Knyt och linda in en vinterduk för snygga kläder varje dag med dessa knytningstekniker

Höst och vinter betyder halsduk. Detta praktiska modeaccessoar är helt enkelt en del av den kalla årstiden och blir med några enkla bindningstekniker till ett fantastiskt blickfång som förbättrar alla kläder. Så det är inte konstigt att kvinnor och män ständigt letar efter idéer om hur man elegant kan knyta en halsduk. Vi skulle vilja hjälpa dig med några idéer och har därför sammanställt omslagstekniker för halsduken som gör dina kläder mer varierade och ger dem pricken över i: et. För det krävs inte mycket ansträngning för att knyta en vinterduk.

Kvinnors halsduk med en enkel knut - idé för tunna och tjocka halsdukar

Vinterdukar finns i en mängd olika storlekar, former och textilier, och beroende på vilken av dem du vill ha kan du knyta dem på olika sätt. Förutom XXL -halsdukarna finns det även triangulära halsdukar samt de klassiska långa modellerna och loopdukar. Titta bara på våra instruktioner och prova dessa eleganta stilar själv.

Vinterduk slips för kvinnor – rosett

Vinterduk slips som en rosett för en feminin outfit

Om du vill knyta långa halsdukar är rosetten utan tvekan en underbar idé. På nolltid får du ett speciellt tillbehör som alla kommer att ta hand om. Och även om slingan ser ut som en komplicerad teknik först, kommer du att bli förvånad över hur lätt det är att göra. Gör så här om du vill knyta rosetten med en vinterduk:

Knyt en vinterduk som en rosett - snabba och enkla instruktioner

Lägg halsduken runt halsen så att ena sidan är lite längre. Ta långsidan och använd den för att bilda en slinga. Du gömmer slutet av halsduken inuti. Med en hand, tryck ihop den här slingan i mitten för att få de två öglorna för fören. Ta nu den korta sidan av halsduken och linda den runt mitten av öglan du just gjorde. Stick änden genom öglan och dra för att dra åt öglan. Du kan sedan placera, forma och lossa den som du vill tills den uppfyller dina förväntningar.

Lång halsduk med halv rosett

Bra idé hur man knyter en vinterduk med en halv rosett

Halvbågen är inte mindre attraktiv och elegant, så du kan också knyta vinterduken på detta sätt. Den kan göras lika snabbt och enkelt som rosetten och är idealisk för långa halsdukar och när du vill knyta stora halsdukar. Men hur knyter jag en halsduk i form av en halv rosett? Du kan se detta i följande guide.

Knyt en halv rosett för vinterduken - instruktioner för en trendig bindningsteknik

Som i instruktionerna ovan, placera halsduken runt halsen. En av de två sidorna måste återigen vara längre än den andra. Lägg sedan den långa sidan över den kortare och dra ut den lite underifrån genom halsen. Nu är det bara att forma halvslingan lite och du är klar.

Fel knut

Knyt fel knut med vinterduken - lossa och dra åt halsdukar snabbt och enkelt

Denna bindningsteknik kallas en “fel knut” eftersom det verkar som om du har knutit en knut, vilket bara är en slinga. På så sätt kan du knyta en stor halsduk själv, men den ska också vara långsträckt. För övrigt kan män också använda denna teknik och knyta sin vinterduk. Det praktiska är att fel knut inte är för tätt och du kan lossa eller dra åt halsduken när som helst om det behövs. Hur man gör det:

Vira halsduken runt halsen och knyt en lös knut på ena sidan. Sätt sedan den andra sidan av halsduken genom denna knut. Sedan kan du dra knuten hårdare efter behag och sätta den i vilken höjd du vill. Du kan också använda denna teknik för att knyta en större fyrkantig trasa.

Dubbelknut

Knyt dubbelknut med vinterduk för kvinnor och män

Om du vill att din halsduk ska vara särskilt omfattande och därmed värma halsen ännu bättre, är dubbelknuten ett bra alternativ. Så om en överdimensionerad halsduk för kvinnor är för mycket för dig kan du bära en normal halsduk och uppnå nästan samma effekt genom att knyta vinterduken med denna enkla idé. Den dubbla knuten är gömd under halsduken, vilket skapar utseendet på en krage. Men nu kommer vi till de enkla instruktionerna:

Instruktioner för snygga kläder under den kalla årstiden - dubbelknut

Framifrån placerar du halsduken runt halsen, korsar de två ändarna i nacken och placerar dem framåt över axlarna. Linda inte halsduken för hårt, men löst nog så att den sitter bekvämt. Knyt en knut och göm den under det första lagret av halsduken. De två ändarna kan hänga ner åt sidan eller ligga ovanpå varandra.

Kombinera två halsdukar på ett elegant sätt

Kombinera två halsdukar i olika färger för en elegant outfit

Om du inte har en tjock halsduk för vintern än eller bara vill fortsätta använda tunnare, kan du välja den här halsdukstekniken. Här kombinerar du helt enkelt två tunnare halsdukar, vilket ser särskilt bra ut när du använder två olika färger för detta. På så sätt kan du ändra färgkombinationerna när som helst och alltid sätta ihop nya outfits med en halsduk. Dessutom skiljer sig dessa instruktioner inte i svårighetsgrad från dem med bara en halsduk. Du kan knyta halsdukarna och knyta vinterduken på ett vackert sätt enligt följande:

Trendig omslagsteknik för två halsdukar som ett alternativ till den tjocka halsduken

Sätt ihop de två halsdukarna och linda dem runt halsen, från framsidan. För att göra detta, placera halsdukens ändar tvärs i nacken. Korsa dem sedan på samma sätt framtill och stoppa en av de två ändarna genom öglan du har fått, eller med andra ord – knyt en knut. Detta kan förbli synligt, som visas på bilden, eller så kan du dölja det under det första lagret som i instruktionerna ovan.

