Grunderna för garderoben – det är vad varje kvinna behöver

Garderob vad varje kvinna ska ha

Kvinnor har aldrig något att ha på sig. Varje man känner till detta uttalande. Och varje människa är säkert övertygad om att detta påstående inte är sant. Och för att vara ärlig måste även kvinnor erkänna att de vanligtvis har tillräckligt med kläder att ha på sig, men är ovilliga att bära samma outfit för ofta under en säsong. I slutändan behöver kvinnor bara några grunder i garderoben för att alltid ha något att ha på sig och för att klippa en bra figur i varje situation.

Grunderna för garderoben – köp spontant en ny outfit

Klädtips Tricks Grunder Kombinera modigt trender skickligt

Innan ett stort evenemang handlar många kvinnor och handlar och köper nya kläder för tillfället – oavsett om det är en flickväns bröllop, en viktig företagsmiddag eller en första dejt. Men ibland blir saker annorlunda än förväntat och istället för en mysig kväll att titta på tv i sweatpants och en T-shirt måste man klä ut sig för att t.ex.

 – det finns en improviserad middag

– din bästa vän vill verkligen gå på fest – men inte ensam

– Det är ett oanmält besök vid dörren

– ett samtal beordrade kvinnan tillbaka till kontoret

– eller så bestämmer kvinnan sig för att spontant vilja göra något annat.

För att vara förberedd för var och en av dessa situationer och andra, finns det några klädesplagg som varje kvinna faktiskt borde äga.

Grunderna för garderoben – måste -haves

Basics garderob dessa stylings är en del av det

Så enkelt som denna klädsel är, är den också viktig. Ett par jeans passar nästan varje tillfälle och kan individuellt “piggas upp”. Om det är en mycket avslappnad utflykt kombineras en T-shirt med jeans, om du vill gå på diskotek är en ärmlös topp det rätta valet för att trolla fram en fantastisk outfit i farten. Jeans kan också vara rätt klädesplagg för att gå på middag eller andra evenemang av detta slag, i kombination med en snygg blus, till exempel. För närvarande är blekta skinny jeans en riktig hit som knappt någon kvinna kan undvika som värdesätter mode och älskar jeans. Dessa byxor med begagnat utseende finns i enkla färger, så att de faktiskt också passar för kontoret eller liknande, eller i en mer iögonfallande stil, vilket är idealiskt för ett besök på en pub eller diskotek.

  • blus

Fashion Trends Basics Wardrobe 2014

En blus liknar jeans: De är lämpliga för en mängd olika tillfällen och kan få en kvinna att se vacker ut såväl som formell och elegant. Beroende på vad en blus kombineras med och vad snittet är. Det är bäst för varje kvinna att ha en enkel vit och / eller svart blus i garderoben, som kan kombineras bra med en kort kjol eller jeans och är därför lämplig för en trevlig kväll med sin bästa vän och för ett affärsmöte.

  • Högklackat

Grunderna kläder fina idéer sommarkläder

En klyscha är att kvinnor aldrig kan äga tillräckligt med skor och aldrig kan få nog av att handla skor. Detta gäller verkligen inte varje kvinna, men det ena eller andra paret bör redan ägs av en kvinna. Högklackade skor bör vara en av dem, även om damen annars skulle föredra att gå i platta skor. Höga skor – oavsett om de är öppna eller stängda framtill, i form av en känga eller med remmar – kan alltid vara nödvändiga, särskilt när outfiten ska vara lite mer elegant. De gör långa ben och har följaktligen en positiv effekt på män, som i sin tur ofta tycker att högklackade skor är särskilt vackra. Skor av denna typ är därför inte bara lämpliga för att gå på diskoteket, utan också för det första datumet för middag eller ett spontant affärsmöte.

  • Sneakers

färgglada varje kvinna måste ha designer mode

Så vackra som högklackade skor kan vara och oavsett vilken effekt de kan ha på miljön kan de vara obekväma i längden och ibland även helt olämpliga. När det gäller att helt enkelt se sportig ut är sneakers det bättre valet. Även om du måste gå länge, kvinnor med skor av detta slag skär en bättre siffra: en resa till djurparken, till exempel, skulle vara mer en tortyr med högklackade skor, medan det skulle vara en trevlig dag med sneakers. Det fina med sneakers är att de finns i en mängd olika färger och kan därför krydda hela outfiten igen.

  • T-shirt och / eller topp

Möjligheter Grunderna Klänningar Idéer Outfits

T-shirts och toppar är å ena sidan inte dyra, så att några av dem kan vara i olika färger i garderoben, å andra sidan passar de en mängd olika saker både sommar och vinter. Medan en T-shirt gör ett avslappnat intryck och utstrålar en viss sportighet, kan en topp kombineras underbart med en blus eller bara med jeans eller kjol och därmed se både sportig och attraktiv ut.

  • Läderjacka

trendig look sommar mode jeans skinnjacka vit topp

En aktuell måste-ha är läderjackan. Den är tidlös och finns i en mängd olika färger och former. Oavsett om det är en bikerläderjacka som utstrålar en viss svalhet eller en kort, tät läderjacka som utstrålar en touch av elegans – det finns något för varje typ i detta område och passar till nästan varje outfit.

Förutom de som nämns ovan finns det naturligtvis några andra klädesplagg som ser bra ut i garderoben och kan användas i en mängd olika situationer: kjolar, klänningar, tröjor, korta och långa jackor, byxor etc. Det beror verkligen på den individuella stilen hos en kvinna på – vissa människor gillar bara inte kjolar och klänningar, vissa människor gillar inte byxor särskilt mycket. Ändå kan det i slutändan sägas att kvinnor inte behöver ett oändligt antal kläder för att vara förberedda för varje situation, men några grunder räcker för att se elegant, sportig eller elegant ut.