30 trendikästä hääpäivän meikkiä Intian morsiamelle 2021

Hääpäivä on tytön tai luultavasti jopa pojan vaalipäivä. Joten on vain oikeudenmukaista, että hän haluaa näyttää erittäin kauniilta sinä päivänä. Vaikka pukeutumisesi ja meikkisi voivat vaihdella alueittain uskonnon mukaan, on aina mahdollista, että voit valita ja valita muita kauniiden intialaisten morsiamen käyttämiä vaihtoehtoja ja mukauttaa ne tyyliisi. Kuulostaa idealta?

Trendikäs hääpäivä meikki näyttää Intian morsiamen 2021

Jokainen morsian on erilainen ja myös hänen valintansa on erilainen. Kukaan morsian ei luultavasti haluaisi jotain muuta kuin tavallisesti. Muista valitsemasi värit ja haluamasi meikki. Se vaikuttaa siihen, miltä näytät sinä päivänä.

Joten sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia miettimästä, kuinka pukeutua kauniiksi intialaisesta morsiamesta. Meillä on paljon ideoita sinulle. Olemme laatineet ja keränneet joitain intialaisia ​​morsiamen ulkoasukuvia sekä intialaisia ​​morsiamen meikkikuvia, jotka valmistavat sinut juhlapäivään.

Kauneimmat intialaiset morsiamet Sareessa ja mekot:

Löydämme hänet mainituilla 30 parhaalla intialaisella morsiamen meikillä.

1. Kasteellinen morsiamen meikki näyttää:

Dewy -morsiamen meikki näyttää

Morsiamen hehkua tulisi tehostaa valoisalla pohjalla sen sijaan, että valitsisi täysin mattaisen meikin. Vaikka uskotaan, että Dewy-meikki näyttää huonolta valokuvissa, sinun tulisi valita valokuvaystävällinen tai teräväpiirtoinen meikki.

2. Kevyt muotoilu intialaisen morsiamen kanssa:

Kevyt muotoilu intialaisen morsiamen kanssa

Pidä korusi sopivina meikkisi kanssa. Jos korusi ovat painavia, varmista, että meikilläsi on vähäinen rooli estääksesi sinua näyttämästä liian karulta. Kauniin intialaisen morsiamen meikkikuvassa on kevyt muotoilu ja punastuminen, koska hänen mang tikka ja Jhumkas ovat raskaita.

3. Värikäs intialainen morsian:

Värikäs intialainen morsian

Punaisen ja morsiamen välillä on sielukas yhteys. Se on rakkauden väri ja myötätunnon symboli. Meikki on iloinen kuin morsian, ja siinä on rennosti määritellyt silmät ja hämärä ruusunvärinen huulipuna. Kulmakarvat ovat hyvin muotoiltuja ja morsiamen poskilla on terve värisävy.

4. Kultaisen morsiamen meikki:

Kultainen morsiamen meikki

Kulta on upea. Epäiletkö sitä? Se liittyy aina morsiamen meikkiin. Kultaiset luomivärit ja glitterit ovat parhaiten kuohuviiniä. Morsiamen meikki on kultainen, kullanpesu silmissä, joka on savustettu mustaksi määritelmän mukaan yhdistettynä kultaiseen pronssiseen poskeen auringon suuteltuna ja vaaleanpunaisena huulipuna kultaisena. Se tuo lämpöä morsiamen ihossa. Kulta toimii vaaleilla ja vehnänvärisillä ihonväreillä, kun taas pronssi sopii erinomaisesti tummille ja syville ihon sävyille. Tämä intialainen morsiamen meikki on yksinkertainen ja tyylikäs!

5. Kultainen ja punainen morsiamen meikki:

Kultainen ja punainen morsiamen meikki

Monet morsiamet suosivat luonnollista hehkua hääpäivänään kuin raskaalla meikillä. Kuvan morsiamen silmäluomet ovat himmennetyn kullan pesua ja rypytys on määritelty ruskealla mattalaisella luomivärillä. Kulmakarvat ovat hyvin kaarevat ja täytetyt, jotta ne näyttävät täyteläisemmiltä.

