Kuinka tehdä luonnollinen häämeikki?

Yritätkö saada luonnollista meikkiä häihisi? Hyvä on! On parasta varmistaa, että näytät huomiota herättävältä erityispäivänäsi myöhemmin kuin kauneuden saaminen tällä luonnollisella meikillä! Morsiamet etsivät aina parhaita hääideoita, joita he voivat käyttää varmistaakseen, että heidän päivästään tulee todellinen salama.

Silti yksi niistä asioista, joita ei saa lainkaan kulua hääsuunnittelun aikana, on häämeikki. Vaikka on erittäin yksinkertaista päättää outo häätyyli tärkeälle päivällesi, luonnollinen meikki on hämmästyttävää, että minkä tahansa morsiamen on tarkoitus mennä, koska tämä tuo parhaiten esiin heidän synnynnäisen kauneutensa, joka ei näytä tavalliselta ja tavalliselta.

Kuinka tehdä luonnollinen häämeikki

Ohjeet luonnolliselle häämeikille:

1. Aloita parantamalla ihoasi:

Näin ollen meikki sekoittuu helposti entiseen pesuun puhdistusaineella ja liinalla, joka kuorii pehmeästi kasvosi. Paras, luonnollisin tapa tehdä tämä on värillinen voide. Koska se on silkkaa, sinun ei pitäisi mennä sen kanssa iholle tarkasti, koska sinun on tehtävä säätiö. Voit silti mennä hieman syvemmälle ihosi löysentämiseksi.

2. Ei varjostusta:

Muista, että luomivärit on suunniteltu korostamaan silmiäsi, ei ylivoimaisesti. Jos häät asetetaan talveksi, muuten syksy, päätä neutraalit sävyt häämeikillesi. Siinä kunnossa, että on kesäkuukausina, muuten kevät, pastellit toimivat varmasti oikein. Toisaalta on välttämätöntä olla menemättä luomivärisi ulkopuolelle. Kevyt luomivärisovellus voi paljastaa silmäsi ihanuuden ja rakentaa ne elämään.

3. Varjostavat silmäluomet:

Pehmeä, ruskehtava sävy parantaa silmiesi luonnollista ääriviivaa, koska se ei näy varjossa. “Valitse sävy melko tumma kuin ihosi tenori. ”Harjaa se ryppyihin ja alempiin ripsiin; varmista, ettei siinä ole kiinteitä reunoja. ”

4. Tee ohut viiva:

Kun levität silmävuorauksia ja käytät sitä oikein, se tuo esiin silmiesi luonnollisen kauneuden ja rakentaa ne avoimemmiksi. Se voi olla paras mennä vedenpitävä sekä nestemäinen eyeliner tummanruskea muuten musta väri. Huomaa vain, että teet ohuen ja luonnollisen näköisen viivan ylä- ja alaluomillesi. Paksummat viivat voivat antaa silmillesi väsyneen ilmeen, hämmästyttävän, jota et varmasti halua saada suurena päivänäsi.

5. Pinnoite poskipunalla:

Jos haluat näyttää ruusuiselta ja tuoreilta, käytä kermanväristä posken väriä. Pöly jauhe punastuminen päälle muodostaa värin pop. Korosta poskipäätsi levittämällä vaaleaa jauhemaista poskipunaa. Huomaa, että valitsemasi väri järjestää häämeikkivärien hengähdystauon. Älä vain ylitä asioita.

6. Hienovaraisesti vahvistavat huulet:

Saat kauniin sävyn (joka myös kestää) valitsemalla sävyn, joka vastaa huuliasi tarkasti ja purista väri huulillesi sormenpäällä sen sijaan, että levittäisit sitä avoimesti putkesta. Keskitä se keskelle ja sekoita..

7. täynnä pitkäikäisiä:

Ripsiväri on yksi tärkeä osa häämeikkiäsi, ja nämä voivat tasapainottaa ja rakentaa silmäsi näyttävät dramaattisilta. Yritä pysyä poissa paksuista ripsiväreistä, sillä ripset nousevat äärimmäisen epäluonnollisiksi. Silmäsi näyttävät parhaimmilta, kun valitset tummanruskean, muuten mustan vedenpitävän ripsivärin.

8. Lihavoitu huulten väri:

Jotta huulet olisivat houkuttelevia, käytä koordinoivaa huulipunaa ja huulipunaa, jotka yhdessä ovat luonnollisissa sävyissä. On suuri, jos käytät koko päivän yhdessä pitkäkestoisen huulivärin kanssa syrjäyttämään itsesi matkoilta jauhehuoneeseen hyvin pian, joten voit käyttää huuliväriäsi uudelleen.