Shakti Mudran merkitys, tehtävät ja edut

Nykypäivän elämää ympäröi paljon stressiä ja jännitteitä. Tähän stressiin voi olla monia syitä. Se voi olla työhön liittyviä ongelmia, vertaispaineita, henkilökohtaisen suhteen komplikaatioita ja vastaavasti. Kaikki tämä vaikuttaa vakavasti tavalliseen elämäämme.

Terveyteemme ja hyvinvointiimme vaikuttaa pahasti. Tämän seurauksena pitkällä aikavälillä on vakavia terveysongelmia. Mutta se on paljon myöhemmin tulevaisuudessa. Tiedätkö mitä tapahtuu lyhyellä aikavälillä? Alkaa jäädä unettomuuden loukkuun. Sinulla on vain heiluvat sivut sängyllä. Ja uskokaa tytöt, ei ole mitään tuskallisempaa kuin se, ettei voi nukkua yöllä? Joten mitä tehdä tässä tilanteessa?

Shakti Mudran merkitys, vaiheet ja edut:

Täällä on mudra, joka on suunniteltu erityisesti unettomuuteen ja jota kutsutaan Shakti Mudraksi tai Shakti Chalana Mudra merkitykseksi, suorittamalla vaiheita ja etuja kuvilla.

Shakti Mudra - Kuinka tehdä ja askeleen edut

Shakti Mudran merkitys:

Aloitetaan nyt Shakti Mudran merkityksestä, jota kutsutaan myös Shakti Chalana Mudraksi. Se on itse asiassa jooga -ele, jonka tarkoituksena on vähentää unihäiriöitä. Itse asiassa Shakti mudra pyrkii parantamaan ja parantamaan henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi. Shakti on itse asiassa toinen jumalatar Durgan nimi, joka muistuttaa voimaa ja voimaa. Joten tämä käsi shakti mudra pyrkii myös parantamaan sisäistä voimaa ja voimaa, jotta voit saada vakautta elämässä pitkällä aikavälillä.

Kuinka tehdä Shakti Mudra:

Keskusteltuamme kaikesta Shakti mudran merkityksestä ja sen merkityksestä, on aika keskustella siitä, miten se tehdään.

 • Istu mukavassa puoli lootuksen asennossa. Voit joko istua kevyellä matolla tai tavallisella matolla. Monet asiantuntijat ovat kehottaneet voimakkaasti olemaan istumatta suoraan lattialla. Tämä johtuu siitä, että uskotaan, että lattiasta on säteilyä, joka ei ole hyvä harjoitettaessa minkäänlaista mudraa.
 • Voit istua silmät kiinni ja avata täysin valintasi, mutta suljetut silmät voivat auttaa keskittymään paremmin.
 • Sinun on asetettava sormus ja pieni sormi yhteen samaan asentoon.
 • Seuraavaksi sinun on asetettava peukalo kämmenelle.
 • Taivuta nyt muut sormet (keskellä ja etusormella) löysästi ja vähitellen peukalon yli.
 • Varmista, että molemmat kätesi ovat mukana tässä eleessä.
 • Seuraavaksi sinun on keskityttävä hengitykseen lantion alueella.
 • Hidasta uloshengitystä vähitellen.

Shakti Mudran edut:

Shakti mudrasta on lukemattomia etuja. Jotkut tärkeimmistä eduista on lueteltu alla –

 1. Sillä on tehostava vaikutus rintakehän alaosassa. Se lisää immuunijärjestelmää, mikä tekee koko sisäisestä järjestelmästä aktiivisen ja erittäin terveen.
 2. Tämän Shakti mudran säännöllisellä harjoittelulla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Tämä tuo sinulle pitkän aikavälin rauhan ja vakauden.
 3. Koko harjoitus vaikuttaa hyvin nukkumismalliisi. Kun olet harjoitellut tätä mudraa jonkin aikaa, huomaat, että nukkumistuntisi ovat vähitellen parantuneet ja tehostuneet.
 4. Tällä harjoituksella tai eleellä on myös rauhoittava vaikutus lantion alueelle. Se vapauttaa jännityksen alimmasta lantion alueesta. Tämä puolestaan ​​rentouttaa lantion aluetta ja sinulta puuttuu kuukautiskivut ja kouristukset tai muut ongelmat.

Vinkkejä ja varotoimia Shakti Mudran suorittamiseksi:

Voit harjoitella Shakti mudraa milloin haluat. Mutta ehdotan, että teet sen vain kolme kertaa päivässä vähintään 12 minuutin ajan.

On viimeinen mutta erittäin tärkeä sana Shakti mudrasta. Jos teet sen liian kauan tai et ole säännöllinen sen harjoittelussa, saatat päätyä uneliaaksi.