Kombination av korsetter: det här är det bästa sättet att styla modetrenden 2021!

För att hitta inspiration för framtiden ser modevärlden ofta mot det förflutna. Långt glömda trender som den överdimensionerade tröjan, läderutseendet eller grungestilen är tydliga bevis på att allt kommer att komma tillbaka någon gång. Den här säsongen handlar det om att göra ett uttalande med våra outfits och den senaste modetrenden är precis gjord för det! Många modedesigners har inspirerats av den viktorianska eran för sina kollektioner i år och har väckt den gamla gamla korsetten igen. Och efter den enorma framgången med Netflix -serien “Bridgerton” har de smala delarna äntligen blivit en integrerad del av alla fashionistas garderob. Och nej, vi pratar inte om karnevalskostymer eller underkläder – det gamla plagget har blivit helt nytolkat och är absolut lämpligt för daglig användning. Oavsett om det gäller skjortor, kavajer eller klänningar – i den här artikeln förklarar vi hur du kan kombinera en korsett och integrera den stilfullt i dina kläder!

Trender med korsettkläder för kappor 2021

Om du är bekant med de senaste modetrenderna för 2021, har du förmodligen redan märkt att korsetten är helt på modet. Att synas på catwalks och hos många kändisar och modeinfluencers – de trendiga bitarna finns överallt och våra garderober kan inte längre föreställas utan dem. Trots sin ganska kontroversiella historia har korsetttrenden blivit en integrerad del av modevärlden, med fokus på att framhäva och definiera vår feminina siluett. Oavsett om du är en gatustilentusiast eller ett high fashion -fan, kan korsetter bäras underbart för alla tillfällen och är ett absolut måste för den kommande säsongen. Den är formad över klänningar eller skjortor eller i form av ett bälte och gör till och med den enklaste outfiten till ett riktigt blickfång. Det kan inte vara mer mångsidigt, eller hur?

Var kommer korsetten ifrån??

Blommönster modetrend 2021 outfit med korsett

Innan vi förklarar hur vi sätter ihop den perfekta korsettoutfiten skulle vi vilja titta lite tillbaka på det förflutna. Korsettens ursprung går tillbaka till renässansen, runt början av 1500 -talet, då den främst bar av ädla damer. Under åren har plagget upprepade gånger förändrats i snitt och form, allt från längre modeller som täckte höfterna till kortare versioner som fokuserar på midjan. Syftet med topparna var att hålla överkroppen upprätt hela tiden och var bundna så hårt att du knappt kunde andas. När designern Jean Paul Gautier designade en corsage för Madonna 1990 fick han underkläderna att se socialt acceptabla ut för första gången. Korsetten gjorde sin verkliga comeback först 2010, då många designers som Karl Lagerfeld gjorde dem lämpliga för daglig användning. Lyckligtvis är den moderna tolkningen av den hundraåriga trenden inte alls lika smärtsam och gammaldags som den var då och dagens modeller stramar inte längre ihop kroppen.

Kombinera en korsett: Prova först med ett korsettbälte

Korsettbälte outfit jeans trender 2021

Så snart vi har valfrihet och kan styla en korsett med jeans eller en lång, svepande kjol, blir denna tidigare symbol för kvinnligt förtryck ett utmärkt komplement till alla kläder. Får du bara gåshud vid tanken på att ha en tight korsett, men tycker fortfarande att modetrenden är intressant och modig? Vi har den perfekta lösningen för dig också! Försök först komma ut ur din komfortzon genom att experimentera med ett korsettbälte. Det speciella med det här stycket är att det inte ser så överdrivet och djärvt ut, men kan ändå underbart betona och definiera din midja. Det är upp till dig om du bär bältet över en T-shirt och jeans med raka ben för vardagligt bruk eller snarare något mer elegant över en klänning.

Bär korsetten över klänningen för en lekfull vardagslook

Kombinera korsett topp outfit mode trend blommönster

Med våren precis runt hörnet kan vi knappt vänta med att få ta på oss våra luftiga kläder igen. Det kan låta konstigt vid första anblicken, men i själva verket kan klänningar underbart kombineras med en korsett. Eftersom korsetterna är naturligt täta passar de perfekt med både figurkramande och lite luftigare modeller. Vid styling är det dock viktigt att hitta rätt balans och se till att korsetten matchar klänningen. Till exempel ger modeller av siden och satin en romantisk touch, medan korsetter av bomull och läder ser mer avslappnade ut och passar för vardagen.

Kombinera blus och korsett

Kombinera outfit med korsett som en topp vit skjorta

Oavsett om du kombinerar en slimmad skjortblus eller en överdimensionerad skjorta med korsetten – det skapar helt nya silhuetter och former och ger sofistikerade, fashionabla accenter. Bär dina favoritjeans och tuffa stridsstövlar så har du trollat ​​fram den perfekta outfiten!

Kan du bära korsetten som en topp?

som en korsett som en topp bär jeans trender 2021

Vill du ha en djärv och iögonfallande look? Så vad sägs om att skippa tröjan helt och välja en korsettklädsel istället? De axelbandslösa versionerna ser förföriska men snygga ut och är ett utmärkt sätt att ytterligare betona klyvningen. Men för att utseendet inte ska bli för billigt rekommenderar vi att du bär lösa byxor eller pojkvänjeans. Eleganta höga klackar och en trendig oversize blazer ger ensemblen en modern twist.

Kombinera en korsett: en översikt över de vackraste utseendena för re-styling

Kombinera klänning med korsett Oversize outfit modetrend 2021

Gilla toppmodellen Hailey Bieber och bära korsetten som en topp

Jeans trender 2021 kombinerar korsett

De trånga topparna ger varje outfit en lekfull touch

Korsett kombinerar modetrender 2021 våren

Läder kjolar är alla raseri denna säsong och kan perfekt kombineras med en matchande korsett

Korsettklädsel kombinerar läderkjol

En korsettklädsel är perfekt för vardagen

Korsett topp outfit vår modetrender 2021

Korsetten är ett ganska enkelt och roligt sätt att lägga till lite variation i våra kläder

Kombinera korsett toppbyxor på vintern

Korsetttrenden är det perfekta komplementet till den klassiska jeansskjortans look

Modetrend 2021 vit skjorta kombinerar korsett topp outfit

Eller håll saker mer intressanta och gå till en svartvit outfit i svart

svart klänning kombinera outfit med korsettmodetrend 2021

Var inte rädd för att experimentera med olika mönster och tyger

Modetrender 2021 kombinerar korsett som en topp

Många fashionistas och kändisar är besatta av de trendiga bitarna och visar oss hur vi kan integrera dem i våra kläder

Tygbyxor på vintern kombinerar outfit med korsett

Trendiga jeans och korsett som topp – det är allt du behöver för en elegant outfit

Tygbyxor på vintern bär korsett som toppklädsel

Korsetter förvandlar även det enklaste utseendet till ett riktigt blickfång

hur korsett kombinerar byxor trender våren 2021

Vill du krydda din klassiska kostym på något sätt? Bär sedan bara en korsett!

Vinterföretagskläder bär korsett som topp