Klättring i trappor – effektiv träning för ben och mage

klättring trappor effektiv belöning ben former alternerande intensitet Klättring i trappor är ett effektivt träningspass för ben- och magmusklerna eftersom det är en kombination av konditionsträning och styrketräning. Helt enkelt för att värma upp eller snarare gå ner i vikt, klättring i trappor kan vara effektivt för alla Träning för ben och mage vara.

Fördelar med att klättra i trappor som en effektiv övning för ben och mage

ben spända mjuka nöjda resultat rörelse dröm figur

En annan stor fördel med den här Träning för ben och mage kännetecknas av att det inte skulle kosta dig någonting. Ändå kommer du snart att kunna se fram emot fasta ben och slät mage. Glöm inte att värma upp, vilket är en viktig del av varje träningspass innan du börjar gå i trappor. Därvid lägger du tonvikt på lårmusklerna, vaderna och fötterna. Efteråt är du redo för ett snabbt och intensivt träningspass. Börja gå uppför trappan så snabbt som möjligt. Gör detta flera gånger i följd så att du snart kan förundras över de första skillnaderna.

Utför rätt utbildning

Klättra i trappor effektivt Träna benen upp i magen och gå intensivt ner

För att inte skada dig själv är det bäst att undvika att klättra flera trappor samtidigt. När du har klättrat i trappan, börja gå nerför trappan – långsammare och alltid med rak rygg. Ta sedan en kort paus och gå sedan igen! Fortsätt! För nybörjare räcker det med en halvtimme för att klättra i trappor. Med tiden lägger vissa avancerade elever till små arm- och benvikter till denna träningsenhet så att musklerna tränas ännu mer effektivt. Var alltid försiktig och se till att trappan är väl upplyst. Naturligtvis vill du inte snubbla över någonting medan du tränar. På vägen tillbaka ner blir det mer belastning på knäleden. Dessutom hade benmusklerna redan då stimulerats lite mer. Av dessa skäl rekommenderar utbildningsexperterna en långsammare takt. Att växla mellan hög- och lågintensiv träning – i detta fall mellan att gå upp och ner för trappor – säkerställer uthållighet och leder till mycket effektiv fettförbränning. Konditionsträning för platt abs magstram mjuk kost intensiv träning uthållighet muskler Klättring av trappor och tillhörande sträckning kan också göras i par uppvärmning stretching oumbärlig före aktivitet mot skador under träning för ben och mage