Mushti Mudra – Πώς να κάνετε βήματα και οφέλη

Έχετε κάνει ποτέ Mushti mudra; Το Mushti mudra αναγνωρίζεται επιπλέον ως μούτρα γροθιάς. Mushti είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει κλειστό χέρι αλλιώς γροθιά. Το σώμα μας έχει φυσική τάση να ανταποκρίνεται σε αρνητικά συναισθήματα για παράδειγμα θυμό, φόβο, επιθετικότητα, εκνευρισμό και απογοήτευση από την τελευταία γροθιά. Έτσι, σήμερα σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Mushti Mudra.

Mushti Mudra Πώς να κάνετε βήματα και οφέλη

Mushti Mudra Σημασία, βήματα και οφέλη:

Το άρθρο που είναι προσβάσιμο εδώ αφορά όλα στη στάση του Mushti Mudra καθώς και τις λεπτομέρειες σχετικά με τον ορισμό, τα βήματα και τα οφέλη με τις εικόνες και επιπλέον οδηγίες για την παρακολούθηση..

Ορισμός του Mushti Mudra:

Το Mushti είναι μια σανσκριτική παρατήρηση. Mushti σημαίνει «κλειστό χέρι» αλλιώς «γροθιά». Το σώμα μας αντιδρά προφανώς σε συναισθήματα όπως ο θυμός εκτός από το φόβο χτίζοντας μας σφίγγοντας τα δάχτυλά μας για να σχηματίσουμε μια γροθιά. Το Mushti Mudra σας βοηθάει να πετάξετε δημιουργώντας συναισθήματα. Ο κρυφός θυμός, η επιδείνωση, ο σταθερός εκνευρισμός και τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να καθησυχαστούν με την κανονική πρακτική του Mushti mudra. Θα αισθανθείτε την ανομοιότητα σε μόλις 5 λεπτά.

Χρησιμοποιείται για να σημάνει τα ακόλουθα:

 • Μαχητική θέση των παλαιστών.
 • Πιάσιμο αντικειμένων.
 • Σταθερή σταθερότητα ενός ατόμου.

Πώς να εκτελέσετε βήματα Mushti Mudra:

 • Εγκατασταθείτε σε μια χαλαρή καθιστή θέση στις πλάτες των χεριών που κοιμούνται στους μηρούς περίπου 3 εκατοστά μακριά από το σώμα, με τις παλάμες μπροστά προς τα πάνω. Κλείδωμα των ματιών και προσαρμογή του χώρου, εάν χρειάζεται, ώστε το σώμα να μπορεί να παραμείνει άνετο και ακίνητο.
 • Αφήστε την αναπνοή να γίνει ελαφρώς μεγαλύτερη καθώς αναπτύσσετε την αίσθηση της εγκατάλειψης, την αίσθηση του να λέτε «Όχι». Μήπως χρειάζεστε ορισμένα όρια, επιπλέον για ένα συγκεκριμένο άτομο διαφορετικά σε μια ακριβή κατάσταση που βρίσκεστε; Ορίστε αυτά τα όρια.
 • Περιστρέψτε τα δάχτυλα και των δύο χεριών μεταφέροντας τις άκρες των δακτύλων στις παλάμες. Βάλτε τους αντίχειρες στο δακτύλιο του δακτύλου και εφαρμόστε σταθερή ελαφριά πίεση.
 • Παρακολουθήστε τυχόν σωματικές αισθήσεις στα χέρια και οποιεσδήποτε συναισθηματικές αλλαγές καθώς η εισπνοή κατευθύνεται προς τα μέσα στο Manipura Chakra στο ηλιακό πλέγμα και η εκπνοή κατευθύνεται προς τα έξω σε όλο το σώμα.
 • Κάθε εισπνοή φέρνει θετική ενέργεια απέναντι από τη φωτιά. κάθε εκπνοή παίρνει μαζί του τη βαθιά τεντωμένη ένταση συν τον κρυφό ερεθισμό.
 • Συνεχίστε για έως και 15 λεπτά όποτε συν όπου είναι επιθυμητό.
 • Τα χέρια σχηματίζουν μηχανικά γροθιές σε κάθε στιγμή τεράστιας συγκίνησης, παρόλο που θεωρείται σύμβολο επίθεσης, αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι μόνο ο τρόπος του σώματος να απελευθερώσει τα περιορισμένα συναισθήματα, καθώς όλα τα στοιχεία αξιοποιούνται και ισορροπούν στην παλάμη των χεριών.
 • Κρατήστε για 5 λεπτά για να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα, όπως απαιτείται διαφορετικά, 3 φορές την ημέρα για 15 λεπτά συνήθως.
 • Αγκαλιάστε για 10 λεπτά αργότερα από τα γεύματα για να βοηθήσετε στην πέψη.

Οφέλη από το Mushti Mudra:

1. Το Mushti Mudra πυροδοτεί το συκώτι συν την ενέργεια του στομάχου, υποστηρίζει την πέψη, καθώς βοηθά στη θεραπεία της δυσκοιλιότητας.

2. Αυτό μας βοηθά να απαλλαγούμε από τη συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων.

3. Η γροθιά είναι σημάδι θυμού, θυμού ή άλλης απειλής.

4. Η κανονική πρακτική αυτής της μούδρας βοηθά στην ελεύθερη συσσώρευση ερεθισμού συν καταπιεσμένο θυμό, στη συνέχεια βελτιώνει την υγεία του ήπατος, μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση συν μειώνει τα καρδιακά παράπονα.

5. Το Mushti mudra προωθεί επιπλέον την πέψη, ενεργοποιεί το στομάχι και ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα.

6. Το Mushti Mudra είναι πρακτικό για την απαλλαγή από ανέκφραστα συναισθήματα. Ενεργοποιεί το συκώτι και το στομάχι, σερβίροντας με ενσωμάτωση καθώς και δυσκοιλιότητα.

Παλαιότερα θέλετε να εξοικειωθείτε με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να κάνετε το Mushti Mudra, εδώ μπορείτε να ανατρέξετε. Επιπλέον, έχει όλες τις συμβουλές και τις προφυλάξεις που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε πιο εύκολα το καθεστώς.