Huulet yhdistettynä tummiin ja raskaisiin silmiin on pehmeä mykistynyt vaaleanpunainen, joka näyttää yhtä hyvältä kuin täydellisyys. Mutta poskissa on vaaleanpunainen sävy, joka tuo esiin luonnollisen punastumisen kasvoille. Kasvojen muotoilulle annetaan epämääräinen silmä. Tämä on suosituin intialainen morsiamen meikki.

6. Pakistanin intialainen morsiamen meikki:

Islamilainen morsiamen meikki

Kaikki morsiamet eivät valitse luonnollista vaaleanpunaista huulia, jotkut pitävät siitä rohkeana ja mieluummin punaiset huulet, jotka sopivat pukeutumiseen. Morsiamen iho on vehnäinen ja tasoittuu hienosti punaisen huulipunan ponnahtamiseksi. Silmät ovat hyvin määritellyt ja kasvot kauniisti muotoillut, kun taas poskipuna puuttuu. Punainen huulipuna parantaa morsiamen huulten muotoa ja lisää silmiin sopivaa vetovoimaa. Morsiamen kasvot on korostettu kauniisti, jotta ne saisivat tasaisen hehkun kaikkialla.

7. Morsiamet koruilla:

Morsiamet korujen kanssa

Värien koordinointi on tärkein osa meikkiä ja pukua sekä koruja. Kuvassa morsiamen puku ja meikki ovat vaaleanpunaisia, kun taas korut ovat yhdistelmä vaaleanpunaista laventelia ja vihreää. Vaaleanpunaiset vaatteet, korut ja meikki ovat samaa sävyä ja siten parantavat hänen ihoaan enemmän.

Luomiväri on vaaleanpunainen ja sekoitettu kultaan, posket ovat vaaleanpunaisia, jotka sopivat korujen soikeisiin kiviin. Huulipuna sopii täsmälleen hänen silmiinsä, vaaleanpunainen ja kultainen hohto. Se luo sekoituksen vaaleanpunaisia ​​värejä ja lisää lämpöä morsiamen viileämpään pohjavireeseen. Tämä on tyypillinen perinteinen intialainen morsiamen meikki.

8. Pronssi -morsiamen meikki:

Pronssi morsiamen meikki näyttää

Pronssi meikki ei koskaan mene pieleen morsiamet, varsinkin niille, joilla on rikas ihonväri. Morsian pukeutuu pronssiseen meikkiin yllä olevassa kuvassa ja punaisen ja vihreän asunsa kanssa soittaa hienovaraisen lämpimän ja viileän sävyn kontrastin.

Morsiamen posket kiinnittävät ensin huomiota ja sitten silmät. Silmämeikki on pronssinen ja vihreä, kuten hänen pukeutumisessaan. Hänen huulipunansa on rikas pronssi ja lämmin sävy, ja korujen sänky tuo enemmän lämpöä ulkoasuun kokonaisuutena.

9. hohtava kultainen savuinen morsiamen meikki:

Hohtava kultainen savuinen morsiamen meikki

Värien lisääminen morsiamen ulkoasuun on varmasti hauskaa, mutta vaatii rohkeutta jatkaa. Punaiset, kultaiset ja pronssiset ovat perinteisiä värejä. Ei ole helppoa, mutta rohkeaa kokeilla kuumia vaaleanpunaisia ​​asuja ja temppumeikkiä.

Yllä oleva intialainen morsiamen kuva rikkoo kaikki pronssin ja punaisen normit. Hänen silmämeikkinsä on hohtavaa kultaa, joka on savustettu violetilla luomivärillä ja hyvin määritellyllä silmällä, joka on yhdistetty vaaleanpunaisiin huuliin, ei liian kovaa tai liian mykkä. Vaaleanpunaisen hienovaraisuus tuo lämpöä morsiamen iholle ja saa taiteilijan väliin korostuskynän tai bronzerin.

