Designer bokhylla av OSB -paneler med asymmetrisk form

Indra designer bokhylla OSB -paneler Bradley Bowers

När designers tänker utanför boxen blir resultatet ofta väldigt flexibelt och designen – med en intressant, ovanlig form. Möbel- och industridesignern Bradley Bowers tänkte uppenbarligen utanför boxen och fick sin egen uppfattning om en Designer bokhylla designad från OSB -paneler. Den stående hyllan INDRA går bort från traditionella vägg- och hörnhyllor för att bli en dynamisk del av ditt bostadsutrymme.

Designer bokhylla med asymmetrisk form

Indra Designer kungliga OSB -paneler, asymmetriska former

Placera den i mitten av rummet och den kan fungera som en funktionell rumsavdelare. Eller med ett litet avstånd från väggen kan du komma åt de lättillgängliga hyllorna från båda sidor. Det är inte bara en funktionell möbel, utan ett blickfång i din livsmiljö. INDRA rör sig och utvecklas som berättelserna i böckerna. INDRA har skapats som svar på det strikta formspråket för traditionella hyllor och bostadsutrymmen och livar upp rummet.

INDRA designer bokhylla och OSB -panelernas visuellt tilltalande struktur

Designer bokhylla OSB -paneler geometriska former vinklar

Designern letade efter ett material som skulle vara en tankeväckande komplimang till INDRA -konceptet. Detta geometriska Designer bokhylla är tillverkad av OSB -paneler (Oriented strukturskiva ), som har unika strukturella egenskaper samt en trevlig synlig konsistens. Spånskivan var ursprungligen en biprodukt från plywoodindustrin med unika strukturella och visuella egenskaper. Det naturliga mönstret för de överlappande flisen komplimangerar de ständigt föränderliga vinklarna i INDRA och ger bokhyllan ytterligare ett lager av rörelse och dynamik.

den spontana idén och skissen från designern

   Indra designer bokhylla OSB -paneler skiss

den lilla prototypen av kartong

Indra designer bokhylla modell asymmetrisk

Resultatet – INDRA bokhylla

Indra designer bokhylla OSB -paneler Bradley Bowers rumsavdelare

 Foton av Neox Image

Designhyllan “Sendai Crystal” påminner om höga bambustänger