesi päät kääntymään.