Innovativa solfångare test av Google – är solsystemet värt?

Solpaneler testa bedömning-effektivitet-nytt-projekt-google

Vill du utrusta ditt hus med solpaneler och letar du efter användbar information? En inledande bedömning av en specialist skulle vara svår att genomföra och kanske kosta för mycket. Inspirerat av målet att göra detaljerad information tillgänglig för internetanvändare har Google -teamet startat ett projekt för en innovativ Testa solpaneler skapad.

Solfångars test av Google avgör solsystemets effektivitet på taket

Solfångare testar google-solljus-område-besparingsanalys

The Sunroof Project från det amerikanska företaget Google är ett onlineverktyg som hjälper användare att avgöra om de ska investera i solfångare eller inte. Programmet använder data och information från Google Earth för att analysera egenskaperna för respektive plats. Den ger användbar information om hur effektiva solfångarna blir för ditt eget tak.

Legend för solfångare test av Google

Solfångare testar google-tak-skugga-sol-beräkna

Verktyget tar hänsyn till funktioner som skugga, takinriktning, historiska lokala väderförhållanden och alla möjliga positioner för solen under året för att kunna presentera en så exakt analys som möjligt. Användarna tittar på kartan, där spridningen av solsken på taket visas i olika färger.

Analys av solljus, tillgängligt utrymme och framtida besparingar

solfångare-test-idé-google-besparingar-uppskattning-tillverkare-sök

När det har analyserats skapar solpaneltestet en uppskattning för taket som inkluderar de årliga timmarna av tillämpligt solljus och det exakta området för solpaneler. Vidare beräknas en bedömning av besparingsresultatet och med ett klick kan du kontakta tillverkare av solsystem som rekommenderas av Google.

Solfångare på det soliga taket är praktiska, ekonomiska och enkla att installera

solfångare-test-google-bedömning-innovativt-projekt

Projektet Sunroof -programmet är nu bara tillgängligt i USA, men Google hoppas på global adoption under kommande år. Men om du bestämmer dig för att använda solfångarna rekommenderar vi starkt att du anlitar en specialist för en ytterligare kontroll.

* Du kan hitta mer information om Project Sunroof här.