Kuinka tehdä arabialainen morsiamen meikki?

Arabialaisessa morsiamen meikissä on dramaattinen, rohkea ja upea silmämeikki, jossa on erittäin pehmeä kosketus huulille ja poskille. Yleiskuva on erittäin aistillinen ja hienostunut. Oikean silmän meikki on tärkein arabialaisille morsiamille. Värien ja sävyjen käyttö tehdään viisaasti lisätäkseen niiden kauniita silmiä.

arabialainen morsiamen meikki

Ennen kuin aloitat, varmista, että käytät hyvää kosmetiikkasarjaa ja harjoja. Arabialaisessa meikissä on kyse oikeiden työkalujen käyttämisestä oikealla tavalla. Tässä on yksinkertaisia ​​ohjeita, joiden avulla voit saada halutun ilmeen silmille ja korostaa morsiamen yleistä ulkonäköä.

Basso:

Kuten useimmat meikkipohjat, käytä hyvää meikkivoidetta, korjausainetta ja peitevoidetta, jotta kasvot saavat tasaisen ja tasaisen sävyn. Tämä on hyödyllistä piilottaa ihon pienet juovat ja laikut (jos niitä on). Käytä kosteaa meikkityynyä ja sekoita se iholle pyyhkimällä sitä varovasti kasvoille ja silmille.

Arabialainen morsiamen meikkipohja

Levitä peitevoidetta ja meikkivoiteita niskaan ja korviin. Sekoita ne iholle ja taputtele kostealla tyynyllä. Varmista, että käytät pohjan oikeaa sävyä estääksesi kakkuisen ilmeen. Piilota myös pimeys kannen yläpuolelle ja silmän alle korjaajalla.

Levitä meikkivoidetta myös huulille. Tämä estää huulten värin leviämisen ja tekee huulipunasta pitkäkestoisen.

Silmät:

Aloitamme silmistä. Levitä mattapintaista ryppyjä silmien syvyyteen. Varmista, ettet käytä kovin tummaa sävyä, koska tämä on perusväri ja korostus vaatii paljon kohlia. Pohja on liian tumma ja on mahdollista, että se näyttää tummalta.

Arabian morsiamen meikkisilmät

Kun käytät tahratonta kohlia ja paljon luomivärejä, anna silmille oikea ilme. Käytä värisävyjä, jotka kuuluvat samaan perheeseen kuin arabialainen meikki, johon ei liity paljon värejä.

Levitä useita kerroksia tummaa sävyä ripsiväriä, joka sopii hyvin silmämeikkivärisi kanssa, tämä lisää runsaasti volyymia ripsiin, jolloin silmät näyttävät tiheämmiltä.

Huulet:

Persikat ja kauniit pinkit ovat eniten käytettyjä sävyjä huulille. Käytä hyvin vaalean sävyistä huulipunaa ääriviivojen tekemiseen ja anna sille selkeä muoto. Älä yritä saada huulet näyttämään suuremmilta ääriviivoilla ulkokulmassa. Levitä vaaleaa pohjaa huulille käyttämällä samanlaista sävyä huulipunaa.

Arabian morsiamen meikkihuulet

Alasti kiilto vain alahuulilla; täydentää kokonaisnäkymää ja saa huulet täyteläisiksi. Tämä on välttämätöntä, jotta huulet saavat kiiltoa ilman, että ne näyttävät tummilta. Huulipuna on levitettävä siveltimellä, jotta huulten sävy on tasainen. Älä käytä tummia sävyjä, tämä antaa erittäin rohkean ilmeen.

Posket:

Poskissa on hyvin hienovaraisia ​​kohokohtia, jotka koostuvat pääasiassa perusväristä, joissa ei ole paljon glitteriä. Kimaltelevan poskipunan käyttäminen varjossa voi näyttää tummalta ja tarpeeton korostus voi näyttää erittäin kakkuiselta.

Arabian morsiamen meikki posket

Aloita sisemmistä poskista ja levitä varjo ulompaan kulmaan isolla harjalla. Sopivien siveltimien käytöllä on myös tärkeä rooli kaikissa meikeissä.

Arabialaiset morsiamen meikkiharjat

Oikeiden pehmeiden sävyjen käyttö on äärimmäisen tärkeää arabialaisessa morsiamen meikissä tai kaikessa meikissä. Se on varmasti elämän suurin päivä, eikä mikään voi olla parempaa kuin täydellinen uudistus tällä yksinkertaisella ja helpolla kaavalla.