Se tunnare ut med dessa 30 stylingtips – guider

Se smalare -styling-tips-tutu-silver-skor-röd

Inte varje kvinna har en drömkropp, men har ändå sina styrkor. För att framhäva dessa och presentera dig själv på bästa möjliga sätt kommer några enkla stylingtips till undsättning. Se tunnare ut och se snygg ut är mottot för varje modemedveten kvinna, oavsett hennes storlek.

Se smalare ut och se snygg ut – stylingtips och knep

Se smalare ut-styling-tips-vit-klänning-enkel-elegant

Flödande tyger, breda silhuetter och dämpade färger är inte allt som rör mode för de knubbiga. Ett balanserat utseende fungerar alltid, men att skapa ett kräver känslighet. I grund och botten för ett snyggt utseende – enkla snitt och accenter på den fördelaktiga kroppsdelen.

Se tunnare ut – mode som gör dig smal

Smalare look -styling-tips-svart-klänning-figur-kram-accent

Vem vet inte att svarta och höga klackar gör dig visuellt smalare. Förutom de vanliga knepen finns det gott om små tips att tänka på som smickrar vår figur och får oss att se visuellt tunnare ut. Beroende på typ av figur är den ena eller den andra zonen problematisk och du vill dölja den.

Se smalare ut – få proportionerna rätt

Se smalare -stil-tips-figur-kram-moderna-accenter

Självklart ska du älska dig själv för den du är, men för att vara ärlig – som är helt nöjd med sin figur. Stjärnor har också sina goda och dåliga perioder och kan sällan se fram emot en harmonisk kropp. Du kan skapa bra proportioner och dra nytta av dina styrkor.

Se smalare ut – föredra flytande tyger

Smalare look -styling-tips-culotte-flödande-tyg

Kläder av flytande tyger är smickrande för figuren och döljer problemområden. Konstigt inlagda veck och draperier omger kroppen försiktigt och får den att se smalare ut. Ett bra val är en enfärgad bit utan ytterligare detaljer eller mönster.

Se smalare ut – vertikala linjer och ränder smickrar figuren

styling-tips-smalare-look-plus-storlek-ränder

Varje figur kan dra nytta av ett mönster – ränder och vertikala linjer. Allt som löper vertikalt-längsgående ränder, medellånga dragkedjor och knappremsor, toppar eller klänningar med V-hals sträcker figuren visuellt. Sanna ränder betonar de horisontella kroppslinjerna.

Se smalare ut – längden gör det enkelt att gömma magen

styling-tips-smalare-look-vardag-neutral-lång

Om du vill dölja din mage bör du i allmänhet undvika figurkramande toppar och klänningar av stretch och andra tätt passande tyger. Välj istället flödande A-linjesnitt. Längden spelar en viktig roll. vid den punkt där toppen slutar, riktas blicken. Långa skjortor och tunikor som når över höfterna är mer fördelaktiga.

Look Slimmer – Långa toppar, men inte skrymmande

styling-tips-smalare-look-poncho-wetse-halsduk-kast

I princip är långa toppar mer smickrande än korta tröjor eller T-shirts. Dessa kan dock få kroppen att se missformad ut, eftersom proportionerna går förlorade. Kontraster och accenter sätter fokus på vissa platser och de bör inte saknas. Ett midjebälte eller en lång kedja kan också bäras över den breda koftan.

Se smalare ut – vilka byxor gör dig smal

styling-tips-smalare-look-byxor-flared-long-vin-röd

Plusstora kvinnor måste vara försiktiga med snitt och längd när de väljer byxor och jeans. Fritidsbyxor med lös passform på låren gör att benen ser smalare ut, men ser bara bra ut med toppar som inte är för långa. Flödande toppar och blusar passar perfekt med mörka marmelbyxor med veck och spetsiga, höga skor.

