Bordtennisbord utomhus Du och jag av Antoni Pallejá -kontoret

Utomhus bordtennis tillbehör designmöbler för sportentusiaster du och jag

Många vill ha ett bordtennisbord, för vem gillar inte den här sporten? Men många klarar sig utan det eftersom det helt enkelt inte finns tillräckligt med plats. Även hopfällbara modeller kräver ett visst utrymme för lagring. Och om detta inte är nödvändigt betyder det slutet på den stora drömmen.

Men inte med nya You and Me, som får varje hjärta att slå snabbare. Det är en multifunktionell tabell som lanserades 2013 av Antoni Pallejá kontoret designades för RS Barcelona och kommer att glädja alla sportfantaster. På ett ögonblick förvandlas det praktiska matbordet med en vanlig bordsskiva till ett fantastiskt bord Bordtennisbord utomhus. Bordtennistillbehören kan döljas lika snabbt och ett praktiskt konferensbord med en enkel design finns.

Multifunktionellt bordtennisbord utomhus för ditt lekområde hemma

Modernt bordtennisbord, multifunktionella designmöbler för sportfans

En vikbar behållare är integrerad under bordsskivan, där bordtennisnät, bollar, fladdermöss och tillbehör kan förvaras. Du&Jag kan placeras där vi skulle vilja ta emot våra gäster och ha kul tillsammans. Om du har ett separat lekrum hemma kan du helt enkelt placera den ovanliga möbeln i mitten av rummet och använda den när som helst för sportnöje med vänner och familj.

Tillverkad av högkvalitativa material, du&Jag kan användas både inomhus och utomhus. Dess trendiga sportlook ger den en exklusiv touch. Bordtennisbordet utomhus har en storlek på 152,5x274x76 cm och finns i vitt och svart.

Bordtennisbord utomhus Du och jag av Antoni Pallejá -kontoret

Bordtennisutrustning-tillbehör Vikbar behållare

Så om du är en av de människor som alltid har velat sitt personliga bordtennisspel hemma, men aldrig har uppfyllt sin önskan på grund av brist på plats, överväga helt enkelt denna imponerande, platsbesparande och praktiska möbel. Byt ut ditt matbord – inomhus eller utomhus – med dig direkt&Jag och skapa en rolig och passande fritid.

Bordtennisbord med integrerat förvaringsutrymme för tillbehör

praktisk bord mångsidig design-du och jag-antoni palleja-office

Pingisbord med lämplig bordtennisutrustning 

Bordtennisbord Du och jag RS barcelona Antoni Pallejà Office

multifunktionellt bordtennisnät speciella högkvalitativa material

Bordtennisbord Outdoor-You och Me-Antoni Pallejá kontor

Moderna svarta bordtennisbord You Me Antoni Pallejá -kontoret

svart bordtennisbord kan användas universellt

Bordtennisbord-multifunktionella träben av hög kvalitet design rs-barcelona