Damtights – återkomsten av eleganta tillbehör

Tillbehör idéer rosa hjärta motiv

Det eleganta och attraktiva Tights för kvinnor ökar igen i höst. Ljusa färger och intressanta mönster är särskilt trendiga.

Damtights – trender 2014

Modetrender är 2014 trend original

De klassiska varianterna av Tights för kvinnor är svarta eller hudfärgade. Numera finns det dock en mängd olika modeller som du kan ställa in en intressant accent med. Tyvärr vågar många kvinnor inte experimentera med färger och mönster. Om så är fallet med dig också, var noga med att försöka övervinna din skam. För om du kombinerar dem med rätt outfit kan strumpbyxorna ge variation och se intressanta och roliga ut. Du kan kombinera dem med olika klädesplagg, inklusive korta jeansbyxor, kjolar, en kort kappa och en vacker damväska och stövlar eller fotkängor. Valet är ditt.

Är du nyfiken trots allt? Läs sedan vidare! I det följande kommer vi att presentera de viktigaste höjdpunkterna i Tights för kvinnor i höst innan.

Damtights – blommotiv

Mönster strumpbyxor designidéer

Denna trend är särskilt populär den här säsongen. Det spelar ingen roll om strumpbyxorna med blommotiv är svarta, gråa, orange eller röda eller om de är gjorda av en annan färg. Med denna typ av Tights för kvinnor Det finns dock några saker du bör tänka på när det gäller resten av klädseln. Den ska vara svartvit och väljas i mörkare nyanser. De andra tillbehören ska också vara enklare.

Djurmönster och motiv

Motiv strumpbyxor design modern

Denna intressanta och effektiva tendens är lämplig för de mer modiga kvinnorna. De som vet exakt vad de vill och hur man får det. Dessa motiv på strumpbyxorna är fräcka och provocerande eftersom de är en anspelning på modeklichéerna. Ett Tights för kvinnor Med sådana extravaganta mönster bör du bäst kombinera det med en outfit i vackra pastellfärger. Bär den med höga klackar också.

 Prickigt mönster

Prickmönster dammode 2014

Prickar har varit på mode länge och ser bra ut på alla typer av kläder eftersom de lägger till en intressant och ibland lekfull accent. Nu visas de på Tights för kvinnor och är utan tvekan en av de bästa trenderna i höst.

Damtights med tryck

Tights trycker originalmönster

Som jag är säker på att du vet är spetsar också väldigt trendiga och populära. Nu kan du lägga till ett par matchande damstrumpbyxor till dina stadsstilar. De ger en elegant, attraktiv och spännande look och är perfekta för hösten på alla sätt. Är du en snygg, romantisk och inspirerande dam? Då får hon Tights för kvinnor Med tryck bör du definitivt inte saknas i din garderob!

Geometriskt mönster

Strumpbyxor geometriska mönster idéer

Liksom alla tidigare har de geometriska mönstren varit i trend ett tag. Så vad mer ska du förvänta dig än det du också förväntar dig Tights för kvinnor komma. De geometriska mönstren utstrålar modernitet och extravagans och är perfekta för damer som känner sig ungdomliga. Var inte rädd för att experimentera med din outfit och prova denna trend.

Bland alla förslag på en Tights för kvinnor det var definitivt något där som också passar din smak. Om så är fallet bör du ha minst två eller tre modeller som matchar dina kjolar i din garderob. För glöm inte: män hittar kjolar i kombination med en Tights för kvinnor extremt attraktiv!

Mysigt och bekvämt – på bilderna av strumpbyxor med djurmönster, prickar, geometriska mönster och de två nedre fotona – modellerna av Laurela. Alla andra modeller är märkta Zohara.

Tights stickade vintertrender 2014

Bekväma och mysiga – tights som håller dig varm

Trender vintersäsongen modern

Tights med geometriska mönster

vita tryck original design

Damtights – originalfågeltryck

Tights trycker blommor kort

Snygga och snygga – vardagskläder med strumpbyxor för hösten

Blommor och rosa tryck är eleganta, lämpliga för staden

Original färgkombination

Festklänning går ut modernt

För kvällen – djurtryck till vänster, glittrande prickar – till höger

Trender höstvinter 2014