Se smalare ut – byxor med hög midja

styling-tips-smalare-look-byxor-hög midjeband-neutral

Byxor med hög midja är mer fördelaktiga för figuren. De räcker ut benet och döljer magen. Tättsittande byxor får dock inte kombineras med en figursydd topp. Fritidsblusar eller T-shirts som faller löst över midjan rekommenderas.

Se smalare ut – vilka jeans gör dig smalare

styling-tips-smalare-look-byxor-mager-figur-kramar

Även knubbiga kvinnor kan bära smala jeans och trånga byxor, förutsatt att de är korrekt utformade. Fotledets längd framhäver optimalt den smalaste delen av benen – vanligtvis underbenet och i kombination med en tunika eller lång skjorta döljs det problematiska, starka låret.

Se smalare ut – vad som passar starkare överarmar

styling-tips-smalare-look-jumpsuit-blazer-blå

2/3 långa ärmar leder din blick från de tjockare överarmarna. Blusar med ballong- eller fjädermusärmar distraherar från problemområdet, liksom en klassisk blazer eller kasta. Det är viktigt att det skärs tillräckligt bredt så att outfiten under är snygg och smal.

Se smalare ut – vad passar kvinnor med mycket byststorlek

styling-tips-smalare-look-maxi-klänning-mörkblå

För kvinnor med en stor byst är det värt att betona klyvningen. En V-ringning, en liten knappknäppning eller en omslagsblus och neutrala färger är alltid ett bra val. För att göra detta måste kläderna passa under bröstet.

Se smalare ut – vad passar kvinnor med mycket starka höfter

styling-tips-slim-look-midi-dress-shift-klänning

Kjolar och klänningar i midi -längd passar alla figurer och smickrar kvinnofiguren med sin karaktäristiska feminina siluett. Varje kvinna kan dra nytta av A-linjesnittet och få ut det bästa av det. Stora tryck och mönster bör undvikas om höfterna är mycket starka.

Se tunnare ut – ljus över mörkt

styling-tips-smalare-look-mager-jeans-vit-topp

En av de grundläggande principerna för kläder är – betonat ljus, dolt mörkt. Denna enkla färgformel fungerar alltid och har stor inverkan. En vit topp fungerar bäst att kombinera med mörka byxor eller en svart pennkjol. Ljusa byxor eller jeans med begagnade effekter gör att benen ser starkare ut, enda undantaget är ton-i-ton-utseende.

Se smalare ut – betona midjan

styling-tips-smalare-look-figur-kram-kjol-midi-svart

Att betona midjan, även om den är frånvarande eller bara lite uttalad, är ett enkelt trick för att proportionera kroppen. Ett smalt midjebälte, byxor eller hög midja kjol fungerar härligt här.

Se smalare ut – betona och konturera figuren

styling-tips-smalare-look-svart-outfit-höga klackar

De som är starka runt om ska skapa harmoniska proportioner. Här är midjelinjen i förgrunden, liksom att dölja det starka låret. Accenten på de höga klackarna drar ögat till de smala fotlederna. V-halsen komplimangerar utseendet och visar lite hud.

Se smalare ut-ton-till-ton-outfit

styling-tips-slim-look-byxor-bred-ben-rock

Ton-till-ton kläder, liksom hela delar, till exempel en maxiklänning eller overaller, sträcker figuren och döljer visuellt små kuddar genom den stora byststorleken. Artiklar i neutrala färger gör den perfekta kapselgarderoben och är en bra förutsättning för ett snyggt utseende varje dag.

Se smalare ut Must-haves: Rak lång väst

styling-tips-smalare-look-longwest-röd-vin-röd

Ett måste-ha-stycke som får oss att se smalare ut och definitivt kommer att hitta en plats i varje garderob är minst en rakskurna långväst. Detta inkluderar även ärmlösa rockar som bärs över smala byxor eller en tätt sittande pennkjol som döljer problemområdena.

Se smalare ut: en klassisk trenchcoat

styling-tips-smalare-look-rock-trenachcoat-mörkblå

En klassisk trenchcoat är utan tvekan en del av garderoben för varje modemedveten kvinna. Skräddarsydda modeller i neutrala färger, utan mönster, får varje kvinna att se smalare ut och passar både dagligt och över en elegant klänning för speciella tillfällen.

