Stolsdesign från Piegatto – perfekt för din inredning!

stol design piegatto pipo plywood vit beige

Dessa originalstolar var specialdesignade för Piegatto. Varje Stolsdesign kommer från designern Alejandro Estrada och imponerar bland annat med sina charmiga, böjda och moderna former. Idag skulle vi vilja presentera dig för tre unika modeller för stolar som liknar sin design, men ändå sätter en mycket speciell accent i varje interiör.

Stolsdesign gjord av sladd

comfort design sladd sladd orange färg estrada

Som namnet antyder är denna stoldesign gjord av sladd. Detta kan väljas både i orange och i ljusa färger, så att du är säker på att hitta rätt modell för din anläggning. Tack vare sin S-form anpassar sig stolen särskilt väl till kroppen och garanterar bästa möjliga sittkomfort. Föreställ dig den som en solstol i ditt läshörna?

Stolsdesign med färgad sladd i randigt utseende

färg turkos röd sladd design stol idé piegatto

Stolsdesign med remsautseende

röd stol alejandro estrada bar design

Den här fantastiska stolen finns i en naturlig träfärg och i en slående och attraktiv röd färg. Den är särskilt lämplig om du inte bara letar efter komfort, utan vill skapa ett blickfång i ditt vardagsrum eller ett annat rum. Dess eleganta form inbjuder dig att koppla av!

Stolsdesign för matsalen

matsal möbler stol piegatto trä modern design

Om du vill ha en modern stoldesign för att möblera din nya matsal kan du inte gå fel med den här modellen. Precis som sin föregångare har stolen en böjd form och ger resten av inredningen den sista, kanske nödvändiga, moderna touchen utan att förlora någon av sin varma utstrålning.

Stolsdesign “Pipo”

modern stol design alejandro estrada beige plywood

Den så kallade Pipo-stolen är i grunden en kombination av stol och fåtölj. Eftersom det var ett viktigt mål att vara miljömedveten under produktionen, användes två paneler av plywood, dvs. återvunnet trä, som material. Dessa gjordes till remsor som ligger nära varandra i mitten och delas längre och längre mot utsidan för att bilda armstöden. Vattenbaserade färger användes för beläggningen.

Stolen i elegant vitt

möblering möbler stol design vit plywood

Pipo stol i svart

pipo stol design svart modell pipo piegatto

Stolen med slående armstöd

stol design alejandro estrada piegatto stil modern

Sittkomfort med stolarna av Alejandro Estrada

vit stol design råd plywood idé

En design av Alejandro Estrada för Piegatto.