Exklusiva designer sittplatser för ultimat komfort och stil

poltrone-läder-fåtölj-Exklusiv-Designer-Sittplats-Flexform

“Mood” -kollektionen från Flexiform från Milano, Italien

Det lyxiga “Mood” -kollektion från Flexform presenterar exklusiva designmöbler som erbjuder den kräsna kundens elegans och högsta komfort. Den eleganta soffsamlingen är resultatet av samarbetet mellan tre blivande designers, John Hutton, Carlo Columbo och Roberto Lazzeroni.

Kreativt samarbete ger exklusiva designmöbler

Astrid-fåtölj-alberto-lazzeroni-design

Som du kan förvänta dig av ett italienskt företag står utsökt stil högt på listan från detta kreativa team. De är inte alltför intresserade av minimalism och strävar istället efter att producera varma och välkomnande möbler som kan följa stilen i en traditionell linje. De tror att möbler aktivt bör förbättra stämningen hemma och göra livet mer bekvämt. “Mood” -kollektionen från Flexiform är en mångsidig kollektion som uppnår en speciell charm genom selektivt hantverk istället för serieproduktion. Denna samling innehåller många ovanliga och spännande stilar och variationer, så det finns gott om val för kunden. Vad alla dessa mönster delar är ett underbart avslappnat utseende, som visar en perfekt syntes av former och material.

Exklusiva designer sittplatser inspirerade av klassicism

Exklusiv designmöbel Flexform

Även om begreppet minimalism förkastas vid design och tillverkning av dessa bitar, är denna exklusiva designersittplats inte alltför utsmyckad. Det avslappnade och sofistikerade utseendet är resultatet av kombinationen av enkla former och tydliga linjer med mjuka, omfattande former. Dekorativa element är diskreta som i den klassiska traditionen.

“Bra design är ett uttryck för omedelbart igenkännbara värden, det är sinnesglädjen som smeker själen.”

Referens från Flexforms webbplats

Exklusivt-designer-sittplatser-flexform-bänk-läderöverdrag

I traditionen hos de stora konstnärerna i den italienska renässansen förkroppsligar Flexforms design denna tid i sin renaste form, där rationalitet och harmoni i form och funktion är inspirerade av humanistiska och mångkulturella influenser.

Fåtölj i läder

Exklusiv-designer-sittplatser-flexform-läder-fåtölj-svart

Som dessa underbara bilder visar, finns det ett brett utbud av fantastiska mönster att välja mellan. Det finns soffor och stolar som passar alla inredningsstilar. Alla är subtila och smakfulla, oavsett om det verkligen är modernistiskt i form eller mer traditionellt. Den goda nyheten är att på grund av Flexiforms omfattande internationella marknadsföringsinsatser var du än bor, finns det troligen en Flexiform -agent i närheten för att ge dig denna exklusiva designersittplats.

av Jaz

Oscar soffa

Oscar-soffa-Exklusiv-Designer-Sittplats-Flexform-

Poltrona fåtölj

Poltrona-fåtölj-Exklusiv-Designer-Sittplats-Flexform-

Poltrona krämfåtölj

poltrona-creme-fåtölj-exklusiv-designer-sittplatser-flexform-

  Designer ottoman

Exklusiv-designer-sittplatser-flexform-ottoman

Bäddsoffa

lounge-soffa-flexform-

lounge-säng-exklusiv-designer-sittplatser-flexform-

Schäslong

chiaselongue-Exclusive-Designer-Seating-Flexform-

Dragonfly soffor

trollslända-små-soffor-flexform

ALfred soffa

alfred-soffa-grädde-italiensk-möbel-design

Alfred-vit-soffa-flexform-humör-samling