Atmanjali Mudra – Kuinka tehdä vaiheita ja hyötyjä

Atmanjali Mudran kunnioituksen merkki:

Mudroilla on varsin merkittävä yhteys muinaiseen Intian historiaan. Monet innovatiiviset aktiviteetit liittyvät mudroihin tai fyysisiin harjoituksiin. Ja mikä tärkeintä, mudroista on tullut erottamaton osa intialaista elämäntapaa. Olemme käyttäneet mudraa tai joogaharjoituksia useiden vuosien ajan pitääksemme itsemme kunnossa ja terveinä.

Atmanjali Mudra Kuinka tehdä vaiheita ja etuja

Astmamudran merkitys, vaiheet ja edut

Astmamudran merkitys:

Yksi tällainen välttämätön mudra on Atmanjali Mudra. Se on käsieli osoittaa kunnioitusta toisia kohtaan. Atmanjali mudra tunnetaan myös nimellä “Namaskar Mudra”. Nyt hindinä me kaikki tiedämme, mitä namaskar todella tarkoittaa. Joten selvitetään, mitä Atmanjali mudra tarkoittaa? Se on merkki kunnioituksen osoittamisesta edessäsi seisovaa henkilöä kohtaan. Tämä on ele, jota harjoitetaan kaikkialla Aasiassa ja jopa sen ulkopuolella.

Näitä merkittäviä mudraharjoituksia tai eleitä harjoitetaan useissa maissa. Jotkut ovat Intian välittömiä naapureita, kun taas toiset ovat kaukana, kuten Sri Lanka, Nepal, Bhutan, Thaimaa, Kambodža, Laos, Burma ja Indonesia. Muutoin tämä kunnioitus ja käsien osoittaminen on erittäin suosittua useissa itämaissa.

Atmanjali mudran toinen merkitys tai merkitys voi olla palvonta. Koska me ristimme kätemme ennen Jumalan tai jopa vanhimpiemme palvomista. Itäisessä perinteessä myös vanhimmille annetaan yhtä suuri kunnioitus ja kunnioitus aivan kuten Jumalalle. Myös muu merkittävä atmanjali mudran käyttö on ennen jooga -asanojen aloittamista tai päättämistä.

Se tehdään alussa kiittääkseen Jumalaa ja pyytämään häneltä voimaa ja voimaa harjoituksen aloittamiseen. Olen myös nähnyt lukuisia ihmisiä harjoittelemassa atmanjali mudraa päivän alkaessa. Se on kuin auringon kyllästyminen tai surya namaskar -harjoitus. Tässä tapauksessa kumartamme päämme ja taitamme kätemme aurinkoa kohti. Tämä ei ole ele kiittää Jumalaa vaan myös toivottaa päivä ja sen edessä olevat haasteet tervetulleiksi.

Astmamudran vaiheet:

  • Se on tehtävä molemmin käsin, ensin pidä kädet yhdessä sydämesi edessä.
  • Jätä hieman vapaata tilaa käsien väliin.

Astmamudran edut:

Nyt on olemassa valtavia tieteellisiä todisteita atmanjali mudran eduista. Se auttaa sinua tulemaan meditaatiotilaan. Myös tämä fyysinen suoritusasento tuo joustavuutta käsiin, sormiin, jalkoihin ja koko vartaloon. Tämä jooga -asento tuo eräänlaista positiivista energiaa ja säteilyä kehosi osiin. Tutkijat ovat väittäneet maailmanlaajuisesti, että atmanjali mudra tuo myös tasapainon aivojen oikeaan ja vasempaan pallonpuoliskoon. Se tuo harmoniaa ja rauhaa elämääsi, mikä on eräänlaista elämistä, koska tämän päivän elämäntyyli on täynnä stressiä ja ahdistusta.

Atmanjali mudra on erittäin suosittu fyysinen ele, jolla on valtava määrä etuja. Atmanjali mudra on itse asiassa keskittävä asento. Keskitysasento on suunnattu tai tehty keskittämään kaikki energiasi yhteen pisteeseen, jotta pääset eroon ympäröivästä ahdistuksesta, kivusta ja stressistä.

Tämän mudra -eleliikkeen avulla voit minimoida tai sivuuttaa ympäröivän melun tai jännitykset ja keskittyä vain yhteen pisteeseen. Tätä käyttävät useimmiten kuntoasiantuntijat tai harjoittajat keskittymään yhteen asiaan. Tämä on kuin tärkeä työkalu keskittyä yhteen kohtaan ja poistaa sinut ympäröivistä asioista. Tämä mudraharjoitus auttaa harjoittajia ja kaikkia, jotka tekevät tai harjoittavat tätä mudraharjoitusta, välittämään yhdessä vaiheessa.

Tämä on siis paljon parempi. Oletko myös nähnyt kuinka atmanjali mudraa harjoitellaan? Sinun täytyy taittaa ja tuoda kädet sydämesi eteen. Tämä tekee sydämestäsi paljon hiljaisemman ja rauhallisemman ja säätelee sydämesi sykettä. Atmanjali mudra on kuin täydentävä meditaatio, jota tarvitaan äärimmäisen ahdistuksen ja stressin sattuessa. Tämän mudrakäytännön tiedetään myös tuovan selkeyttä ajatuksiin.