Kombinera stickade klänningar: Den perfekta klänningstrenden för en enkel och elegant höst- och vinteroutfit!

Underbara strumpor, mysiga teddy rockar eller coola läder -oufits – alla fashionistas kommer att få sina pengar med modetrenderna för höst och vinter i år! Och ändå står vi ofta inför utmaningen att sätta ihop ett elegant men varmt utseende. Men att sträcka sig efter de gamla goda jeansen och tröjan varje dag blir snabbt ganska tråkigt. Men om du älskar mysigheten i en stickad tröja och lättheten i en klänning, så har vi goda nyheter för dig! Korta, medellånga, monokroma eller flerfärgade – stickade klänningar i alla möjliga mönster och stilar är mycket populära den här säsongen. De är riktiga allroundare och den perfekta lösningen när vi har bråttom på morgonen. Så vad väntar du på? Läs vidare för att ta reda på hur du kan kombinera stickade klänningar och trolla fram den perfekta höstoutfiten på nolltid!

Modetrender höst vintern 2020 kombinerar randig stickad klänning

När kylan och regnet ersätter de soliga dagarna är det med ett tungt hjärta som vi måste säga adjö till våra favorit sommarklänningar. Men nu spelar den stickade klänningen in! Fina och varma och mysiga och otroligt snygga – stickade klänningar är en häftklammer för alla fashionistas på hösten och får inte saknas i någon garderob! Det trevligaste med de trendiga bitarna? Du kan bära dem hur du vill, med vad du vill, när du vill – stylingsalternativen verkar oändliga.

Kombinera stickade klänningar för en snygg och elegant höstoutfit

Den klassiska stickade klänningen har en gång blivit frenad som gammaldags och tråkig och har fått en modern uppgradering i år och finns i många utföranden och snitt. Från kort till lång till modeller med ett trendigt överdimensionerat utseende – allt finns där! Oavsett om du stylar din stickade klänning sportig, feminin eller snarare elegant för kontoret beror på din egen smak och stil.

Läderstövlar med ormmönstrad ribbstickad klänning kombinerar höstens vintertrender

Oavsett om det är en klänning, byxa, kjol eller en mysig teddy rock – så att ett klädesplagg passar dig bra är det särskilt viktigt att välja det enligt din figur. När det gäller längd och snitt är du bokstavligen bortskämd med valet med den stickade klänningen. Om du vill visa upp dina långa, smala ben är du i goda händer med en mini stickad klänning. De kortare modellerna är också perfekta för små och små kvinnor. Om du undrar hur du kombinerar stickade klänningar, finns det en regel som du bör följa, och det är – ju tjockare stickningen är, desto mer blir den skrymmande. Kurviga kvinnor bör därför välja fina stickade klänningar eller ribbstickade klänningar. Ett midjebälte smickrar din figur och ger din höstoutfit en extra dos sofistikering och elegans.

Overknee stövlar är en av de absoluta måste-haves för den här säsongen

Overknee boots trend 2020 mini stickad klänningskombination

Overknee -stövlar kommer förmodligen aldrig att gå ur moden och kommer återigen att ge ett friskt pust till våra skoskåp i år. Statementskorna är den perfekta stylingspartnern för en kort stickad klänning. Eftersom lite hud blinkar emellan är utseendet elegant och feminint på samma gång. Komplettera looken med en ädel läderväska för att ge outfiten lite mer elegans och allvar.

Mellanlånga ribbstickade klänningar är perfekta för kontoret

Läderstövlar med ormmönster kombinerar ribbstickad klänning falloutfits

Om du vill vara stilfullt klädd under de kalla höst- och vintermånaderna, men ändå varm och skön, är du i goda händer med en ribbstickad klänning. Ribbstickade klänningar, särskilt i midi- och maxilängder, är bland de mest populära modetrenderna för hösten och vintern 2020/21 och av goda skäl. Tack vare elastan och ull är de trendiga bitarna inte bara otroligt bekväma, de ser också riktigt snygga ut. Bär dem med dina favoritstövlar och en elegant kappa så har du trollat ​​fram den perfekta affärsdräkten. Diskreta smycken och accessoarer avrundar ensemblen perfekt.

Oavsett om de är sportiga eller eleganta – stickade klänningar kan formas på många sätt och anpassas till alla tillfällen

Tröja stickad klänning kombinerar läderstövlar med ormmönster

Stickade klänningar är bara riktiga allrounder och det är nästan omöjligt att gå fel vid styling. I kombination med sneakers har du en cool vardagslook och stövlar med ett ormmönster är idealiska för en lång festkväll med tjejerna. Cowboy stövlar eller grova biker ankelboots skapar en cool och spännande paus i stilen och ger din outfit en avslappnad, avslappnad touch. För att göra breda stickade klänningar i en överdimensionerad look lite mer elegant och kramande, kan du kombinera dem med ett uttalande midjebälte.

Kombinera stickade klänningar: en översikt över de vackraste utseenden för omformning!

vit stickad klänning kombinera skotrender höstvinter

Ett matchande midjebälte ger din höstoutfit det säkra

Trendfärger höst vinter 2020 stickade klänningar trender outfit idéer

Med denna kombination av en grå stickad klänning och en grå kappa hittar du den perfekta balansen mellan elegans och avslappnadhet

Stickad klänning kombinerar modetrender höstvinter 2020 kvinnor

Många stjärnor är också besatta av trenden och visar oss hur mångsidiga vi kan kombinera stickade klänningar

Stickad klänning kombinerar höstens modetrender Rihanna -outfits

Modeller i ljusa nyanser som lila, rosa, etc. är ett utmärkt sätt att ge lite färg till våra höstoutfits

Stickad klänning för höstmodetrender kvinnor 2020

Stickade klänningar med korta ärmar är idealiska för övergångsvädret, när det är för kallt på morgonen och varmt igen på eftermiddagen

Stickad klänning höstoutfits skotrender 2020

För en enkel men elegant look, välj en svartvit klädsel

Kombinera svart klänning för höstribbet stickad klänning trend 2020

Komfort möter elegans – stickade klänningar i ett överdimensionerat utseende utstrålar en speciell sofistikering

Skotrender höst vintern 2020 tröja stickad klänning kombinera

En tröja med öppen rygg är en sak, men en rygglös stickad klänning gör ett riktigt modeuttalande

Rygglös klänningskombination med vita sneakers på hösten

De raka stickade klänningarna har en rak passform som lyfter fram dina feminina kurvor ännu bättre

Ribbstickade klänningskläder läderstövlar kombinerar höstens modetrender

Mjuka pastellfärger ger din outfit en romantisk och lekfull touch

Mini stickad klänning kombinerar höst outfit idéer för kontoret

Ton-i-ton-looken förblir väldigt trendig i höst

Stövletter i läder trender 2020 mini stickad klänning

En lång ribbstickad klänning i olivgrön ser elegant ut och är en spännande förändring från de annars klassiska höst- och vinterfärgerna

Grön trendfärg höstvinter 2020 kombinerar lång stickad klänning

Färgglada randiga stickade klänningar gör dig på gott humör

randig stickad klänning trend modetrender höst vintern 2020