15+ aasialaista häät -kampausta, jotka saavat sinut kunnioittamaan!

Aasian maat ovat sekoitus kulttuurien ja tapojen välisiä eroja. Tyylit ovat ainutlaatuisia ja erilaisia. Mutta yksi asia yhdistää kaikkia yhteisiä piirteitä – kaikki tyylit ovat lumoavia ja luovia. Jos olet tuleva morsian ja etsit tällaista nuorekasta ulkonäköä, nämä aasialaiset häät kampaukset voivat olla suureksi avuksi.

Heidän muodinsa ovat kaikki tyylikkäitä, tyylikkäitä, ärtyneitä ja tyylikkäitä. Erilaisilla ulkoasuilla ja tyyleillä, nämä aasialaiset häät näyttävät varmasti upealta tyyliltä kaikille nuorille naisille, jotka odottavat suurta päivää.

Aasialaiset häät kampaukset 2021:

Jos olet aasialainen ja etsit laajaa valikoimaa tyylikkäitä hääkampauksia, nämä hiusmuodot voivat olla hämmästyttäviä ja upeita. Katso suosikki häät kampaus aasialaiset hiukset.

1. Aasian hiukset ylös dos häät:

Aasian hiusten päivitykset häihin

Tämä on yksi halutuimmista kampauksista, joita monet tytöt ja nuoret naiset rakastavat. Viehättävän rullatun hiuspullon ja kukkien tyylikkään hiuspannan kanssa, joka kiertää kruunun ympäri, rakastamme sitä, kuinka tyylikäs ja tyylikäs tämä näyttää. Ne naiset, jotka rakastavat prinsessaa, tuntevat naisellisen loiston, eivät saa hukata tätä ulkoasua.

 • Naiset, joilla on soikea, timantti ja pyöreä kasvomuoto, voivat kokeilla tätä kampausta.
 • Tämä ärsyttävä ulkonäkö voi olla täydellinen ja ihanteellinen naisille, joilla on kiharat ja aaltoilevat hiukset.

2. Vintage Puff Hairdo:

Vintage Puff -kampa

Klassisilla vintage-sävyillä ja vanhan koulun tyylillä tämä saree-kampaus on ihana ja suosittu Intiassa. Tämä turvonnut vintage -kampaus ja hiustarvikkeilla koristeltu tyylikäs tyylikäs ja tyylikäs kampaus näyttää sekä perinteiseltä että lumoavalta. Juhlia ja juhlia varten kokeile tätä aasialaista morsiamen kampausta, ja olet lajiteltu.

 • Naiset, joilla on soikeat, pitkänomaiset ja timanttiset kasvot, voivat kokeilla tätä kampausta.
 • Tämä ihastuttava ulkonäkö voi olla täydellinen naisille, joilla on aaltoilevat hiukset ja kiharat hiukset.

3. Sotkuinen perinteinen hiuspulla:

Sotkuinen perinteinen hiuspulla

Toinen perinteinen ja ihana kampaus, joka on suosittu monissa Aasian ja Etelä -Aasian maissa, on täällä. Tämän morsiamen ilmeen mukana tulee lumoava sotkuinen pulla ja aaltoileva hiusten rakenne kruunun ympärillä. Kauniilla korvakoruilla, maang tikkalla ja muilla hiuskoristeilla tämä ulkoasu voi parantaa entisestään upeaa ja trendikästä ulkonäköä.

 • Naiset, joilla on soikeat ja pitkänomaiset kasvot, voivat näyttää kauniilta täällä.
 • Kokeile tätä kampausta niille, joilla on mikä tahansa hiusten rakenne, koska tämä sopii kaikille. Jos sinulla on pitkät hiukset,
 • sitten tämä aasialainen häät kampaus mahtuu hyvin.

4. Tyylikäs aasialainen morsiamen kampaus:

Tyylikäs aasialainen morsiamen kampaus

Helppo ja nopea morsiamen kampaus on täällä. Kun molemmilta puolilta otetut puolikarvat on kiinnitetty taakse, lepäämme puoliksi alas aaltoilevalla tekstuurilla. Vaikka tämä on rento ja yksinkertainen kampaus, hiuslisävarusteiden, nastojen ja nauhojen lisääminen voi parantaa ja parantaa tyylikästä ulkonäköä vaivattomasti.

 • Naiset, joilla on timantti, sydän ja soikea kasvomuoto, voivat kokeilla tätä.
 • Tämä kaunis ulkonäkö voi olla täydellinen, jos sinulla on aaltoileva hiusrakenne tai kiharat hiukset.

