Damrockstrend ‘Wrap Coat’ – 13 outfits och stylingtips

Damrock-trend-wrap-coat-oversize-khaki

Inte konstigt att omslagsrockar återspeglas i det Träning för kvinnor samla. Mestadels gjord av mycket högkvalitativa naturmaterial – för det mesta eller upp till 100% av ny ull låter en överrock som denna glida varmt, elegant och bekvämt genom vinterlandskapet. Omslagskappan är lämplig för alla tillfällen och varje kvinnlig figur och är vår bästa följeslagare när vinterlökoutfiten kan förstöra den vackra silhuetten mycket. Den här säsongen kommer den i olika färger och längder som ett måste-ha-stycke som är trendigt men också väldigt bekvämt.

Damrockens ‘wrap coat’ – oversize

Damrock-trend-wrap-coat-oversize-bälte

Omslagskappan sticker ut från de andra rockmodellerna genom att den saknar knappar eller fästelement för att stänga den. Det finns ett bälte som följer med, vilket får det att se proportionellt ut trots den breda silhuetten. Oversize -passformar är lämpliga för alla typer av figurer och täcker till stor del problemområden eller de många lager av kläder som du är van vid att bära, särskilt i vinterbekymmer. Detta säkerställer ett jämnt, snyggt utseende. En vinterrock i en neutral färg kan bäras i alla åldrar och kommer alltid att vara uppdaterad.

Damrockens ‘wrap coat’ i militär stil

Ladies rock -trend-wrap-coat-green-military

Militära variationer kan ses på catwalken i varje höst / vinterkollektion. Du kan relatera denna stil till klassikerna, eftersom det här utseendet aldrig går ur mode. Flera fickor, bälten runt midjan och knappar i två rader får en militärrock att se strikt och lite manligt ut. Eftersom modellen är mer lämplig för långa kvinnor rekommenderar vi att kombinera den med en klänning eller kjol och inte grova stövlar.

Damrockens ‘wrap coat’ i neutrala färger – beige

Damrock-trend-wrap-rock-beige-brun

Oversize silhuett, särskilt under vintern och hösten, gör oss en stor tjänst. Du kan bära allt under som håller värmen nära din kropp. Päls med löst snitt ger framför allt den älskade feel-good-effekten. Även om det inte betonar kroppen, bärs det med självförtroende och svalhet. Små vänner bör vara försiktiga med det. Delarna kan betonas med det medföljande bältet.

Damrockstrend ‘Wrap Coat’ – trendig i kamelfärg

Damrock -trendig omslagspäls kamelfärg

En av höstfärgerna är nämligen kamel. Denna mångsidiga, varma nyans som ser väldigt elegant och naturligt neutral ut samtidigt. En kappa i denna ton passar alla klädstilar och i kombination med den enkla snittet på omslagspappan är helt enkelt den perfekta följeslagaren för varje stadsdam. Du bör notera att kamel inte ser bra ut på alla hudtyper. Sommartypen, till vilken tyskarna till stor del tillhör – ljus hud med blå underton och blå ögon, och vintertyp – mycket ljus hudfärg, blå eller gröna ögon och mörkt hår, passar inte kamel, gult och annat jordfärger.

Damrockens trend ‘Wrap Coat’ – matchande färg beroende på typ

dam-rock-trend-wrap-coat-gul-leo

Tyska kvinnor kan välja svala färger som mörkblå, lila, rosa och mint. Dessa är också beige, vilket är en mildare variant av den trendiga kamel. Det är dock inte så intensivt. Höst- och vårtyper, vars hud garvas snabbt och ofta har honungsblont, rödaktigt eller mörkbrunt hår, kan välja kamel, ockra, gult och senap. För extroverta personligheter rekommenderar vi att du väljer en kappa med ett attraktivt djurtryck eller åtminstone ett par loafers som kamel kan underbart kombineras med.

Svart damrockstrend ‘Wrap Coat’ – klassiskt lång

dam-rock-trend-wrap-coat-black-long

Svart, långomslagen damrock är helt enkelt en klassiker. När den väl förvärvats kan den bäras av potentiella döttrar, barnbarn och alla generationer. Denna tidlösa pjäs är gjord för att hålla.

Grå damrockstrend ‘wrap coat’ för varje tillfälle – färg grå

dam-rock-trend-wrap-coat-grå-höga klackar

Färg grå är alltid ett bra val för höst och vinter. Till skillnad från svart lyser grå silhuetten och får inte bäraren att se dyster och grumlig ut. Den skiktade figuren som varje wrap -rock skapar ser lika bra ut i kombination med höga klackar, men också med sneakers. Okomplicerad för något utseende, en grå kappa är det bästa valet för kvinnor som ibland byter från en klädstil till en annan.

Damrockens trend ‘Wrap Coat’ i pastellfärger – blågrön

dam-rock-trend-wrap-coat-blue-green% cc% 88n-pastellfärg

Pastellfärger är särskilt populära i år. Pastelltrenden är ett utmärkt tillfälle att tillföra lite fräschör till vintergarderoben. För övrigt kan omslagsrock inte bara knytas med bältet. Det ser särskilt trendigt ut när detta ersätts av en läderbit. Framhäva din vackra midja med ett smycke och behöver inga andra accenter i hela utseendet.

Rosa damjacka trend ‘wrap coat’

dam-rock-trend-wrap-coat-rosa-kort

För att blåsa mer liv i det enkla stycket, lita på ovanliga färger och former. I pastellblå, ultramarin, gul, laxfärg, röd, upp till höfterna, knälånga eller upp till vaderna, kommer denna säsong av damrockar i all sin mångfald. Längden bör beaktas enligt den individuella höjden.

Damtrendens trend ‘Wrap Coat’ i blått

dam-rock-trend-wrap-coat-blue-jessica-alba

Varje liten kvinna kommer visuellt att sjunka ner i en lång, vidskuren kappa. Det är bäst för små kvinnor att välja korta rockar. En rimlig längd skulle vara mitten av låret. Bältet används också i detta fall. Fållan på pälsen är också mycket viktig för det övergripande utseendet. En gyllene regel gäller här – ju längre kvinnan är, desto lägre bör fåmen sluta.

Damrockens ‘wrap coat’ med huva

dam-rock-trend-wrap-coat-blue-hood

Huven på kappan ser vanligtvis inte elegant ut, men den ger en känsla av välbefinnande och skydd som alltid är önskvärt, särskilt på vintern. Med denna modell rekommenderar vi att du undviker överdriven längd, som med de överdimensionerade rockarna. Om det finns en huva ska den sluta på knä- eller bröstbenets nivå.

Röd damjacka trend ‘wrap coat’

dam-rock-trend-wrap-coat-röd-solglasögon

En röd kappa påminner om prinsessorna från berättelserna och ser bara ut som en saga. Enkelt och klassiskt, det gör dig på gott humör tack vare sitt snygga utseende. Vi råder modiga och modemedvetna kvinnor att kombinera dem med ett par leopardmönster och kläder i konservativ svart. För alla andra är det lämpligt att inte använda intensiva färger och accenter bredvid den röda omslagskappan. Endast de effektiva delarna kommer att ha ett dåligt inflytande på varandra.