10. Ruskea morsiamen meikki:

Ruskea morsiamen meikki

Vaaleanpunainen puku, joka sopii ruskean meikin kanssa, on normin rikkova. Tämä uusin intialainen morsiamen meikki on hyvin koordinoitu mekon ja tyylin kanssa. Kirjonnan ja korujen sinistä käytetään silmiin ja poltetaan tummanruskealla. Kasvot on muotoiltu ja pronssattu yhteen vastaamaan hänen huuliaan. Hänen huulensa olisivat voineet olla vaaleanpunaisen sävyinen, mutta pronssinruskea on myös vanginnut silmät.

11. Intialainen morsian väärennettyjen silmäripsien avulla:

Intialainen morsian väärennetyillä silmäripsillä

Morsiusmeikki ei vain korosta parhaita ominaisuuksia, vaan myös piilottaa epätäydellisyydet. Joten arpien ja pisteiden piilottamisesta tulee ratkaiseva askel virheettömälle pohjalle. Mutta joillakin voi olla harvat kulmakarvat ja ohuet ripset tai ohuet huulet. Joten, sinun on täytettävä kulmakarvat tiheämmän kulmakarvan saamiseksi tai otettava väärennetyt silmäripset avuksi kirkastamaan hänen silmiään. Huulten vuoraaminen ulospäin lisää täyteläisyyttä, ja huulten kiilto on keskellä alahuulia.

12. Kulta ja vihreä häämeikki:

Kultainen ja vihreä häämeikki

Morsian ja savuiset silmät tai kaksiväriset luomivärit eivät ole koskaan väärässä yhdessä. Mutta jos morsiamen päällään on kultakoruja, on aina turvallista käyttää kultaisia ​​luomivärejä hopean sijaan. Kontrasti saattaa saada intialaisen morsiamen näyttämään hajallaan ja suunnittelemattomalta. Ei ole sääntö pitää huulet alasti aina savuisella silmällä. Joten kokeile rohkeasti jotain erilaista.

13. Tyylikäs intialainen morsiamen ilme:

Tyylikäs intialainen morsiamen ilme

Morsiamella on kaikki vapaus mennä rohkeammin huulipunan sävyllä. Joten on aina suositeltavaa pitää se samassa sävyssä kuin hänen pukeutumisensa. Morsian on pukeutunut vaaleanpunaiseen asuun ja hänen ihonsa on lämmin ruskea, kun hän valitsee vaaleanpunaisen ruskean huulipunan, joka kirkastaa hänen kasvonsa kuin näyttää kovalta. Hänen silmissään on kulta ja ruskea pesu, joka täydentää hänen silmiensä väriä.

14.Bengali -morsiamen meikki näyttää punaisella Bindillä:

Bengali -morsiamen meikki näyttää punaisella Bindillä

Monipuolisen kulttuurin ja uskonnon kautta Intiassa meillä on yhtä monta määritelmää perinteisestä intialaisesta morsiamen meikistä. Tässä on perinteinen bengalilainen morsian, joka käyttää perinteistä punaista Sareea ja kirkkaanpunaista bindiä otsassaan. Meikki pidetään pronssisena varmistaakseen, että se ei ole ristiriidassa punaisen pukeutumisen ja sidoksen kanssa. Vaalea pesu pronssista luomiväriä ja siivekäs eyeliner, joka tuo esiin mantelinmuotoisen morsiamen silmän muodon ja vaaleanpunainen pronssinen huulipuna, joka sopii hyvin punaiseen väriin, määrittelee hänet kauniisti.

15. Etelä -Intian morsian:

Etelä -Intian morsian

Etelä -Intian häät morsian on yleensä raskas koruja ja korostaa silmiä kuin huulet. Mutta tämä morsian rikkoo normeja ja erottuu korostamalla silmiä ja huulia yhdessä. Hänen poskensa näyttävät auringon suutellilta ja hänen huulensa täydentävät savustettua silmämeikkiä katsomatta kovaa ja tasapainottamatta sen oikeuksia.

16. Yksinkertainen morsiamen ilme:

Yksinkertainen morsiamen ilme

Monet intialaiset morsiamet haluavat luonnollisen näköistä meikkiä todellisiksi intialaisiksi morsiammiksi, jos seremonia tapahtuu päivän aikana. Meikki on mieto ja huulet luonnollisesti hehkuvat. Kuvassa morsiamen meikki on hyvin luonnollinen, mutta hänen silmänsä on määritelty tarkasti ja silmäripset lisäävät ulkonäköään.