5. Morsiamen punottu kampaus:

Morsiamen punottu kampaus

Punamalli on suosittu kaikkialla Aasian alueilla ja maissa. Tämä on halutuin morsiamen ilme niille, jotka haluavat perinteisen ja silti lumoavan tyylin. Tämä sotkuinen punottu ulkoasu on koristeltu kauniilla valkoisilla kukilla ja yhdistettynä morsiamen lehengaan. Voit myös lisätä ulkonäköön keinotekoisia kukkahiuksia ja lisävarusteita valintasi mukaan.

 • Tämä kampaus voi olla ihanteellinen ja monipuolinen naisille, joilla on kaikki kasvot.
 • Aaltoilevat ja suorat hiukset voivat sopia täydellisesti kokeilemaan tätä.

6. Morsiamen siistit hiukset:

Morsiamen siisti hiuspulla

Tyylikäs kampaus on yksi kuuluisimmista mutta ajattomista koskaan. Niille morsiamet, jotka haluavat olla ärtyisä näyttää morsiamen vastaanotot tai jopa kristilliset häät, tämä updo voi olla hämmästyttävää. Siistit hiukset harjattuina ja hiuspulla, kukka -asusteet ympäröivät, tämä on ihanaa ja silti hämmästyttävää ja yksinkertaista. Tällaiset kampaukset voivat olla ihanteellisia pitkille mekkoille.

 • Naiset, joilla on mikä tahansa kasvomuoto, voivat kokeilla tätä ihanaa aasialaista hiuspäivitystä häihin.
 • Jos sinulla on sileät, suorat tai aaltoilevat hiukset, tämä kampaus voi olla osuva ja hyvä ottelu.

7. Sotkuinen puolipunottu ja puoli hiukset alas:

Sotkuinen puolipunottu ja puoli hiukset alas

Useiden punottujen kampausvaihtoehtojen kautta muotimaailman trendeissä rakastamme sitä, kuinka tyylikäs ja naisellinen tämä puolipunottu kampaus, jossa on puoliksi hiukset alas, voi näyttää. Sotkuisen ulkonäön ja yleisen kuohuviinien trendikkään tyylin ansiosta kokeile tätä. Aivan kuten aikaisemmat hiusmuutokset, olemme keskustelleet, hiustarvikkeiden ja leikkausten lisääminen tähänkin voi parantaa yleistä ulkonäköä. Jos etsit morsiamen ulkoasua hääjuhliin, nämä aasialaiset kampaukset voivat olla täydellinen valinta.

 • Kokeile tätä kampausta, jos sinulla on pyöreä, sydän ja soikea kasvomuoto.
 • Tämä ärsyttävä ulkonäkö voidaan kokeilla millä tahansa hiusten tekstuurilla helposti ja vaivattomasti.

8. Aasian morsiamen hiuskoristelu helmitarvikkeilla:

Aasian morsiamen hiustyyli helmitarvikkeilla

Tämä morsiamen tukka, jossa on ihanat hiusasusteet helmillä ja nauhalla, näyttää lumoavalta. Uuden sukupolven naisille, jotka rakastavat näin rajua morsiamen muodonmuutosta ja raskasta ulkonäköä, siisti pulla, jossa on hiustarvikkeet ja vastaavat korut, voi tehdä taian. Pulla voidaan tehdä paksuksi ja tiheämmäksi hiustenpidennysten avulla paremman ulkonäön saavuttamiseksi.

 • Naiset, joilla on soikeat, timantit ja pyöreät kasvot, voivat kokeilla tätä ulkoasua
 • Käytä tätä tyyliä niille, joilla on aaltoilevat ja suorat hiukset, jotta saat paremman tyylin.

9. Afron inspiroima morsiamen kampaus:

Afron inspiroima morsiamen kampaus

Afrikkalainen amerikkalainen inspiroi myös aasialaisia ​​morsiamen kampauskuvia, varsinkin uuden sukupolven naiset, jotka rakastavat nykyaikaista ja innovatiivista ulkonäköä, pitävät tätä. Jos olet yksi sellaisista, voit kokeilla tätä yksinkertaista punottua lyhyttä kampausta. Mitä ajattelet siitä? Tämä on hämmästyttävä ja moderni aasialainen häät kampaus lyhyille hiuksille.

 • Naiset, joilla on pyöreä ja timantti tai pitkänomainen kasvomuoto, voivat kokeilla tätä aasialaista häät -kampausta.
 • Ne, joilla on kiharat hiukset, voivat olla ihanteellisia ja täydellisiä tässä ulkoasussa.

