Knästol med skrivbord – en hälsosam och platsbesparande design

Knästol med skrivbord-metallram-grå-arbetsläsning

Att sitta i en enkel kontorsstol under långa timmar har en negativ inverkan på hälsan. Ett bra alternativ skulle vara den ortopediska vikbara The Edge Knästol med skrivbord, som också lätt kan transporteras. Tack vare den innovativa designen kan stolen fällas ut i mindre än 10 sekunder och är redo för arbete. Konstruktionen är anpassningsbar till storleken på nästan vilken människokropp som helst och kan användas som skrivbord eller staffli.

Ortopedisk knästol med ett skrivbord hjälper till med ryggont

Knestol med skrivbordsmålning-hälsostol-platsbesparande-svart-sits

Konstruktionen gör att du kan behålla en bra sittställning på arbetsplatsen och därmed öka din prestanda. Knästolen med skrivbord är en bra lösning inte bara för arbetsplatsen, utan också om du vill arbeta hemma och samtidigt ha mindre ledigt utrymme i rummet.

Knästol med skrivbord för mer komfort under arbetsprocessen

Knästol med skrivbordsdesign-ortopedisk-platsbesparande

Så att du inte missar någonting på jobbet har designers utvecklat en serie tillbehör till The Edge System som hjälper dig att ha en städad arbetsplats. De kan enkelt fästas vid skrivbordets kant och när de inte används trycker du dem helt enkelt mot ytan så att de inte längre är i vägen.

Knästolen med skrivbord är justerbar och bekväm

Knästol med skrivbord arbetsfällbar-platsbesparande-ergonomisk

Konstruktionen kan ställas in i 200 olika lägen – du bestämmer höjden och vinkeln på bordsytan efter dina önskemål. Ytan är så stor att du enkelt kan sätta bärbara datorer, bärbara datorer och surfplattor på den och arbeta tyst.

Två mjuka kuddar för knäna ger komfort

Knästol med skrivbord arbetsbord-ortopedisk-ergonomisk-metall

Läderkuddarna hjälper till med optimal fördelning av vikten och snart kommer ryggsmärtorna att vara ett minne blott. Den friska återhämtningen kan naturligtvis tas av kroppens knäställning och ryggraden avlastas. Resultatet är en ökning av blodtillförseln och förstärkning av ryggmusklerna.

Edge -knästolen har en stabil konstruktion

knästol-skrivbord-hopfällbar-metall-ram-svart lädersäte

Ramen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och knästödet är vadderat med tjockt läder. När den är hopfälld är konstruktionen bara 15 cm bred och kan förvaras under de flesta sängar.

Den fällbara knästolen tar inte mycket plats även i arbetsläget

knestol-skrivbord-metallram-svart-läder-sits-ortopedisk

Den ortopediska knästolen med ett skrivbord har många fördelar

knästol-skrivbord-platsbesparande-hopfällbar-metall-läder

Marc Rosenberg, Jeff Jones, Steve och Jeff Rehkemper är formgivarna av den innovativa knästolen

knä-stol-skrivbord-the-edge-team-designer

* Du kan hitta mer information om projektet här