Modern uppvärmning på vintern – 20 dekorativa radiatorer med en fantastisk design

Kylare värme cinier swarovski kristaller

Modern vintervärme spelar en stor roll, men för att den ska passa din moderna inredning kan du göra några dekorativa radiatorer Välj. Du kan ha en behaglig temperatur i ditt vardagsrum samt en vacker väggdekoration. Ta en titt på våra idéer och favoriter.

Dekorativa radiatorer för det moderna hemmet

dekorativa radiatorer vårdesign hellos tradition modern

Av dekorativa radiatorer “Spring” av Hellos för oss tillbaka i tiden! Det eleganta alternativet till de traditionella bitarna kan installeras vertikalt eller horisontellt och erbjuder elegant mångsidighet i ditt moderna bostadsutrymme.

Dekorativ radiator på väggen

dekorativa radiatorer modern uppvärmning brem wall deco

Den nya dekorativ radiator från Brem är lämpliga för varje bostadsutrymme. Dessa modeller liknar konstverk och det finns en mängd olika stilar. Från art deco till minimalism. Den här modellen som visas här ser väldigt slät ut på väggen.

55 radiatorbeklädnad idéer & Kombinationer med möbler

Att designa ett modernt vardagsrum – 81 idéer, bilder, dekoration och möbler

50 moderna radiatorer för vardagsrum och badrum

Kwart av Karim Raschid för Hellos

dekorativ radiator kwart karim rashid vägg

Vem sa det dekorativa radiatorer kan inte vara på modet? Designad av Karim Rashid, Kwart -kylaren från Hellos ser cool, modern ut och förvånar oss med en okonventionell stil. Den optiska effekten som drar vågor mot väggen är extraordinär.

Daisy från Hellos

modern radiator daisy blommor led belysning

Modul dekorativa radiatorer? Daisy från Hellos. Radiatorn har integrerad LED -belysning som kan anpassas individuellt i form och färg. Med sin fina färgterapi är modellen både estetiskt tilltalande och användbar hemma.

Dogit från Caleido

Kylarsiffra Caleido vardagsrum

Caleido har kombinerat hushållet med en cool design för radiatorer på ett stilrent sätt. Digit -modellen är alltid i rampljuset, men den är också mycket funktionell. Denna design är perfekt för vardagsrummet eftersom den lätt lockar uppmärksamhet och fungerar som en väggdekoration.

Dekorativa radiatorer från Cinier med Swarovski -kristaller

modern radiator swarovski kristallvärmareKylare värme cinier swarovski kristaller

För krävande kunder, teamet från Cinier tog en gnutta skimmer in i huset. Cinier presenterar dekorativa radiatorer med Swarovski -kristaller. Designad av den franska designern och konstnären Johanne Cinier, är dessa Black Diamond- och Cristal Yellow -radiatorer exklusiva accenter för varje hem. De ljusgula och magiska svarta färgpaletterna för bakgrunden ger ännu mer skimmer.

Skär från Caleido

modern radiatorvärme i badrummet snitt design caleido

modernt radiator vardagsrum caleido

Av dekorativa radiatorer Stål från Caleido är idealiskt av två skäl – håller dina handdukar torra och värmer rummet under de svala vintermånaderna. Den moderna “Cut” -radiatorn har tre snitt på ytan där du kan hänga upp handdukarna. Värmaren är designad av Canepa Alessandro och är ett exempel på multitasking. I både horisontella och vertikala variationer är Cut ett värdefullt tillägg till alla moderna interiörer.

”Sculptural” från Brem

modern uppvärmning av skluptural stenstruktur

Den nya “Sculptural” från Brem är ett säkert uttryck för stil för ditt hem. Av dekorativa radiatorer skapades av en fransk designer Michel Cinieri med Olycale -sten från Pyrenéerna. Formen består av rutor som staplas ovanpå varandra på ett trevligt förbryllande sätt.

Slumpmässigt av Ad Hoc

stålradiatorer från adhoc urban chic

Ad hoc presenterar oss med “Random”. Det verkar som mer än ett stycke modern konst på väggen. Medan modellen erbjuder tillräckligt med värme, är dess fantastiska utseende en slumpmässig bonus!

