9 Viimeisintä suunnittelijaa Loaferit miehille ja naisille muodissa

Sekä miesten että naisten suunnittelijakenkä ovat trendikkäitä jalkineita, jotka ovat nykyään suosittuja. Siinä on kauniit muodot ja nykyaikainen muotoilu, joten se sopii useimpiin tilaisuuksiin. Se sopii helposti sekä arkisiin että muodollisiin asuihin, jotka valitsevat kaikenlaiset ainutlaatuiset persoonallisuudet.

Parhaat suunnittelijapuvut tytöille ja pojille:

Täältä löydät Intian suunnittelija -leivonnaisten 9 parasta mallia,

1. Italian tupsu miesten suunnittelija Loafers:

Italian tupsu miesten suunnittelijalokkarat

Tämä on uusi miesten suunnittelija -lompakko, joka on tyyppiä mokkasiiniveneet. Se on italialaisten tupsulohkoiden suunnittelijasarja, jonka yläosassa on yhdistelmä synteettistä nahkaa ja keinotekoista mokkaa. Pohjallinen ja ulkopohjan osat on valmistettu puhtaasta synteettisestä materiaalista.

2. Naisten aidot nahkaiset suunnittelijalokkarat:

Aitoja nahkaisia ​​naisten suunnittelijalokkareita

Se on tavallisesti koristeltu tasainen korkokenkä suunnittelija naiset tyyli, jossa on liukuva sulkukuvio. Nahkatyyli on nupukkia, jonka pohjallinen on valmistettu lateksista. Viimeistelyssä käytetty kuvio on täysjyvänahka.

3. Solmitut viimeistely suunnittelija Loafer kengät:

Solmitut viimeistely suunnittelija Loafer kengät

Tässä on katsaus korkealaatuiseen materiaaliin, jota käytetään suunnittelija -lepokengissä. Se antaa sinulle tyylikkään ilmeen, ylivoimaisen lujuuden ja täydellisen viimeistelyn. Ne ovat täydellisiä rentoihin tilaisuuksiin, kuten juhliin ja myös festivaalitapahtumiin.

4. Tan Shaded Designer Penny Loafers:

Ruskeat varjostetut suunnittelija Penny Loaferit

Se on suunnittelija -sarjan jalkineet, jotka on tarkoitettu miehille, jotka ovat aina tyylikkäitä poimiessaan tyylinsä. Nämä suunnittelija pennut, jotka on valmistettu italialaisista nahoista sekä pohjallisille että ulkopohjille. Pitsittömän kuvion ja bändisuunnittelun päällä tekee siitä ainutlaatuisen loafers myös juhlapuvuille.

5. Musta keinotekoinen suunnittelija Loafers:

Musta keinotekoinen suunnittelija Loafers

Tässä on miesten rento loafer -sarjan erittäin upea kokoelma. Nämä mustat suunnittelijakenkäparit on valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta. Ainoa materiaali, jota tässä käytetään, on kova PU yhdessä saman materiaalin kanssa, jota käytetään sisäosassa.

6. Mukavat ajo -suunnittelijat:

Mukavat ajo -suunnittelijat

Tämän parhaan suunnittelijaloaferin erityispiirre on sen kuviotyyppi, joka on vankka ja sopii mihin tahansa vuodenaikaan. Sisäpohjan materiaali on TPR ja ulkopohja kumia. Se on liukuva sulkutyyppinen malli, jonka yläosassa on keinonahkaa. Se on ihanteellinen vapaa -ajan kenkä.

7. Veneen kengät Suunnittelija Loafers:

Veneen kengät Designer Loaferit

Tämä on suunnittelija punainen nahkasohva, jossa on tasainen kantapää. Päällikankaan materiaali on aitoa nahkaa. Kuviotyyppiä kutsutaan muuten reunustetuksi. Ulkopohjan materiaali on kumia ja se on täydellinen kenkä rentoihin tilaisuuksiin.

8. Pehmeät kuvioidut mokkanahkaiset suunnittelijat

Pehmeät kuvioidut mokkanahkaiset suunnittelukengät

Silmiinpistävät pennut, jotka on viimeistelty huolellisesti käsin, mikä tekee siitä ensimmäisen valinnan vaativien herrojen keskuudessa. Tämä suunnittelija mokkanahkainen pariskunta on monipuolinen vaaleilla chinoilla tai tummilla denim -sävyillä. Ainutlaatuinen mokkanahkainen rakenne ei häiritse sinua, koska se tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden tuoda mokkanahka vaatekaappisi.

9. Vintage Flat Designer Loafers naisille:

Vintage Flat Designer Loaferit naisille

Kukaan nainen ei kiistäisi tämän tyyppistä vintage -sarjan naisten suunnittelijanappulaa. Ne ovat litteitä lompakkoja, joiden päällä on PU -materiaalia. Siinä on kiinteä kuviotyyppi ja se on kauniisti vaaleanbeige. Ulkopohjan materiaalina on käytetty kumia. Se on tarkka kokoelma vapaa -ajan vaatteille.

Jalkojen muodosta ja koosta riippumatta nämä muotoilulaukut sopivat helposti kaikille, koska ne on valmistettu ammattitaitoisella tyylillä ja tyylikkäällä suunnittelulla. Näistä leivonnaisista on valittavissa erilaisia ​​värejä, jotta jalkineet vastaavat pukeutumistasi. Näissä kengissä käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia ja korkealaatuisia, joten ne kestävät pitkään.