Ylösolmu: 9 parasta hiuspullotyyliä miehille 2021

Mies pulla kampaukset! Se on eräänlainen kampaus miespulla, jossa kaikki hiuksesi ovat hengästyneet yhteen ja sitten sidottu pään kruunuun yhdessä kuminauhan tai solmion kanssa. Nämä kampaukset ovat ärtyisä ja nykyaikaisin vaihtoehto miehille, jotka rakastavat nykyaikaista muotia ja rohkeaa ulkonäköä. Ne lisäävät uutta ja ainutlaatuista ulkonäköä miehille, joilla on puolipitkät ja pitkät hiukset ja jotka tuovat miehelle pullaa. Tämä tyylikkäin kampaus on ollut viime aikoina trendikäs, ja jopa suosikki julkkikset hehkuvat niitä punaisilla matoilla. Etkö halua tarkistaa niitä kaikkia? Nyt sitä mennään!

9 erilaista miesten top -solmua, joissa on kuvia-

Sinulla on oltava vähintään 10 tuumaa pitkät hiukset, jotta voit sopivasti urheilla näitä miespuolisia pullakampauksia. Joten valitse tämä paras tyyli hiuksillesi.

1. Haalistunut miespulla:

mies pulla alle

Tämän tyyppisessä miehen pulla -kampauksessa sivut ovat haalistuneet ja korostetut pitkät hiukset päällä. Voit valita korkean, matalan tai puolivälin. Lyhyemmät sivut korostavat paljon miestä nuntaa päällä. Tämä leikkaus tarvitsee kuminauhan pitämään hiukset paikallaan, mikä on paras hiusnauha miehelle. Tämän lisäksi nämä parhaat miesten pulla -aliarvostus sopivat erinomaisesti miehille, joilla on pitkät hiukset ja kasvot. Tämä kampaus miehille pulla sopii kaikkiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä häät tai juhlat. Täydellinen ikäryhmä tälle miehen pullahaalistuneelle leikkaukselle on 22–32 vuotta. Talvi on paras kausi urheilla tämän miesten kampauksen miespullaa.

2. Miespulla, joka on alleleikattu:

mies pulla tyylejä

Tämä miesten aliarvostettu kampaus on edelleen suosikki, jossa pullakampaus miehet aloittavat hyvin korkealta pään sivuilta ja loput hiukset ajellaan sivuilta. Tämä miespulla -kampauksen aliarvostus sopii erinomaisesti miehille, joilla on pitkät kasvot sekä ohuet ja pitkät hiukset. Yksi tarvitsee miehen pulla hiusnauha pitää hiukset paikallaan. Tämä selkäpuku -kampaus sopii erinomaisesti häihin ja muodollisiin tapahtumiin. Tämän miehen pullaa alittavien kampausten ikäryhmä on 22-35 vuotta. Tämä aliarvostettu miespullakampaus on parasta nauttia kesäkaudella.

3. Miespulla pitkillä hiuksilla:

Tyypit miespullia

Tämän tyyppisissä sotkuisissa pulla -miehissä pitkät kiharat hiukset miespulla on yleensä sidottu hiusnauhalla eikä mitään muuta. Siksi se on suosituin japanilainen pullakampaus. Jos henkilöllä on erittäin pitkät, paksut hiukset ja söpö, pitkät kasvot, tämä tyyli on hieno. Tämä miespulla pitkät hiukset sopii ehdottomasti juhliin ja sosiaalisiin tapahtumiin. Paras ikäryhmä on 25–40 -vuotiaat. Tästä miehestä voi nauttia lyhyistä hiuksista kaikkina vuodenaikoina, oli se sitten kesä tai talvi.

