Moderna möbler av massiv valnöt av Spazio RT Milano

roko massivt trä matbord akryl stolar spazio rt milano

Spazio RT specialiserat sig på antikviteter, inredning och gamla material. Och trä är det föredragna materialet för detta Milan-baserade företag. Det producerar bord, skänk, hyllor, bänkar, pallar och andra moderna möbler av massiv valnöt.  2009 presenterade Spazio RT sin första kollektion av moderna möbler, designade av “Tuna”. Denna samling innehåller nya, moderna och moderna former och koncept av massivt trä – ett hållbart och tidlöst vackert material. Den traditionella tillverkningstekniken har moderniserats genom användning av moderna maskiner. Vi presenterar två vackra möbler av massiv valnöt, som var och en förkroppsligar en intressant idé.

 Massiva valnötsmöbler av Spazio RT Milano

Möbler av massiv valnötskänk fristående

Denna skänk är inspirerad av den skandinaviska designen från 1950- och 60 -talen. 45 ° kantkonturen bildar ett fack på toppen där böcker och olika små föremål kan placeras stabilt. De moderna öppningsmekanismerna och de handtagslösa skåpfronterna är exempel på extremt raffinerat och typiskt italienskt hantverk. Valnötens varma utseende och det vackra träkornet är särskilt fascinerande.

 Möbler av massiv valnöt och med en elegant design

 skänk trä spazio rt milano förvaringsutrymme fristående skänk möbler av massiv valnöt fristående spazio rt skänk design spazio rt valnöt fristående förvaringsutrymme skänkmöbler av massiv valnöt spazio rt

skänkdesign massiva valnötdörrar utan handtag

Maria Theresia träbänk

Maria Theresia bänk valnötsträ lagringsutrymme italiensk design

Maria-Theresia-bank-solid-valnöt-spazio-rt-lådor

Maria Theresia -bänken består av fyra rektangulära trälådor. Var och en av de enskilda komponenterna kan också användas som pall, sidobord, sängbord eller förvaringslåda. De kan enkelt separeras och återmonteras i oändliga kompositioner, vilket betonar deras mångsidighet. Det perfekta exemplet på Massiva valnötsmöbler, som kan anpassas till vår moderna livsstil.

används som pall

Maria Theresia bänk design trä trapets

Bokhylla eller förvaringslåda

Maria Theresia bänk trälåda flexibelt valnötsträ

som ett sidobordträbänk fyra rektangulära lådor Massiva valnötmöbler