Kinetiskt soffbord av massivt trä ritar dekorativa mönster i sand

Soffbord av massivt trä sand-deco-effekt-möbler-idé

Designern Bruce Shapiro kom med en särskilt original soffborddesign. Soffbordet i trä är inget vanligt soffbord. Vid första anblicken verkar det inte skilja sig från andra träbord: Soffbordet är runt och har en glasskiva och bordsben av metall eller trä. Men det händer något som du knappt förväntar dig. Av Soffbord i massivt trä börjar av sig själv att rita mönster i sanden i den. Tror du inte på det? Läs sedan vidare!

Modernt soffbord av massivt trä skapar mönster själv

soffbord tillverkat av massivt trä, rundad belysning

Bredvid sanden finns det bara en boll och det är den här bollen som ritar de vackra mönstren i sanden. Men hur fungerar detta soffbord i massivt trä? Marmoren styrs med hjälp av en robot, som består av två motorer och är placerad i huset under sanden. Motorerna styrs i sin tur av den så kallade Raspberry Pie-datorn, där de olika mönstren lagras. I princip kan detta jämföras med en MP3 -spelare som har lagrat olika låtar. Du styr bordet själv via en app.

Massivt trä soffbord med zen -stil

Soffbord av massivt trä marmor-zen-shapiro-sisyphus

Tyvärr pågår massivt trä soffbord fortfarande. Designern hoppas kunna slutföra sitt projekt, som han har arbetat med i 20 år, genom sponsorer. Förutom soffbordet i tre versioner producerar Shapiro också ett sidobord. Alla bord har attraktiv, indirekt belysning som visar mönstren ännu bättre. Om du vill kan du bidra till slutförandet av tabellerna på Kickstarter.

Massivt trä i olika färger

Massivt trä soffbordsmönster-sand-kinetisk-teknik-original

Namnet på bordet “Sisyphus” valdes inte av en slump. Sisyfos är en figur från grekisk mytologi som straffades av gudarna genom att för alltid behöva rulla en sten uppför en kulle. Innan den når toppen, rullar dock berget tillbaka ner i dalen. När det gäller soffbordet i massivt trä rullade en metallkula över sanden och skapade mönster. Vi gillar definitivt inspirationen som designern fick från legenden.

Designer soffbord med motor

soffbord-gjort-av-massivt trä-sidobord-inspiration-kinetisk-design

Soffbord av naturligt trä

Soffbord-tillverkat av massivt trä-design-sidobord-metall-ben-automatiskt-mönster

Massivt trä soffbord med belysning

Soffbord gjord av massivt trä-rött-färgat-indirekt-belysning-zen-stil

Massivt trä soffbord – ett projekt av Bruce Shapiro

Soffbord-tillverkat av massivt trä-vardagsrum-inredning-inspiration-uppfinning

Innovativ sida och soffbord

soffbord-gjort-av-massivt trä-sängbord-idé-konst-sand

Alla som vill hjälpa till med finansieringen kan göra det här att göra.