17. Maharashtrian morsian:

Maharashtrian morsian

Maharashtrian morsian 2

Maharashtrian morsian, jolla on raskas jalokiviasu ja pehmeä meikki, joka tasapainottaa koko ilmeen, on suosittu tyyli. Silmillä on savuinen määritelmä ja huulilla ja poskilla on luonnollinen vaaleanpunaisuus.

18. Rajasthani Bride Makeup Look:

Rajasthani -morsiamen meikki

Rajasthani -morsiamen meikki näyttää 2

Joskus avioliitot ovat ainoat perinteiset seremoniat, joissa bling ei ole bling. Kiiltävä silmämeikki on raivoa ja se näyttää upealta kuvissa ja illalla hämärässä. Morsiamet käyttävät kiiltävää luomiväriä silmissään ja samaa sävytettyä huulipunaa huulillaan, kun taas loput kasvavat kasteettomina ja hohtamattomina. Tämä intialainen morsiamen meikki on toinen hyvä kokoelmaamme!

19. Muslimien morsiamen ilme:

Muslimien morsiamen ilme

Kasvojen muotoilu on valinnainen morsiamen suhteen. Jotkut ovat siunattu luonnollisesti veistetyllä leualla tai nenällä ja poskiluilla. Mutta se on sekoitettava hienosti, jotta se ei näy valokuvissa. Morsiamen silmät korostuvat eniten ja hänen kasvonsa on muotoiltu kauniisti kiinnittäen huomiota pääasiassa hänen luonnolliseen kauneuteensa.

20. Morsiamen silmämeikki näyttää virheettömällä pohjalla:

Morsiamen silmämeikki näyttää virheettömällä pohjalla

Morsiamen silmämeikin ilme virheettömällä pohjalla 2

Silmät ovat ikkuna sielulle, eikä ole muuta tapaa kuin korostaa niitä tytön parhaana päivänä kuin virheettömän pohjan ja silmämeikin avulla. Morsiamen silmämeikki näyttää tasapainoiselta terävästi määriteltyjen silmien ja Kasteisen ihon ja persikanvärisen huulipunan kanssa. Kokeile tätä ottamalla vihjeitä yllä olevasta intialaisen morsiamen kuvasta.

21. Kevyt häämeikki:

Kevyt häämeikki

Punainen väri symboloi hyvinvointia, rakkautta ja myötätuntoa eri kulttuureissa. Ja morsiamelle se edustaa ja symboloi sen ydintä. Siten morsian ei voi koskaan erehtyä punaisen värin kanssa. Punainen väri sopii sekä kulta- että hopeakoruihin. Yllä oleva morsian on rohkeampi punaisella silmissä ja huulilla, ja sen tasapaino on virheetön pohja ja hyppivä punastuminen.

22. Smokey Bridal Eye Makeup Look:

Smokey Bridal Eye Makeup Look

Punainen morsiamen puku näyttää epätäydelliseltä savuisten silmien kanssa. Yllä olevan kuvan morsian yhdistää savuisen silmämeikin kauniiseen punaiseen pukeutumiseen.

23. Pohjois -Intian morsian:

intialaiset morsiamet

Hopean käyttäminen lämpimillä ihon sävyillä näyttää todella kontrastilta ja määrittelee kauneuden tyylikkäästi. Yllä oleva intialainen morsiamen kuva, urheilullinen savuinen silmämeikki, jossa on hopeanharmaa puku ja muotoiltu poski nuolen suuntaista nenäsiltaa pitkin. Hänen silmänsä ovat pitkänomaiset meikillä ja enemmän hiuksilla.

24. Moderni intialainen morsiamen ilme:

Moderni intialainen morsiamen ilme

Yhdessä näistä päivän häistä on välttämätöntä ja valinnaista pitää huulet luonnollisesti vaaleanpunaisina. Yksi valituimmista ulkonäöistä on luonnollinen ja minimalistinen. Jos sinulla on kirkas iho, et tuskin tarvitse meikkiä piilottaaksesi epätäydellisyydet ja arvet. Vähäinen meikin läsnäolo tuo esiin sisäisen hehkun morsiamen luonnollisen punastumisen rinnalla. Kohl tai Kajal on yksi Solah Shringarista, joten sitä käytetään kaikille intialaisille morsiammille. Se määrittelee silmät ja lisää siihen lisää kimallusta.

