Trendiga modeidéer och coola stylingtips från Pendari Fashion

trendiga-mode-idéer-styling-tips-outfit-kvinnor-män

Kollektionen av det nya modemärket PENDARI hålls i svartvitt, materialet är mjukt och flytande, snitten asymmetriska och nästan dekonstruerade. Hennes modeskapningar utstrålar en ultramodern minimalism. Specialiteten i deras design är de tydliga linjerna och de intressanta lindningsteknikerna och knutarna som förvandlar enkla grundsnitt till sofistikerade modeuttyg. Vi tittade närmare på deras nuvarande kollektion och upptäckte några ultramoderna, snygga modeidéer som för närvarande är väldigt trendiga. Du hittar också stylingtips om hur du bär och kombinerar trendartiklarna.

Modeidéer med en gotisk stil: den svarta tyllkjolen

mode-idéer-styling-outfit-svart-tutu-kjol

Stilikonen Carrie Bradshaw har redan burit den flerskiktade tyllkjolen i många galna och eleganta varianter. Det får varje kvinna att känna sig lite som en prinsessa. Men en tyllkjol i svart ger inte alls ballerinafaktorn utan utstrålar en touch av gotisk rockchic. Det coola “Marico” tyllkjol med en ogenomskinlig underkjol är ett riktigt blickfång. Den kan underbart kombineras med en enkel topp och en het sko.

Hipster Urban Style: Extra lång skjorta för män

mode-idéer-styling-outfit-män-extra-lång-shirt-byxor-läder look

Hipstertyper kännetecknas främst av en önskan att individualisera. Du vill ta avstånd från mainstream och ha en distinkt stil som bara ser cool ut. Den där Herrskjorta TAY så passar perfekt med den moderna hipsterbilden. Den reducerade designen betonar bärarens individuella charm istället för att distrahera från honom med fina krusiduller. Extra långa skjortor är förresten perfekta för smala, långa män med en atletisk byggnad.

Modeidéer styling-outfit-herrar-hipster-extra-lång-skjorta-svart

Lederhosen har också tolkats om och är något som fashionabla män kan bära i vardagen. Mjuka läderutseende skapar en modern stil och garanterar samtidigt maximal rörelsefrihet och komfort.

De breda läderbyxorna 

Modeidéer styling-outfit-bred-lederhosen-urban-stil

De breda läderbyxorna är ett bra alternativ till smala jeans. Det sitter avslappnat och är super bekvämt. Det syntetiska lädret är också fint och mjukt och därför bekvämt att bära. Kombinerat med höga klackar, en elegant blazer och en tätt passande T-shirt med tryck, ser de breda läderbyxorna mycket mer eleganta ut.

mode-idéer-styling-outfit-läder-harem-byxor-kvinnor-män

För ARYA -modell formgivaren av det excentriska modemärket inspirerades av Aladdin -byxorna, som ursprungligen kom från Orienten. Byxorna med ett extremt brett snitt erbjuds i läderstil och kan bäras av kvinnor och män.

Cut-outs är ett riktigt modeuttalande

mode-idéer-styling-outfit-cutouts-ärm-läder-shorts

Cut-outs har blivit ett riktigt modeuttalande på bara några år. Axlar, rygg, armar och midja är förföriskt iscensatt genom geniala slitsar. Utskärningar ser mest eleganta ut med enkla snitt och kläder med vanliga färger.

de “Eldarion” blus med en dekonstruerad look är försedd med smarta utskärningar på armbågarna. De understryker toppens puristiska utseende och sätter slående accenter. Svart kontrasterar särskilt imponerande med ljus hud.

Off axeltoppar

modetrend-axelbandslös-topp-svart

Oavsett om det är romantiska Carmen-blusar eller toppar utan axel: axelbandslösa toppar är säsongens måste, fashionistorna är överens om det. De ser eleganta ut, men samtidigt feminina och lekfulla. På detta sätt betonar vi vår kvinnlighet och sätter skickligt axeln i rampljuset. de “Ive” blus kombinerar en puristisk look med en romantisk detalj: den fria axeln. Blusen har en lös passform och visar inte för mycket hud.

Stark och självsäker: samuraikvinnan

mode-idéer-styling-outfit-mullet-kjol-samurai-look-kvinna

Samurai är känd för sin styrka, skicklighet, visdom och karisma. I Japans historia fanns det också många legendariska kvinnliga samurajer, fortfarande kallade Onna-Bugeischa, som var kända för sina kampsporter och vapenkunskaper. Om du vill känna dig som en modern samurajkvinna är det här du får DIVA kjol bli förtjust. Snittet påminner om de japanska Hakama culottes, som ursprungligen var en del av traditionella japanska träningskläder. Den moderna noten kommer från det asymmetriska utseendet, med längden som är kortare framtill än bak. Asymmetrisk ser dynamisk, spännande och extravagant ut. DIVA -kjolen kombinerades med IRRA -tunikan. Tunikan har en elegant kimonosilhouett och breda 7/8 ärmar.

samurai-styling-rock-shirt-vida ärmar