Elephant Chair – extravagant designerstol av Maximo Riera

Elefant med tänder stol Maximo Riera sittplatser

Naturen i alla dess former, färger och variationer har alltid varit en inspirationskälla för konstnärer från hela världen. Populära djurmönster som förekommer på textilier, klädsel, tapeter, möbler etc. är traditionella i vissa länder, i andra – mer en trend. Men inte alla gillar djurtroféer. Förmodligen skulle designerstol Elephant Chair – en fantastisk djurpokal – tronar mitt i vardagsrummet hos en person med extravagant smak.

Modern designerstol imponerar med sin fantastiska design

Läderstol design-med armstöd-svart

Elefanten-designerstol är det senaste projektet av designern Maximo Riera (ursprungligen från Asturien, norra Spanien). Man kan knappast förbli likgiltig inför hans fantastiska samling av extraordinära läderstolar. Animal Chair -kollektionen består av djur och stolar. Det svarta lädersittet är så realistiskt att det ofta känns som om det är levande.

Designstol av läder, inspirerad av elefanten

Design modern läderfåtölj i läder

Elefanten- designerstol kan snarare beskrivas som ett konstobjekt. Jättarna som designern tillägnade sitt arbete är populära och populära djur i Indien. De traditionella indiska ristningarna, mönstren och motiven tolkas om i Elephant Chair.

Ovanliga sittmöbler – svart läderstol med armstöd

Läder stol design elefant djur samling

Av designerstol från Maximo Riera har en stålram och väger 160 kg. Det pressade skummet, omgivet av fint läder, återger elefantens karakteristiska hudstruktur. Möbelns asymmetriska form imponerar med sin skulpturala skönhet och har en not av prakt och lyx. Allt har förfinats in i minsta detalj. Med över 30 års erfarenhet har Maximo Riera gjort sig ett namn som en konstnär med hög internationell status.

Sittmöbler läder design fåtölj carving motiv

Elefantstol Maximo Riera läderfåtölj

Elephant Black Chair-Maximo-Riera Design

Elephant chair design-svart läderfåtölj

Carving möbler design-indiska motiv fåtölj

Djurkollektion-möbel läderfåtölj