25. Sininen ja kultainen morsiamen ilme:

Sininen ja kultainen morsiamen ilme

Olla jotain erilaista ja valita meikki, joka on epätavallinen ja värikäs mutta rohkea, on raivoava trendi nykyään. Monet intialaiset morsiamet valitsevat jopa neonvärit joko kynsiin, pukeutumiseen tai joko huulille tai silmämeikkiin epätavallisen värisävyn vuoksi. Yllä oleva intialainen morsiamen kuva tekee rohkeasti silmämeikin ja rohkeat huulet. Sähköinen sininen ja kultainen silmämeikki yhdistettynä punaisiin huuliin, jotka sopivat pukeutumiseen ja koruihin.

26. Intian sikhien morsiamen meikki:

Intian sikhien morsiamen meikki

Morsiamella on rohkea täysi rypytysmeikki, johon on yhdistetty hienovaraiset vaaleanpunaiset huulet. On sininen, violetti, vaaleanpunainen, vihreä sävy ja ruusun värit ja meikki, kuten huomaat, on värikäs mutta ei kovin äänekäs. Bindin tilalle tulee Maang Tikka.

27. Vaalean ruusuinen meikki:

Vaalean ruusuinen meikki

Lukuun ottamatta kaikkia morsiamen meikkitrendejä, joka sopii yhteen, kaikki intialaiset morsiamet voivat kokeilla luonnollista ruusuista ilmettä, joka korostaa vain morsiamen jo ruusuisuutta. Yllä olevassa Intian morsiamen kuvassa on kirkas iho, joka on hyvin korostettu, ja muiden värien sijaan hänen luonnollinen vaaleanpunaisuutensa poskissa ja huulissa on ostettu käyttämällä vaaleanpunaista väriä ja huulipunaa.

28. Punjabi -morsiamen ilme:

Punjabi -morsiamen ilme

Tyypillisesti Punjabi -morsian käyttää punaista tai punaruskeaa lehengaa suurena päivänä. Koruja on vähän ja korostaa kasvot kirkkaasti. Nenärengas ja raskaat rannerenkaat ovat hänelle lisää huomiota. Punaisen lehengan ohella punainen huulipuna lisää kirkkaamman sävyn yleisilmeeseen.

29. Yksinkertainen kristillinen morsiamen ilme:

Yksinkertainen kristillinen morsiamen ilme

Jotkut yksinkertaisista morsiamen ulkoasuista ovat matalan meikin luokassa. Täällä on kristilliset häät, joissa morsian pukeutuu kauniiseen valkoiseen pukuun, jossa on vain vähän tai ei lainkaan koruja. Morsian käyttää vain pientä korvanappia ja yksinkertaista kaulakorua. Lievä kajal ja alaston meikki on sopivin meikki, joka sopii tähän. Vaaleammat sävyt huulipuna voisi olla paras valinta.

30. Koillisen inspiroima morsiamen ilme:

Koillisen inspiroima morsiamen ilme

Kuvassa assamilainen morsian, joka käyttää yksinkertaista sareeä, jonka hänen äitinsä on lahjoittanut ja joka tunnetaan nimellä mekhla chadar. Assamin morsian on yleensä vähemmän puku perinteisiä koruja. Maang tikkaa pidettiin suotuisana. Hänen silmänsä on kauniisti tehty minimaalisella kajalilla ja suurilla korvakoruilla. Rannekorut ovat yksinkertaisia ​​ja niihin on yhdistetty punainen huulipuna.

Kun hääkausi on aivan nurkan takana, älä pelkää kokeilla 30 eri intialaista morsiamen ulkoasua, jotka tekevät sinusta tyylikkään ja tyylikkään D-päivänä. Muista huolehtia ihostasi. Raskaat meikkiannokset eivät sovi hyvin monien ihmisten iholle. Hehku kirkkaammin kuin aurinko!