Knyt en ögla halsduk

Kreativa idéer med en halsduk för hals och huvud

Den enkla halsduken har visat sig vara särskilt populär och praktisk. Detta är i grunden en stor slinga. Så halsduken har inga ändar. Och även om intrycket först kan uppstå att det förmodligen knappast finns några designalternativ, kommer du att bli förvånad över hur mångsidig en sådan modell faktiskt kan vara. Det värmer inte bara halsen, utan kan också värma huvudet och därmed även öronen och axlarna – beroende på hur du knyter vinterduken.

Bär en tubduk i många varianter för fashionabla kläder varje dag

Det enklaste sättet att knyta den här typen av halsduk är att lägga den runt halsen en gång, korsa den framtill och sedan dra den tillbaka över huvudet. Detta är också den perfekta basen för att sedan dra den över huvudet som en huva eller ner över axlarna. Du kan till och med knyta elastiska modeller som en vanlig vinterduk genom att först placera dem två gånger och sedan från ryggen runt halsen och över axlarna. På de två bilderna kan du se några bra bandage och wrap -alternativ.

Den franska knuten

Snygg bindningsteknik för en lång halsduk - fransk knut

Du kan bära en extra lång halsduk med en ganska flätad knut. Men var inte rädd när du ser bilden och läser “Flätade knutar”, för det här är verkligen enkla instruktioner. Men resultatet är extremt attraktivt och elegant och perfekt för en snygg och ovanlig outfit. Så enkelt är det att knyta vinterduken:

Fransk knut lätt i fyra steg

Dubbla halsduken och linda den runt halsen. Dra en av halsdukens två ändar genom öglan, helst ovanifrån. Ta sedan den andra änden och lägg den genom slingan också, men den här gången underifrån. Sedan är det bara att dra tillbaka halsduken och du är klar. Den franska knuten kan antingen dras tätare eller lösare, som du vill.

Att binda en halsduk som en vinterduk - idéer med en fransk knut och inslagna två gånger

Om du vill knyta en XXL -halsduk är den här attraktiva knuten lika passande, som du kan se på bilden ovan. Eller vad sägs om rätt variant? Där måste du bara linda halsduken löst två gånger och sedan justera och plocka den lite om det behövs. I allmänhet kan halsdukar i XXL knytas på olika sätt. Du kan alltid experimentera.

Vinterduk slips med extra tillbehör

Använd broscher och bälten för att linda halsdukarna

För vissa inslagningstekniker kan du använda broscher och bälten som extra tillbehör, som inte bara tjänar till att hålla halsduken på plats, utan också för att dekorera den. Speciellt om du knyter en halsduk som en jacka, visar sig sådana tillbehör vara till stor hjälp. Lägg helt enkelt en bred sjal eller halsduk över axlarna och säkra den i höfterna med ett bälte. En mindre trasa kan i sin tur lindas runt halsen och täcka ena axeln. Du fäster helt enkelt den korta änden med en brosch.

Poncho -idé - knyt en halsduk som en jacka med ett bälte

På bilden ovan kan du se hur du knyter en ponchosjal. Idén passar perfekt för inte så kalla vinterdagar. Om du bär halsduken som en poncho är det lämpligt att ha en tjock tröja med tröja under. Och glöm inte det fashionabla bältet som kommer att visa upp din midja vackert.

Wrap casual eleganta halsdukar

Bindning av en vinterduk - sista minuten -omslagsteknik för en avslappnad, elegant look

Du kan knyta vinterduken på ett avslappnat och elegant sätt utan stora ansträngningar och kostnader, även om “slips” inte är rätt ord i det här fallet. Modeaccessoaret lindas ganska löst runt halsen och sedan kastas en av de två ändarna avslappnat över axeln. Denna look ser perfekt ut även på en elegant feminin outfit. Så om du vill knyta stora halsdukar väldigt snabbt får du den perfekta idén med denna variant.

Tjock stickad halsduk i beige för att värma nacke och axlar

Knyt en stor tjock halsduk

Attraktiv vinterdräkt med skinnjacka och brun halsduk

Linda halsduken löst runt axlarna

Casual bindningsteknik för en stor halsduk med kappa och bälte

Bär poncho halsduken ordentligt

Oversize halsduk med rutmönster och röd rock

Knyt en halsduk på vintern

Brun XXL halsduk med kappa och bobble hatt

Bred stickad halsduk i kombination med en skinnjacka

Stor halsduk med skinnjacka och vinterstövlar

Idé för en mjuk kashmir halsduk bunden som en krage

Knyt halsdukar som en krage för särskilt kalla vinterdagar

Knyt en lång halsduk av XXL ull

Halsdukar med XXL ull håller dig varm och mysig

Knyt en halsduk för kvinna med stil

Idé för kvinnor - lägg en XXL halsduk över ena axeln och runt halsen

Ta på halsduken

Casual med bruna läderstövlar - lägg en rutig trasa över axlarna

Klassisk lindningsteknik

Börja vintern med mode - klassisk inslagningsteknik för halsdukar

Knyt halsduken som en poncho

Hur man bär en filt halsduk