Loungestol för offentliga vänt- och loungeområden

Fåtölj utomhus lounge möbler-modern avslappning stol

Du får den dagliga avslappningsdosen med det exklusiva Fåtölj “Cocoon” med högsta komfort och elegant design. Designen av designern Tompson Tompson från Moskva, Ryssland, kännetecknas av tekniska funktioner som förmedlar en känsla av lyx. Oavsett om det är i det privata området eller som utemöbler – fåtöljen säkerställer avkopplande andningspauser. Låt dig inspireras av de fantastiska levande idéerna för dina egna fyra väggar!

Loungestol med ett attraktivt utseende

Fåtölj moderna klädsel färgade mönster design idéer

Av Fåtölj “Cocoon” är en mångsidig avslappningsmöbel som visuellt dominerar rummet och är ett fantastiskt blickfång. Designen kan användas för att ställa in accenter i sovrummet, vardagsrummet eller utomhus. Det attraktiva utseendet skapar grunden för integrerade designlinjer som du kan uppnå ett harmoniskt utseende i varje rum.

Loungestol – integrera en “avkopplingsplats” i det offentliga rummet

Offentliga väntområden flygplatser rätt val loungemöbler

Utformningen av Tompson är lämplig för offentliga utrymmen – på kontor, flygplatser, väntrum – och för privata hem. Formen, som liknar en blomklocka, garanterar en känsla av trygghet och koppling från dagens stress. När du väl har smugit dig in i avkopplingsmöblerna vill du inte gå upp igen. De organiska formerna kan knytas som snören för att förhindra oönskade utseende.

“Cocoon” fåtölj främjar en avslappnad atmosfär 

Fåtölj moderna utförande-levande idéer trender

Folk gillar att stanna längre i Cocoon. Design och funktioner kombineras här till perfektion. Ramkonstruktionen med en fint granulerad struktur möjliggör flexibilitet och robusthet samtidigt. Av Fåtölj är ett designobjekt med många ansikten – enkelt eller lekfullt. Det finns flera varianter av klädseln – vävda, tillverkade av tyg t.ex. sammet, etc. Stora och känsliga färgade mönster och kuddar gör möblerna ännu mer attraktiva och garanterar ännu mer avkoppling och komfort.

Mer komfort i offentliga utrymmen

Lounge relax möbler modern design offentligt utrymme

Designerfåtölj integrerad i sovrummet

Futuristiska möbler i fåtöljdesign

Futuristisk fåtöljdesign

Koppla av fåtöljdesign Moderna loungemöbler Cocoon

Lounge stol design

Design modern solstol Tompson Ryssland

Elegant formade utemöbler för din oas av välbefinnande