Ciussai Radiator från Ad Hoc

moderna radiatorer ciussai adhoc trädgårdsduk flexibel

Ciussai Radiator är perfekt för en urban loftlägenhet, där originalitet kombineras med genomtänkta moderna element. Detta metalltråd ser riktigt anmärkningsvärt ut. Du kan linda, flytta, stretcha och böja den för en unik effekt. Det ser ut som en trädgårdsslang, men är lika flexibel och har många användningsområden. En kreativ design av Stefano Ragaini och Giorgio Di Tullio.

Tegel från Scirocco

dekorativa radiatorer lego tegel design scirocco tegel

Det italienska företaget Scirocco presenterar nytt dekorativa radiatorer, där teknisk innovation kombineras med färgad design. Designad av arkitekten Marco Baxadonne är “Brick” ett litet färgat legokloss med ett tekniskt hjärta.

Milano av Tubes

dekorativa radiatorer modern design milano rör

modern radiator milano design av rör

Dessa ovanliga hydrauliska radiatorer från Tubes kallas ”Milano”. Precis som den livliga italienska staden har Milano -radiatorerna en imponerande design. Friliggande dekorativa radiatorer som dessa kan ge dig ett annat perspektiv på uppvärmning i hemmet. Milano har en speciell stödbas som kan installeras var som helst.

“Calorisfero” från Deltacalor

Radiator design deltacolor

Varför kan inte funktionella föremål få karaktär och stil till ditt hem? Det är precis fördelen med den ovanliga “Calorisfero” från Deltacalor. En uppvärmd konstruktion av rör som skjutit gränserna för det traditionella radiatorkonceptet.

Bambu, Quadro, Cube, Tao värmesystem

modern radiator deltacalor samling

Deltacalors kollektion har ett konstnärligt och industriellt utseende som kommer att förstärka alla moderna hem med värme och stil. Bambu, Quadro, Cube, Tao System är exempel på modern konst.

  Image Line från Deltacalor

dekorativ radiatorspegel deltacolor

En smart idé för ditt badrum eller hall – Image Line från Deltacalor. Av dekorativa radiatorer har en helt speglad yta. Dess minimalistiska look kommer inte att förstöra din moderna interiör.

Donut från Antrax

kreativa radiatorer modern uppvärmning munk antrax

Det skulle vara fantastiskt att dekorera väggen på ditt loft eller din lägenhet med denna runda radiator. Munken från Antrax. Om du vill att en handduk ska värmas, lägg den ovanpå den. Denna funktionella och dekorativa del är perfekt för badrummet eller sovrummet.

Pussel från Runtal

kreativt radiatorpussel runtal barnrum

Pusselradiatorn från Runtal har också ett dekorativt syfte. Konceptet för Runtal av Claudio Colucci, erbjuder konceptet maximal flexibilitet vid användning av ett föremål. Du kan byta ut plattorna direkt på kylaren som du vill.

Vasco Bryce kylare

modern kylare Vasco Bryce badrum i aluminium

Av Vasco Bryce aluminiumradiatorer är svåra att se, men den noggranna geometriska designen lämnar dig inte likgiltig! Alla inbyggda delar är diskret gömda bakom denna väggmonterade radiator så att du bara skulle titta på den vackra fasaden.

miljövänliga radiatorer från Projectclima

modern radiator projectclima vägg vit röd

De moderna italienska radiatorerna från Projectclima är ett bra ekologiskt val. Alla material gör radiatorerna 100% återvinningsbara. Välj bland valfri kombination av form, färg och storlek.

Iguana radiatorer från Jaga

modern uppvärmning fristående design jaga leguan

Iguana -radiatorerna från Jaga bevisa att praktiska element kan förvandlas till konstverk. En fascinerande, taggig, rund form, i kombination med värmeindustrins effektivitet, skapar Iguana -modellen. Detta dekorativa radiatorer har en underbar fristående skulptur eller kan väggmonteras.

Leguan modell för vägg

dekorativ radiatorvägg iguana jaga