Hitta en tatuerare – Tips för att hitta rätt studio och en bra tatuerare

tatuerare hittar tips för att söka efter rätt studio och bra tatuerare

Är du intresserad av en specifik tatuerare? Om svaret är ja har du förmodligen försökt hitta hans tatueringsstudio. Du har säkert också letat efter om det kanske finns några liknande platser för tatueringar som du också kan hitta på Google. Dessutom, om du är en perfektionist, skulle kvaliteten på tatueringen vara en sak som skulle intressera dig mest. Det finns många fantastiska tatuerare där ute, men tänk inte på dem som om du får den perfekta frisyren av dem. En tatuering är för evigt. Av denna anledning försöker vi i det här inlägget sammanställa användbar information och tips om det för dig.

Hitta rätt tatuerare

ett par man och kvinna bakom honom tillbaka tatuering

Det finns fantastiska frisörer och frisörer där du kan klippa hår eller skägg med stil. På en frisersalong kommer frisyren att kosta dig mer eftersom den ligger till grund för dess kvalitet. Detta är samma ideologi som du måste tänka på när du väljer en tatueringsstudio eller från en specifik tatuerare. Om du letar efter rätt kvalitet måste du också betala mer för det.

använd tatueringsmaskin bläck använd underarmshandskar använd hygienhänsyn

I första hand är det också viktigt att vara uppmärksam på hygien i studion. En tatuerare behöver inte ta sådan utbildning, vilket kan leda till hälsoproblem. Det är ett faktum som inte heller är dåligt. Enligt vår mening är det bara meningsfullt om du väljer några av de bästa kvalitetsarbetet som vanligtvis belönas enormt. Följ de nästa enkla stegen och du kommer enkelt att kunna hitta din nästa tatuerare på nolltid.

Steg 1: Logga in på Instagram

tatuerare på instagram hitta tatueringar visa mönster med bilder

Oavsett om du använder en dator eller en smartphone är det första du kan göra i detta avseende att skapa en Instagram -profil. Om du bor under en sten och inte vet vad Instagram är, är det i grunden en blogg som består av bilder – som en virtuell anslagstavla. Du kan ladda upp, dela och söka i miljontals bilder från hela världen.

ung man med helkroppstatueringar som sitter i svartvitt fotografi

Dessutom är Instagram fritt tillgängligt för användare med internetuppkoppling. Många ateljéer och tatuerare har logiskt sett gjort denna lysande marknadsföringsstrategi till sin fördel. Med denna metod blir det lätt att avgöra vilka stilar och kvaliteter varje studio och tatuerare kan producera.

Steg 2: Sök efter “Places” med Google efter tatuerare

google maps hitta platser tattoo artist sök

När du har klickat på fliken Platser och börjat skriva ser du en lista med platser. Dessa är därför relevanta för det som finns i sökfältet. För alla icke-tekniska kunniga människor finns det också en bild från Instagram-appen som kan hjälpa dig att navigera.

axeltatuering ros tatuering kvinna tröja kombinera utomhus på trädet

Skrivbordsversionen av Instagram är så smart att du inte behöver klicka dig igenom olika flikar. Hur som helst och vad du än skriver i sökfältet returnerar en blandning av relevanta användare, hashtags och platser. Du kan behöva rulla ner lite för att hitta platser och tatuerare i ditt område. Om du går vilse hittar du en skärmdump av skrivbordsversionen här, som också kan hjälpa dig med detta.

Se dig bara omkring

tatuerare på jobbet överarm tatuering i studio

Nu borde det finnas en generös lista över tatueringssalonger och konstnärer i ditt område. Det är inte bara mycket enklare än att testa Google eller fråga, men det är också mer effektivt. Varje plats du klickar visar var det är på kartan och alla Instagram -foton som markerar just den platsen. Enkelt uttryckt kan du nu jämföra sorterna i stil och kvalitet mellan dessa studior och konstnärer i ditt område. Att ha tillgång till denna kunskap bör göra det klart vilken studio eller tatuerare som är rätt för dig.

kvinna och man med tatueringar poserar

Du kanske hittar vissa platser som du aldrig visste fanns, men det är en stor fördel med denna strategi. I allmänhet är de platser som inte dyker upp i början av din Google -sökning privata studior och tatuerare. Sällan kommer dessa att annonsera under radarn offentligt eftersom de inte är som någon traditionell tatueringsbutik med låg kvalitet på gatan.

två händer som håller bur- och fågeltatueringar som symboler kombinerar och ansluter

Som regel producerar privata studior sådana konstverk av hög kvalitet. De kan bokas några månader i förväg. Av denna anledning, se till att du kontaktar dem snabbt eller i god tid.

Vad kostar en tatuering?

Var uppmärksam på kvalitet och använd kvalitetsmaterial för tatueringar

Det är ett okänt faktum att kostnaden för en tatuering inte nödvändigtvis beror på dess storlek. Om du letar efter bästa valuta för pengarna måste du också ta hänsyn till de desinficerande och steriliserande kostnaderna för tatueraren. Förberedelsen, materialen, designen och svårighetsgraden ingår också. Av denna anledning har de flesta studior ett startpris, även om tatueringen bara är en liten svart prick.

Sista stegen

stjärntatuering till fots för kvinnor jeans sommarskor

Tänk också på att några av de foton du upptäckte kommer att laddas upp av användaren. Så leta efter bilderna som tatueringsstudion eller artisten själv har laddat upp. Detta gör surfning av tatueringspositioner mer effektiva och mindre komplicerade.

tatuerare med tatueringsmaskin i handen

Om du gräver tillräckligt djupt kommer du att upptäcka begåvade tatuerare och unika stilar som du trodde bara var tillgängliga på andra sidan landet eller till och med världen. Vi hoppas att du kan ta reda på var den bästa tatueraren är genom dessa enkla sätt och idéer.

tatuerade mannen sitter på resväska bagage i solnedgången på vägen bredvid fältet

Var inte heller rädd för att visa upp din pinsamma tatuering som du gjorde när du studerade, till exempel under vårlovet. Morgonen du vaknar och försöker komma ihåg vem som lämnade en tjejs namn som var etsad på din rumpa för alltid kan vara lika roligt. Eller kanske den gången en skuggig kille försökte erbjuda dig en tatuering i ett badrum. Vad skulle livet annars vara värt utan en liten risk?