4. Miespulla lyhyillä hiuksilla:

pulla -tyyliset miehet

Tämä on loistava vaihtoehto pitkille hiuksille, jos henkilöllä ei ole kärsivällisyyttä kasvattaa pitkiä hiuksia. Pään sivut ovat haalistuneet, ja jopa minipullalla henkilö näyttää hyvältä. Nämä lyhyet hiukset pulla tyylit ovat suuria miehille, joilla on pitkä, parrakas kasvot, sekä lyhyet hiukset. Tämä pelottava pullakampaus miehille tarvitsee myös kumisen käden tai hiuspannan pitämään sen paikallaan. Ikäryhmän tulisi olla 28–45 vuotta. Tämä lyhytkarvainen miespulla voi nauttia syksyllä tai monsuunikaudella ja sopii erinomaisesti juhliin.

5. Parta yhdessä Man Bun:

miesten kampaamo pulla parta

Tämä on eräänlainen aaltoileva tukka miespulla, johon liittyy pitkät hiukset, jotka on sidottu pään yläosaan, sekä pitkä parta. Näihin aasialaisiin pullakampauksiin kuuluu hiusnauhan tai kuminauhan käyttö sen pitämiseksi paikallaan sekä parranhoitosetti parran ylläpitämiseksi. Tämä miesten yläsolmuinen pulla sopii erinomaisesti miehille, joilla on hyvä parta, pitkät hiukset ja pitkät kasvot. Paras ikäryhmä tälle miehelle pulla vaaleat hiukset on 25-40 vuotta. Kesä on paras vuodenaika tämän miehen pukun käyttämiseen kiharoille hiuksille, ja se sopii erinomaisesti lähinnä häihin.

6. Man Bun Mohawk -tyylillä:

pulla miesten hiuksiin

Tässä miesten hiuspulla ajeltu puolin, pään sivut on ajeltu tiiviisti pois, ja hiukset on muotoiltu kuin Mohawk. Ylimääräiset hiukset sidotaan sitten kauniisti pään yläosaan. Hiusten pitämiseksi paikallaan tarvitaan pieni kuminauha. Tämä miesten kampausten pulla päälle sopii erinomaisesti miesten keskikokoisille hiuksille, samoin kuin parrakas kasvot. Ikäryhmän tulisi olla 22-40 vuotta. Tätä aasialaista pullakarvaa voi harrastaa enimmäkseen sosiaalisissa juhlissa, ja sen pitäisi olla täydellinen esille talveksi.

7. Man Bun with High Fade:

miesten kampauksen pulla

Tämä pitkäkarvainen pulla sisältää erittäin korkean haalistumisen pään sivuilla, ja pääkarvat keskittyvät pään yläosaan ja leikkaavat. Pitkät hiukset pulla tyylit sitotaan sitten pään yläosaan. Tämä kampaus sopii erinomaisesti miehille, joilla on pitkä parta ja pitkät hiukset. Mies pulla yläsolmu kampaus sidotaan hiusleikkeen avulla tai sidotaan yhteen. Paras ikä tämän kampauksen poistamiseen olisi 25-35 vuotta. Tämä miespulla, jolla on kiharat hiukset, sopii erinomaisesti häihin ja sosiaalisiin juhliin. Kevät, syksy ja talvet ovat paras aika nauttia tästä suorista hiuksista.

8. Hiukset sidottu päälle Man Bun:

hiuspulla -tyyliset miehet

Tämäntyyppisessä miespussissa miesten pitkät kampaukset, hiukset pidetään pitkinä ja hiukset sidotaan pään yläosaan. Sivut eivät ole haalistuneet ja pitävät myös pitkät hiukset. Tämä pään päällä oleva kampauspulla sopii erinomaisesti miehille, joilla on pitkät hiukset sekä pitkä parta ja kasvot. Hiukset tarvitsevat hiuspannan pitämään hiukset paikoillaan. Paras ikä tämän kampauksen saamiseen on 25–40 vuotta. Tämä japanilainen hiuspulla sopii erinomaisesti häihin ja juhliin tai muihin tilaisuuksiin. Myös paras vuodenaika nauttia tämän miehen pulla ohuista hiuksista olisi mikä tahansa kausi.

