Donutformad designerstol Ru-Ju-möbeldesignidéer från Yu-Fen-Lo

Möbel trä Taiwan Ruju stol design

Vissa möbler är riktiga blickfång. Innan designerstol Man kan knappast förbli likgiltig för Ru-Ju heller. Man är inte entusiastisk över dess storlek och prakt, men från dess enkelhet och elegans.

Designstol av bambu

Möbeldesign träpall-munkformad modern

Den som designades av Yu-Fen Lo-studion från Taiwan designerstol Det är dock en berikelse för både en klassisk och en minimalistisk inredning. Ett gammalt taiwanesiskt mynt tjänade som inspiration för sätets form. Den kreativa designen jämförs ofta med en munk eller en livboj.

Design från Taiwan – designerstolen Ru -Ju

Träpall-Taiwan designmöbler

En kreativ design ska utstråla individualitet och estetik. Av designerstol Ru-Ju imponerar med sina kompakta mått och ursprungliga krökta linjer. Genom att använda bambu kan designarna blåsa nytt liv i den gamla taiwanesiska traditionen att böja bambu. Det hållbara materialet erbjuder flera fördelar när det gäller bearbetning och underhåll och bidrar till stolens karaktäristiska utseende. Således är pallen inte bara praktisk och elegant, utan framför allt ett verkligt konstverk som behåller sitt värde.

Pallen designad av designstudion Yu-Fen Lo från Taiwan

Trä pall färg nyanser design idéer interiör modern

Stolbenen är lite mörkare än sätet och liknar färgband. Även om möbelns silhuett är ganska enkel, ger Ru-Ju lägenheten värme och estetik. De något böjda formerna harmoniserar perfekt i ett vardagsrum utformat i minimalistisk stil.

Ru-Ju ser varm och bekväm ut

Stoldesign Ru-Ju-Taiwan-pall i bambu

Konsten att böja bambu

Ruju design designer stol ben loop loop design idéer

En kreativ design från Taiwan

Sittmöbler Trä Livboj Sittpall

Intressanta pallben liknar band eller rosetter 

Ru ju stolböjt bambu trä