Effektiva tips och tricks för en platt mage

träna övningar hålla sig i form äta hälsosamt

Vi kommer att gissa effektiva tips och tricks för dig platt mage, så att du kan komma i bra form för din nästa strandsemester!

Tips och tricks för platt mage – Missa aldrig en måltid!

Frukt grönsaker viktiga näringsämnen kiwi äpple

Att fasta är inte bra för kroppen eller för dig platt mage, eftersom den måste omprogrammeras – när vår kropp får en viss mängd mat istället för att smälta den, lagrar den en del av den under nästa “svält” -period. Och gissa var de flesta förnödenheterna förvaras?

För en platt mage – minska mängden socker du får i dig!

Förbered middag gurka tomatsallad

Av ingen annan anledning, bara för att sockret ökar insulinproduktionen, vilket i sin tur bromsar ämnesomsättningen – och vi inte vill att det ska hända, gör vi?

“10 procent” -regeln för effektiv träning

snabbt efter det nya året hälsosam kost

Konditionstränarna rekommenderar att 10% av styrketräningarna innefattar magmusklerna – detta kommer definitivt att leda till en vacker och platt mage, Du behöver dock inte överdriva det med träningsövningarna.

Hälsosam kost – Din middag måste vara enkel

Bantning fettförlust mage vikt gå ner i vikt

Vid middagen är det lämpligt att du äter lättare måltider som inte innehåller för många ingredienser. Lite protein och färska grönsaker kan göra underverk. Du föredrar att äta desserterna till lunch!

Drick grönt te!

Magen hälsosam mat utsökt vinter

Grönt te kan öka din ämnesomsättning och hjälper till att rensa kroppen internt. Det är användbart och naturligt, om du dricker tre till fyra koppar grönt te om dagen kan du enkelt bryta ner baconet och komma över en platt mage var glad. Detta är ytterligare ett steg mot en platt mage och en perfekt figur!

Ät mat som innehåller mycket kalium och kalcium

nå fisk lax apelsinsallad

När mängden kalium och kalcium i kroppen blir låg börjar den behålla vatten. För att få mer av dessa ämnen, ät bananer, spenat, fikon, fisk, yoghurt och många andra.

Glöm inte örterna!

hälsosam kost snabb smal mage platt

Pepparmynta, kamomill och ingefära har positiva effekter på vår kropp, inklusive att minska svullnad i magen och lindra hela matsmältningssystemet. Men om du inte gillar örtte, prova ananas. Ananasen innehåller bromelain – ett enzym som också har en gynnsam effekt på matsmältningen.

Hålla sig lugn!

Lyssna på musik slappna av gå ner i vikt snabbt

Hitta alltid tid att vila och koppla av, även efter den mest stressiga dagen på jobbet, eftersom stress och ansträngning stimulerar produktionen av kortisol – ett hormon som faktiskt hjälper till att bygga fett.

För journal!

Diet fortsätta banta muskler straff övningar

Skriv ner vilka livsmedel som får din mage att svälla och vilka som får dig att må bra. Naturligtvis bör du göra ditt bästa för att undvika de första.

Hur ser det ut? Tycker du att allt detta är svårt att lyda?