Kuinka tehdä Pakistanin morsiamen meikki?

Pakistanilainen morsiamen meikki

Useimmat Pakistanin morsiamen meikit, joihin olen törmännyt, ovat olleet henkeäsalpaavia. Heidän hääpukeutumistyylissään on jotain hyvin erottuvaa. Kaikki näyttävät tyylikkäiltä ja trendikkäiltä samanaikaisesti. Vaikka arabialaisen meikkityylin innoittama; Pakistanin morsiamet ovat aina vähemmän karkeita. Kun olen katsonut monia valokuvia, olen ymmärtänyt sen tosiasian, että suurin osa näistä ulkonäöistä noudattaa tiettyä mallia ja aion purkaa tämän mallin sinulle.

Pakistanin morsiamen meikkivinkit:

Alamme jakaa pakistanilaisen morsiamen meikin kolmeen osaan.

Kasvojen meikki:

Pakistanilainen morsiamen meikki käyttää aina muotoilua ja korostusta tekniikoita korostaakseen niiden elfin -ominaisuuksia.

Pakistanilainen morsiamen kasvomeikki

Yleisin tekijä Pakistanin morsiamen meikissä on, että heidän ihonsa näyttää virheettömältä ja kaiverretulta. Ne kaikki tekevät täydellisen mattapintaisen pohjan ja raskaan muotoilun tuodakseen tyypillisen luurakenteensa esiin. He käyttävät luultavasti 2-3 sävyä perustuksia ihollaan eri osissa muotoilun tekemiseksi.

Pakistanilainen morsiamen kasvomeikki

Poskipuna on aina hyvin ruusuinen sävy, ja sitä levitetään yleensä poskiluun alle korostamaan luun rakennetta entisestään. He käyttävät myös runsaasti korostuskynää kasvojen ylemmissä osissa, kuten nenän sillassa ja poskipään yläosassa tuodakseen sen edelleen esiin.

Silmien meikki:

Pakistanilainen morsiamen silmämeikki

Pakistanilaiset morsiamet täyttävät kulmakarvansa yleensä käyttämällä oikeanlaista ihon- ja hiusväriin sopivaa tuotetta ja asettavat sen kulmageelillä. Kulmakarvat ovat harvoin harva, toisin kuin arabialainen meikki näyttää, ja niillä on aina nuorekas, täydellinen ilme.

Tällaisessa meikissä silmät ovat yleensä pääpaino ja tavallinen ulkonäkö noudattaa yleistä kaavaa. Ulkonäkö vastaa yleensä asua ja käyttää 4 väriä. Mekossa on kaksi vastakkaista väriä ja yksi korostusväri ja sitten tummanruskea tai musta, jotka vahvistavat ulkoasua.

Tämän allekirjoituksen saavuttamiseksi seuraavat vaiheet ovat seuraavat:

1. Käytä yhtä kontrastiväreistä perusväripesuna koko kannessa.

2. Levitä toinen kontrastiväri rypytysväriksi silmien hupun alapuolelle.

3. Sekoita nämä kaksi väriä hyvin, jotta ei ole karkeita viivoja.

4. Korosta korostuskynää kulmakarvojen alapuolella ja silmien sisäkulmassa.

5. Käytä tummanruskeaa/mustaa sävyä silmän ulkokulmassa tehostaaksesi ulkoasua.

6. Levitä ripsien alareunaan kaksi vastakkaista sävyä peräkkäin,

7. Käytä myös mustaa sävyä alareunan kulmassa ja sekoita se ylemmän ripsilinjan mustaan.

Pakistanilainen morsiamen silmämeikki

Kun he ovat tehneet luomivärin, he käyttävät mustaa geeliä eyelinerillä laajentaa kissan silmä ylemmälle ja alemmalle ripsiriville ja täyttävät vesiviivan mustalla kohlilla. Viimeisenä muttei vähäisimpänä; ne levittävät dramaattisimmat väärennetyt ripset ja parhaan saatavilla olevan ripsivärin.

Huulet meikki:

Huulille morsiamet voivat valita kahdenlaisia ​​huulipunat, joko tumman voimakkaan värin, kuten todellisen punaisen, veripunaisen tai kuuman vaaleanpunaisen. Yleensä kovia huulia käytetään, kun silmämeikki on vaalealla puolella ja päinvastoin.

Pakistanin morsiamen huulten meikki

Muussa tapauksessa he valitsevat vaaleat lihavärit tai alastomat huulet saadakseen silmänsä ja kasvonsa huomion keskipisteeseen.

Pakistanin morsiamen huulimeikki

Kaikki edellä mainitut ulkoasut ovat yleistyneet suuressa määrin. Voit aina löytää luovampia ja hienostuneempia ulkoasuja. Mutta pakistanilaisen morsiamen erottuva piirre on heidän tyylikäs ja kuninkaallinen pukunsa ja käytös.