Fina saker från loppisfynd – idéer och före- och efterbilder

Trevligt från loppisfynd för att krydda idéer-antikt utseende

Charmen med loppisar ligger i det faktum att bland allt skräp finns det verkliga skatter gömda där. Dessa är annars mycket sällsynta att hitta och väntar bara på att bli upptäckta. Även rostiga möbler och trasiga föremål kan hitta ny mening när du inser deras potential. Idag ska vi ge dig några idéer om hur du kan vara mer kreativ med lite pengar Fina saker från loppisfynd kan göra det själv.

Gör vackra saker själv från loppisfynd

Fina idéer-trä-byrå-ommålning-ormbunkar-motiv från loppisfynd

Vissa bygger sina egna möbler, andra blåser nytt liv i gamla möbler från loppis. Med lite ansträngning och lite färg kan dessa obemärkta skatter lysa i ny prakt. Som till exempel den här byrån i trä, som har målats vit och har nya lådhandtag. Med en stencil, en stippling pensel och färg du väljer kan du fästa ett motiv på fronterna.

Fina saker från loppisfynd till ungdomsrummet

Vackra idéer från loppisfynd-gitarrfodral-vägghylla-smyckeförvaring-ungdomsrum

Detta är en superoriginell upcyclingidé för ett gammalt gitarrfodral. Nyklädd på utsidan, utrustad med hyllor och träpluggar på insidan – det blir det nya hemmet för halsband, armband och Co..

Fina saker från loppisfynd – pianotangentbord under bordsskiva i glas

Vackra från loppisfynd-idéer-piano tangentbord-soffa bord-glas tallrik

Ett gammalt piano som inte längre kan repareras eller restaureras kan kreativt omvandlas till ett skåp eller en bar. Men om du inte har plats för hela pianot i lägenheten kan du bara använda pianotangentbordet för detta projekt. Det sjönk här i lådan på ett gammalt soffbord med en glasskiva. Så du kan fortfarande beundra skönheten och symmetrin hos pianotangenterna.

Shabby Chic sidobord av kabeltrumma

Vackra idéer från loppisfynd-kabel-trumma-sidobord-rosa

Sidobord är mångsidiga och superenkla att sätta ihop. Du kan skapa ett perfekt litet bord med förvaringsutrymme från en liten kabeltrumma och några runda stavar. Dessa tecken på användning och den slitna färgen är en riktad effekt.

Fina saker från loppisfynd – Plantering av gamla möbler

Fina idéer-gammal-säng-trä-trädgård-dekoration-plantering från loppisfynd

Gamla möbler kan omvandlas på intressanta sätt och hitta en ny användning i trädgården, till exempel den här gamla träsängen. Ta bort madrassen och använd sängramen som en upphöjd säng för blommor. Vackra lila petunier omges av klättrande gulgröna pennywort.

Soptunnor och tennhinkar som utomhusplanter

fina loppis-idéer-metall-hinkar-stora-rulle-planters

Dessa sopkärl av metall är inte bara ett nostalgiskt smycke, utan är också perfekta som en mobil sekretessskärm för en terrass i trädgården. Du behöver inte fylla dessa stora planteringar helt med jord. Om du lägger förpackningsflis och styrofoambitar i baljorna först kan du spara mycket jord. På så sätt blir du inte för tung heller.

Barns trehjuling blir ett sidobord

vacker-loppis-idéer-vintage-trehjuling-barn-bord

Om du har upptäckt en gammal barns trehjuling på loppis, kan du göra om den till ett vackert sidobord med en vintage stil. Det viktigaste här är att glasplattan ska placeras horisontellt ovanför golvet. Du behöver fortfarande elastiska buffertar och ett lim speciellt tillverkat för glas.

Vintage mjölkburkar som pall och resväska som bord

Trevligt från loppisfynd-idéer-vintage-mjölkburkar

Vintage mjölkburkar i aluminium är inte bara bra dekoration för huset och trädgården, de kan också användas som pallar med förvaringsutrymme. För mer stabilitet bör det avtagbara avföringssätet vara något större i diameter än mjölkkannans öppning.

Att cykla upp en vintage lastbil

vacker-loppis-idéer-vintage-hand lastbil

En begagnad lastbil kan göras om till en hylla för böcker, tidskrifter eller andra föremål. Lämna metall- och trädelarna som de är och de kan berätta hela historier.

Resväskor staplade ovanpå varandra – sängbord

vackra-loppis-hittar-före-efter-sängbord-sidobord-staplade-resväskor

Gamla resväskor har en speciell charm och framkallar omedelbart bilder av resor och äventyr. Resväskor staplade ovanpå varandra utgör till exempel ett praktiskt sidobord eller sängbord. Resekamraterna kan enkelt målas och därmed integreras ännu bättre i interiören.

två trästegar blir ett hyllsystem

trevlig loppis-hittar-före-efter-hylla-trä stege-brädor

Håll utkik efter gamla stegar på loppis, för stegehyllor är allt raseri. De tar inte mycket plats och erbjuder samtidigt gott om lagringsutrymme. Måla stegarna i fräscha färger som grönt och ljusblått så lyser de med en ny glans i ditt vardagsrum!

Typfodral som smyckesförvaring

vacker-loppis-hittar-före-efter-typ-typ-trä-smycken-lagring

Ett typfodral är perfekt för förvaring av smycken! Skruva bara in små skruvkrokar och ögonskruvar i träet och häng dina halsband, örhängen och armband på dem.

Vintage äggkorgar som lampskärmar

trevlig loppis-hittar-före-efter-tråd-korg-lampor-lampskärmar

Lampskärmar är mycket enkla att göra och dekorera som du vill. Om du vill få in en touch av industriell och vintage i dina egna fyra väggar, vänd dessa trådkorgar och förvandla dem till höfthängande lampor!

iögonfallande färger för den gamla stolen

trevlig-loppmarknad-hittar-före-efter-stol-ny-klädsel

Gamla stolar har vackra dekorationer och böjda ben! Även om sitsen och ryggdynorna ser riktigt slitna ut, ge stolen en andra chans och få den omklädd.

Bordslampa med en vacker bas

vacker-loppmarknad-hittar-före-efter-bordslampa-ny-skärm

Färg accenter i vardagsrummet kan enkelt ställas in med hemtillbehör som kuddar, mattor och bordslampor. Om lampfoten fångar din uppmärksamhet, så föreställ dig hur det skulle se ut med en ny färgfärg och köp den gamla lampan!

den gamla mässingkronan är kryddad

vacker-loppmarknad-hittar-före-efter-metall-ljuskrona-antikt-maritimt rep

Låt en gammal mässingskrona lysa i ny prakt genom att måla om och koppla den. Det finns också ljusformade glödlampor på marknaden som kommer att ge pricken över i: n ljuskronan.

intressanta lådhandtag gjorda av gamla nycklar

trevlig-loppmarknad-hittar-före-efter-nyckel-lådhandtag

Gamla nycklar är järn, relativt stora och är perfekta som en lekfull dekoration med en vintage stil för den moderna lägenheten. Fäst två försänkta skruvar på baksidan av nyckeln med ett starkt lim som E-6000. Limma sedan upp distanserna på skruvarna och låt dem torka ordentligt. Sätt i skruvarna i en plastbit, lämna bara distanserna och nycklarna utanför och spraya dem med färg.

Väggplatta som dekoration

trevlig-loppis-hittar-före-efter-vägg-dekoration-porslin-rätter

Med schabloner och färg kan du omvandla flera porslinsplattor till väggdekorationer i lantlig stil. Använd tallrikar i olika storlekar och former.