Den nya generationen av hållbara byggmaterial och isolering

Väggsystem miljövänlig isolering är inte skadligt

Innovativt och praktiskt – vi presenterar en samling hållbara Byggmaterial och isolering för modernt husbyggande.

Modernt husbyggande med hållbara byggmaterial och isolering

Taksystem hus design idé

En intressant idé för alla som är hållbara Byggmaterial och isolering Letar efter. Värmeisoleringen av Ekovativ är inte bara superinnovativ utan också miljövänlig – det hållbara och billiga alternativet till plastskum är verkligen en ekologisk produkt. Tillverkningsprocessen kombinerar jordbruksprodukter som är sammanlänkade med ett svampämne.

Byggmaterial och isolering av naturmaterial

Byggmaterial ull termisk isolering väggpaneler

Företaget Bellwether erbjuder isolering av bomull – produkten är tillverkad av ull och är inte skadlig för människor eller djur. Ull absorberar föroreningar i luften och är mycket svårt att bränna. Om byggnaden förstörs senare kan ullen användas igen – för isolering eller andra ändamål.

Byggmaterial och isolering – väggpaneler från StormWall

moderna väggpaneler miljövänliga hållbara

StormWall erbjuder kompletta system för väggar, golv eller tak. Tillverkningsprocessen utförs med mycket låga föroreningar. Ytterligare Byggmaterial och isolering hittar du nedan.

Väggfärg med skillnad – naturliga färger

miljövänliga färger fasadhus blå

Invändig mineralfärg inte skadligt

Företaget Romabio erbjuder naturliga färger för huset. De är gjorda av mineraler, kan tvättas och innehåller inga skadliga ämnen / kemikalier. De tolereras mycket väl av astmatiker och allergiker och tar upp CO2. Perfekt för användning i skolor, sjukhus och privata hem.

De miljövänliga taksystemen från GR

Byggmaterial återvunnet tak i plast

GR GreenBuilding Produkter lanserade nyligen en rad taksystem som är extremt hållbara och miljövänliga. De är gjorda av återvunnen plast och kalksten. Mjölkflaskor, shoppingkassar och andra produkter används som råvaror för tillverkning. Billigt och återanvändbart efter 50+ år.

Byggstenar tillverkade av naturprodukter

miljövänligt byggmaterial i naturmaterial

Företaget bioMASON producerar cement från naturprodukter. Cementet tillverkas med hjälp av en bakterie. Den färdiga byggstenen tar mindre än 5 dagar att torka och är jämförbar med traditionella byggstenar vad gäller kostnad och livslängd.

Prefabricerade komponenter av halm

Halmisolering hus ekologiska produkter

Ecococoon erbjuder prefabricerade väggpaneler av halm. De kan fungera som isolering eller en del av huskonstruktionen när man bygger ett hus. Tillverkarna har redan framgångsrikt integrerat panelerna i flera passivhus. Miljövänligt och hållbart!