Avon kellot 2021 (9 kaunis kokoelma hänelle ja hänelle)

Avon on yksi Amerikan suurimmista kansainvälisistä valmistajista kauneuden, henkilökohtaisen hygienian ja kotitalouksien kategorioissa. Yli 130 vuoden ajan yritys on pyrkinyt toimittamaan parasta laatua ja asiakastyytyväisyyttä. Sen lisäksi, että Avon on vakiintunut kauneusbrändi, se on tuonut markkinoille myös valikoiman tyylikkäitä kelloja miehille ja naisille. Jokainen Avon -rannekello on ainutlaatuinen suunnittelussaan ja tyylissään. Intian markkinoilla Avon -kellomerkki on yksi parhaista kaikista Avon -tuotteista.

Avon kellot Catalog 2021:

Tässä on kokoelma parhaita miesten ja naisten avon -rannekelloja, jotka ovat saatavilla Intiassa, sekä hinnat, jotka varmasti saavat sinut kuolaamaan niitä.

1. Miesten analoginen – digitaalinen kello:

Avon kellot

Tämä on ihanteellinen kello miehille, jotka ovat aina liikkeellä. Se on varustettu monilla ominaisuuksilla, ja se on myös kaksitoiminen kello, jolla on sekä analoginen että digitaalinen lukeminen. Valitsin näyttää päivämäärän, AM/PM sekä tunnit, minuutit ja sekunnit. Tämä joustava musta silikonikello, jossa on punainen reunus, on roiskevesitiivis ja sen optimaalinen hinta on 3350 INR.

2. Naisten siksak -rannekello:

Avon kellot 2

Tämä on yksi tyylikkäistä Avon -kelloista naisille, jotka täydentävät hänen käsivarttaan täynnä rannerenkaita. Leveä siksak-muotoinen metalliranneke on saatavana kirkkaina väreinä, kuten vadelma, vanilja ja lakritsi. Voit ostaa tämän roiskeenkestävän kellon Avonilta maksamalla vain INR 2010.

3. Miesten timanttinen aksenttikello:

Avon kellot 3

Tämä on pakollinen miehille, joilla on ylellinen tyyli. Hopeasävyinen Avon-rannekellon tärkein kohokohta on aksenttimerkki timantti kello 12: n kohdalla. Kellon kehyksen ympärillä on harjanteita ja kellotaulu erottuu mustista hiekkapuhallusraidoistaan. Tämä miesten timanttinen aksenttikello on sinun vain 3350 INR.

4. Isänmaallinen miesten kello:

Avon kellot 5

Tämä on yksi Avonin tyylikkäistä miesten kelloista, joiden hinta on 2680 INR. Kellon kellotaulu näyttää Yhdysvaltain lipun sinisenä, valkoisena ja punaisena. Et voi unohtaa kotkan muotoilua yläosassa. Tartu tähän tyylikkääseen miesten kelloon ruskealla nahkamaisella hihnalla, jossa solki.

5. Pop Of Color Watch:

Avon -kellot 7

Tämä kirkas urheilullinen kello on pukeutumista rakastavalle tytölle. Pyöreä kellotaulu nahkaisella hihnalla on saatavana violetin sinisenä ja limen vihreänä. Siinä on myös vastaava koristeltu kehys, jotta se näyttää entistä kirkkaammalta. Kellon hinta on 1340 INR.

6. Miesten Batman -joukkuekello:

Avon -kellot 8

Ainutlaatuinen batman-logon kellotaulu, tämä Avon-rannekello on pakollinen jokaiselle elokuvaharrastajalle. Tämä musta silikonirannekello on täydellinen juhlavaatetus. Täydellinen lahja miehellesi, joka on ihanteellisella hinnalla INR 2680. Tämä on yksi Intian markkinoiden parhaista ja loistavista Avon -kelloista miehille, joilla on rokkaava tyyli..

7. tikattu naisten hihna katsella:

Avon kellot 4

Jos etsit tyylikästä kelloa, joka määrittelee korkean makuasi muodissa, tämä naisten Avon -rannekello on etsimäsi pitkään. Tässä muodikkaassa kellossa, jossa on suorakulmainen kultainen kivikello, on nahkainen tikattu hihna punaisella ja valkoisella värillä. Tartu hintaan vain IMR 1340. Tämä on yksi parhaista ja kauniista Avon -naisten kelloista, joka on saatavana Intiassa helposti.

8. kaiverrettu pitsi ranneke katsella:

Avon -kellot 9

Toinen ikivihreä pala naisten Avon -kellojen kokoelmasta. Se on valmistettu kultaisesta sävystä, ja siinä on pieni soikea kellotaulu, jossa on kaiverretut mallit ympäri mansettia. Se on täydellinen kello tilanteisiin, joissa haluat näyttää parhaalta. Klassinen kellomuotoilu jokaiselle naiselle. Maksa vain 35 INR 2345 ja nappaa silmämunat minne ikinä menetkin.

9. Kesäajan kello:

Avon kellot 6

Tämä on toinen Avon-kelloista naisille, joiden kellotaulussa on kaunis kesäteemainen muotoilu. Nappaa tämä pyöreä kasvokello valitsemallasi meloni-, valkoinen- ja vesiväreillä vain INR 1340: lla. Voit rokkailla tällä kauniilla Avon -kellolla.

Ennen kaikkea parhaat ja kauniit Avon -kellot sekä miehille että naisille Intiassa sekä niiden hinnat. Saat Avon -renkaan myös kelloista markkinoilla. Kokeile mitä tahansa niistä ja tartu kaikkiin ulkonäköihin.