10. Kiharat hiukset pulla morsiamen kampaus:

Kiharat hiukset pulla morsiamen kampaus

Lopuksi, tämä ihana hiuspulla niille, joilla on kiharat hiukset, on hämmästyttävää. Jopa karvaisella tai karkealla hiusten rakenteella voit tehdä hämmästyttävän kampauksen ja lisätä siihen valkoisia kukka -asusteita. Naiset, jotka haluavat näyttää minimaaliselta mutta tyylikkäältä tyyliltään ja trendiltään, suosivat enimmäkseen tällaista kampausta.

 • Jos sinulla on soikea ja pitkänomainen tai timanttinen kasvomuoto, kokeile tätä ulkoasua.
 • Käytä tätä tyyliä kaikille naisille, joilla on kiharat ja aaltoilevat tai pörröiset hiukset.

11. Pitkä & Yksinkertainen:

aasialaiset häät kampaus

Ensinnäkin ihmiset haluavat mennä yksinkertaiseen ulkoasuun. Siksi olemme tuoneet sinulle yksinkertaisimmat kaikista Aasian häät kampaus, joka on myös paras. Tämä on yksinkertainen kiinnitetty pitkä kampaus, joka sopii melkein kaikille naisille. Pitkät hiukset ovat tämän kampauksen ainoa välttämättömyys. Jos hiuksillasi ei kuitenkaan ole pituutta, voit käyttää pidennyksiä. Lukuisia morsiuslisävarusteita voidaan käyttää myös lisäämään tämän ilmeen kauneutta.

12. Löysät tehtävät:

Aasian häät kampaukset 2

Aasialaiset haluavat hiustensa olevan täydellisiä kaikissa tilanteissa. Mitä tulee häihin, he rakastavat tätä upeaa ulkoasua. Verrattuna muihin hiustyyleihin tämä näyttää hienostuneemmalta ja säätää kasvojen kulmia. Mikään ei ole parempaa kuin klassinen tyyli.

13. Sivulla pyyhkäistyt morsiamen hiukset:

Aasian häät kampaukset 3

Tässä kampauksessa osa hiuksista harjataan oikealle puolelle (kuvassa). Se voi olla myös vasemmanpuoleiset hiukset. Tämä ilme on yksinkertainen ja sopii kaikille kasvotyypeille. Se voidaan helposti huoltaa ja muotoilla.

14. Epätäydellinen nousu:

Aasian häät kampaukset 4

Tämä kampaus on mestariteos, ja sen muotoilu vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Vaikka se näyttää karkealta ja takkuiselta, hiusten muotoilu tällä tavalla vaatii paljon vaivaa. Tämä perinteinen kampaus näyttää hyvältä naisilla, joilla on pitkät kasvot ja paksut hiukset.

15. Teksturoitu täysi suoritus:

Aasian häät kampaukset 5

Tämä up-do-hiustyyli on suhteellisen tekstuurisempi kuin edelliset ja se voidaan muotoilla helposti. Tärkein temppu on pitää hiukset hyvin kiinni ja ehjinä, koska tässä tyylissä hiuksilla on taipumus hajota. Voit myös lisätä hiukan aaltoilevia kerroksia hiuksiin, jotta ne näyttävät vieläkin kauniilta.

16. Veil and Tiara Hairstyle:

Aasian häät kampaukset6

Veil ja tiara ovat välttämättömiä, jotta intialainen nainen saisi prefektin morsiamen ilmeen. Tässä ilmeessä naamio ja pääpanta vangitsevat valokeilan.

17. Pitkät kiharat häät:

Aasian häät kampaus7

Kiharat hiukset hääpäivänä kääntävät epäilemättä päät. Tässä kampauksessa pitkät hiukset ovat välttämättömiä. Hiukset kasvavat taivaallisiksi kiharoiksi lopussa ja saavat koko kampauksen näyttämään upealta.

18. Kampaus kukilla:

Aasian häät kampaukset 8

Tämän kampauksen mukana tulee söpöt vaaleanpunaiset kukat, jotka on kiinnitetty hiuksiin. Kukat ovat itse asiassa kukka -asusteita. Tämä ihana kampaus näyttää hyvältä kaikille naisille kaikilla hiustyypeillä.

19. Kampaus kukilla:

Aasian häät kampaus9

Tämä on toinen versio kukkaisesta kampauksesta. Siinä on vain minuutin ero edelliseen. Täällä kukat on kiinnitetty selkään, kun taas suurin osa hiuksista on punottu muodikkaalla tavalla. Tätä kampausta pidetään yhtenä Etelä -intiaanien parhaista.

Niille naisille Aasian maissa ja etsivät niitä lumoavia häät kampaus, nämä Aasian häät kampaus ja kampaukset ovat inspiroivia ja ihania. Morsiamen ulkonäkö on monipuolinen, ja mieltymyksistä naiset löytävät suosikkinsa helposti.