Se smalare ut: en lång kappa

styling-tips-slim-look-ton-på-ton-rock

Långa rockar är en stor hit i dessa dagar, särskilt när det vackra stycket är färgkoordinerat med resten av outfiten. Även om överdimensionerade modeller är raseri, är de inte alltid fördelaktiga för figuren. När du väljer är det viktigt att ärmarna passar.

Se smalare ut: en kort kavaj

styling-tips-smalare-look-kort-blazer-byxor-knubbig

Korta jackor och kavajer får överkroppen att se smalare ut. Dessa bärs öppna och behöver inte stängas över toppen. Här rekommenderar stylister att välja genvägar och skräddarsydda modeller. Detta gör att midjan kan betonas och färgade accenter läggs till i utseendet.

 Se smalare ut med höga klackar

styling-tips-smalare-look-klänning-khaki-flödande

Om du vill presentera dina starka ben smalare bör du välja skor med klackar. För tjock sula gör att foten verkar tjock och vaden stor. Höga klackar och spetsiga skor rekommenderas här, men inte överpeka dem. Ömtåliga klackar och tunna remmar får allt som är ovan att se ännu starkare ut. Lågklippta skor med medellånga klackar eller kilklackar, utan många utsmyckningar och dekorativa detaljer, är ett bra val.

Se smalare ut med platta skor

styling-tips-smalare-look-platt-skor-outfit

Platta skor kan också se bra ut med starka ben. Rätt färgval är viktigt här. Kontraster förkortas visuellt och fötterna verkar ha klippts av i färg. Skofärgen ska matcha Hatton och resten av klädseln. Dazi föredrar att bära klänningar kring midi-längd kjolar eller byxor med fotled.

 Se smalare ut – matcha tillbehör till outfiten

styling-tips-smalare-look-svart-klänning-smycken

Vi rekommenderar starka kvinnor att inte överdriva med smyckena. Till skillnad från fina, känsliga smycken har de i slutändan ingen harmonisk effekt och passar inte kroppstypen. Modexperter rekommenderar att du bär medelstora till tjocka smycken, men väljer bara ett stycke – antingen ett halsband eller örhängen och en ring.

 Se smalare ut – Enkel modell, stor väska

styling-tips-smalare-look-big-bag-enkel

En stor men elegant väska av svart, mörkblått läder eller rött ser särskilt bra ut på långa kvinnor. I stället får små fickor dem att se bredare ut. Det är värt att investera i en design av hög kvalitet.

 Se smalare ut med rätt smycken

styling-tips-smalare-look-smycken-lång-kedja

Kedjelängden är huvudsakligen baserad på halsen och urringningen, där alla längder passar bra med en lång hals. Korta kedjor betonar den stora byststorleken ännu mer och förkortar nacken. Med långa kedjor kan du leka med detaljerna. Ovala, långa kedjor passar i princip varje siffertyp och kan framgångsrikt kombineras med kortare. Det är viktigt att notera att kedjans form inte upprepar halsringningen.

 Se smalare ut – sportigt mode

styling-tips-smalare-look-sportig-svart-leggings

Kanske kvinnor i plusstorlek känner sig mest osäkra i sportiga kläder. De betonar kroppen och bör samtidigt erbjuda en hög komfort under träningen. Mycket elastiska och andningsbara tyger tillåter fri rörlighet och känns väldigt bra på huden. När du väljer rekommenderar vi att du väljer leggings med hög midja och en topp i samma färg.

 Se smalare ut – formande underkläder

styling-tips-smalare-look-underkläder-figur-shapewear

Shapewear, känd som formande underkläder, bärs till och med av kändisdamer. Detta döljer magen och andra problemområden. Du kan fuska upp till två klädstorlekar med en trosor eller en smalare kropp. Det är viktigt att få exakt storlek och snitt så att underdelen passar korrekt och känns bekväm.