9. Miespulla punoksella:

punos pulla miehiä

Nämä mustan miehen pullakampaukset sisältävät hiusten muuttamisen punoksiksi ja sitten punotut hiuslangat sidotaan yhteen pään yläosaan pääosan muiden osien kanssa. Tämä mustan miehen pullaleikkaus ei tarvitse minkäänlaista lisävarustetta pitääkseen sen paikallaan. Lyhyt miehen pullaleikkaus on täydellinen miehille, joilla on pitkät hiukset ja puhtaat, lyhyet kasvot. Tämä mies pulla mustat hiukset on suuri ikäryhmille välillä 20-35 vuotta. Myös syksy ja talvet ovat parhaita vuodenaikoja kokeilla tätä ohutta hiuspullaa.

Lisävinkkejä:

Jos aiot tehdä miehen pullakampauksen, seuraavat vinkit kannattaa pitää mielessä:

  1. Varmista aina, että teet taustan tarkistuksen kampaajalle, joka on menossa leikkaukseen. Paras paikka löytää arvosteluja olisi verkossa.
  2. Muista kertoa kampaajalle haluamasi miehen pulla -tyyli. Voit myös ottaa kuvan, jos sitä on vaikea kuvata.
  3. Muista kertoa kampaajallesi, jos sinulla on hiuksiin liittyviä ongelmia, jotka liittyvät miesten pullatuotteisiin kiharat hiukset ja tapa, jolla hoidat hiuksiasi.
  4. Kerro tarkasti hiusten pituus, jonka haluat säilyttää.

Siksi on helppo nähdä, että pitkien hiusten kasvattaminen mustille hiuksille tai vaaleille hiuksille ei ole ollenkaan helppoa. Sinun on aina oltava omistautunut ja kärsivällinen tekemisesi suhteen ja ylläpidettävä myös terveellisiä elämäntapoja. Edellä mainitut eri tyylit auttavat sinua valitsemaan makuusi parhaiten sopivan, kuten punahiuksisen miehen pulla, ja sitten voit aina kuulla myös parhaan kampaajan neuvoja. Joten, mitä mieltä olet yllä olevasta luettelosta parhaista miehen pullakampauksista ja myös muista yksityiskohdista? Pidätkö siitä? Kerro meille kaikesta rehellisestä palautteestasi.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Mikä on paras tapa kasvattaa miespullaa??

V: Jopa keskipitkän karvaisen miehen pussin kasvattaminen vie aikaa, koska tarvitset hiuksesi mahdollisimman pitkäksi. Tämä vaatii kärsivällisyyttä, ja siksi sinun on odotettava monta kuukautta saadaksesi halutun pituiset hiukset. Voit myös käyttää hyviä hiustenhoitotuotteita pitämään hiukset hyvässä kunnossa.

Q2. Pitäisikö sinun ylläpitää terveellisiä elämäntapoja kasvattaessasi miestäsi paksuja hiuksia?

V: Kyllä, on erittäin tärkeää ylläpitää terveellisiä elämäntapoja hiusten kasvun stimuloimiseksi. Siksi tarvitset tasapainoista ruokavaliota sekä hyvää liikuntaa ja unta. Lisääntynyt ruoan verenkierto ja ravitsemus tekevät tehtävänsä.

Q3. Onko tarpeen leikata hiukset kolmen kuukauden välein kasvun jatkamiseksi?

V: Kyllä, sinun on leikattava joka kolmas kuukausi hiustesi kärjet neljännestuuman päästä, jotta vältyt halkeamilta, mikä saattaa hämmästyttää kasvua. Voit myös neuvotella kampaajan kanssa, joka neuvoo sinua siitä, kuinka paljon sinun on leikattava miehelle, jos sinulla on suoria hiuksia, ja säilytä myös ylimääräiset hiukset.