Mukula Mudra – kuinka tehdä vaiheita ja etuja

Mukula Mudra! Se on myös nimetty “nokan käsimudraksi”, joka on erittäin yksinkertainen mudra, jota käytetään monenlaisiin fyysisiin ja henkisiin hyötyihin. Se edustaa lootuskukan kukkaa. Se mitataan yhtenä tehokkaista jooga mudroista kaikkien joukossa. Se voi olla myös tehokas parantava työkalu. Mukula mudra on sijoitettu urulle, joka muuten satuttaa tai stressaa. Se ohjaa energiaa tiettyyn osaan. Tämä mudra on energiaa antava ja rauhoittava mudra.

Mukula Mudra Kuinka tehdä vaiheita ja etuja

Mukula Mudran merkitys, vaiheet ja edut:

Tässä luettavissa oleva artikkeli koskee kaikki Mukula Mudran asentoa sekä yksityiskohtia merkityksestä, vaiheista ja eduista sekä ohjeita sen seuraamiseksi kuvilla.

Mukula Mudra Merkitys:

Mukula tarkoittaa Budia. Vain kun koko viisi sormea ​​on koottu yhteen ja lisäksi koskettavat toisiaan kärjessä, saadaan Mukula -hätä. Mukula mudra on lisäksi nimetty Beak hand mudraksi. Tämän mudran suorittaminen sairaalle elimelle, muuten alue tarjoaa välittömiä tuloksia. Mukula Mudra auttaa ohjaamaan energian vaativalle alueelle.

Mukula Mudran tai Beak Hand Mudran suorittaminen:

Mukula mudra tulee kouluttaa istuma -asennossa. Älä koskaan suorita tätä mudraa paljain jaloin koskettamalla maata. Istu joogamatolle / sängylle tai muulle tuolille.

Menetelmä 1:

Tässä harjoittajan on yhdistettävä viiden sormen kärki muodostaakseen nokan. Harjoittelija kerää hetkessä tietoa energiasta nokan kärkeen? Tällä hetkellä hän voi välittää tämän energian mihin tahansa kehon osaan, joka vaatii kovettumista. Yksilön tarvitsee vain ottaa yhteyttä kyseiseen osaan ja visualisoida energia, joka virtaa kyseiseen ruumiinosaan.

Menetelmä 2:

Pidä tätä mudraa 5 minuuttia aikaisemmin kuin jokainen ateria. Tämä poistaa toksiinit ja puhdistaa chakrat. myöhemmin kuin tämän mudran suorittaminen tuntuu voimistuneelta.

Tee joka päivä vähintään 5-10 minuuttia. Laita neljä sormea ​​peukalollesi ja aseta sormenpäät kehon sille osalle, joka haluaa lisäenergiaa. Suorita tämä joka kädellä. Toimi tarpeen mukaan tai muuten 5 kertaa päivässä 5 minuutin ajan.

Jokainen terveyshäiriö, monien määrittämättömien kipujen lisäksi, on syy, koska myös yksittäinen sähkökenttä on heikko.

1. Munuaiset: Laita molempien käsien sormet noin kaksi tuumaa vyötärön taakse.

2. Keuhkot: aseta sormesi oikealle puolelle ja vasemmalle puolelle 2 tuumaa solisluun alapuolelle.

3. Virtsarakko: Aseta molempien käsien sormet oikealle ja vatsan vasen puoli häpyluun viereen.

4. Vatsa: Laita molempien käsien sormet suoraan rintalastan alle.

5. Suolistot: Laita yhden käden sormet napaan ja piirrä oikealta vasemmalle ympyrä, josta tulee vähitellen suurempi (kuten spiraali).

6. Perna ja haima: Laita oikea kätesi rintalastan alempaan päähän – vasemmalla kädelläsi, vedä 21 kertaa vasemmalla puolella olevien kylkiluiden päiden yli, koska jos haluat virnistää ottelun.

Mukula Mudran edut:

  • Tämä mudra ohjaa energiaa sinne, missä kovettumista tarvitaan.
  • Se palauttaa keskittymisen ja vahvistaa meditaatiovoimaa.
  • Tämän mudran toteuttaminen auttaa jokaista kehon osaa palauttamaan luonnollisen voimansa.
  • Tämä mudra toimii kuin lasersäde liioiteltuun ruumiinosaan.
  • Se myös rauhoittaa mielen ja auttaa poistamaan negatiiviset uskomukset.
  • Tämän mudran normaali harjoittelu takaa tukevan immuunijärjestelmän.
  • Se pystyy parantamaan minkä tahansa sairauden.
  • Se lisää hehkua ja hehkua kasvoille.

Kun haluat tunnistaa kaikki Mukula Mudran tekemiseen liittyvät yksityiskohdat, voit viitata tähän. Lisäksi siinä on kaikki vinkit ja varotoimet, joiden avulla järjestelmän seuranta on helpompaa.