Naglar i vitt och guld – 20 tips & idéer för trendigt manikyrguldglitter

naglar-vitt-guld-trend-mosaik-fiskskalmönster

Färger och mönster, men också texturer, växlar i nageldesignen, som i de fashionabla outfitsna. En aktuell trend när det gäller nagellack har etablerat sig: naglar i vitt och guld. Med glitter, grafiskt utformad eller uppnådd med nagelfolie, är det överdådiga utseendet en total hit. Det kan ses i många varianter. Vid första anblicken kan guldpläterade naglar se lekfulla ut, men utseendet ska alltid vara coolt och något reducerat.

De nuvarande trenderna för nageldesign en överblick

naglar-vit-guld-trender-mode-aktuell-styling

Spik kommer att bäras 2017, men inte monotont. Strikta linjer, färgglada färgkombinationer, geometriska konstruktioner dominerar nagellackstrenderna som för närvarande presenterades vid de internationella modeveckorna. Det spelas inte bara med färger, utan också med texturer. Shellack, pulver och folier ger mer utrymme och gör att vår manikyr ser mer spännande ut. Så det finns alltid något att upptäcka och det blir aldrig tråkigt. Metallack, krom, spegelnaglar och nitar är för dig som gillar skimmer och skimmer. Å andra sidan går neutrala nyanser till allt och ser bara elegant ut. En speciell kombination av de två kommer att följa med oss ​​på sommaren – naglar i vitt och guld.

Trendiga nagelformer

naglar-vit-guld-trend-manikyr-handvård

Våren och sommaren 2017 ser lovande ut när det gäller nageltrender – en intressant blandning av grafiska mönster och fantastiska färger. Om nagellacket är mode på naglarna och avrundar utseendet perfekt, är handvård och den samordnade nagelformen en viktig förutsättning för detta. Oavsett vilken färg eller mönster du väljer ska nagelformen naturligtvis vara rundad, dvs oval. Hörn och kanter är endast tillåtna i konstruktionen.

Nagellacktrender: naglar i vitt och guld

naglar-vitt-guld-trend-festliga-motiv-prydnader-glitter

Även om valet av färger är begränsat till bara två, finns det något stort i de nya färgerna. Glittrande partiklar måste vara på dina naglar 2017. Glitter, graffitimotiv, linjer eller helt enkelt gyllene färg ger oss en glamourhumör. Men manikyren bör framför allt anpassas till outfiten. Utarbetade mönster och motiv är mer lämpliga för festliga tillfällen och passar inte bra med kontorsdräkten. Framför allt är det viktigt om outfitens dominerande färger också ingår i manikyren. Men vitt och guld är alltid ett bra val för sommaren och passar mycket bra till solbränd hud.

Franska naglar i vitt och guld

naglar-vit-guld-trend-fransk-manikyr-känslig

Allt som skimrar, lyser och glittrar är trendigt 2017. Om det är för mycket och inte passar rätt affärsutseende, är neutrala nyanser alltid bra. Så att det inte är tråkigt bör du kombinera det med metalleffekter. Därför är vitt och guld en harmonisk kombination som passar alla. Den klassiska och oansenliga franska manikyren kan tolkas vackert i dessa två färger och ser fortfarande elegant och elegant ut. Detta kan också göras underbart hemma och är därför en chic variant på den konventionella nageldesignen.

Inramad manikyr i vitguld

naglar-vit-guld-trend-omvänd-fransk-manikyr

Den så kallade “inramade” manikyren, även känd som omvänd fransk manikyr, är också en variant som övertygar med sin enkelhet. Glitter täcker bara nagelns bas och ett finger, här vigselringfingret. Således uppnås en subtil accent utan att locka uppmärksamhet och utan att överdriva med glam, men inte helt klara sig utan det.

Ombre naglar i vitt guld

naglar-vitt-guld-trend-ombre-razr-glitter

En mjuk glamourlook skapas med ombre -tekniken. Här appliceras glitteret försiktigt, koncentreras vid nagelns bas och försiktigt springer mot spikspetsen, men i slutet är det bara hela. Vi letar efter ett elegant, romantiskt utseende med lite stjärnstoft. Finishen ska vara blank för att få fram den glittrande glansen i framkant och presentera den på bästa möjliga sätt.

Naglar i vitt och guld: enkelt med självhäftande klistermärken

naglar-vit-guld-trend-självhäftande-klistermärke-pil

Glansiga och metalliska element är alla ilska. Geometriska motiv, linjer och linjer – likaså. Denna vit- och guldmanikyr är minimalistisk och ändå individuell. Det finns en tumregel för minimalistiska mönster av något slag: allt måste vara perfekt. Därför är de perfekt formade naglarna ett viktigt krav. Du kan uppnå det perfekt separerade vita området med några tejp eller självhäftande remsor speciellt utformade för ändamålet. De dekorativa elementen här är klistermärken, men de kan vara golden flash -tatueringar.

Vittguldspikar med viss transparens 

naglar-vit-guld-trend-diamant-mönster-snygg

Jämfört med kromspikarna ser kombinationen av vitguld lite mindre iögonfallande ut. Vi tycker att de är riktigt snygga och snygga, särskilt om guldet inte appliceras på alla fingrar. En nästa trend är transparens eller de så kallade genomskinliga naglarna. De är supermoderna och uppnås genom att använda antingen lager av transparent nagellack eller klara plastspikar. Många glitterpartiklar införlivas på vissa ställen.

Naglar i vitt och guld med glitter och lekfulla motiv

naglar-vitt-guld-trend-glitter-glitter-motiv

Tack vare akrylnaglar och gellack kan olika små element enkelt integreras i nageldesignen. Glitter, nitar, strass, pärlor och andra bearbetas mellan de transparenta lackskikten och fixeras därmed också.

Naglar i vitt och guld med guldbladseffekt

naglar-vit-guld-trend-guld-blad-effekt-naken

2017 borde naglarna inte vara tråkiga. Det finns inga gränser för kreativitet här. Du kan till och med blanda flera stilar och få ett fantastiskt utseende även med nagelfolier och stenciler. För ett snyggt resultat rekommenderar vi att överväga ett färgkoncept. Använd inte mer än 3 färger, färgen på de dekorativa elementen räknas också. Grafiska mönster och motiv När man målar är naglarna inte nödvändigtvis helt målade. Enskilda områden kan täckas med hjälp av självhäftande remsor, folier eller stenciler. Denna look kallas en cut-out.

Naglar i vitt-guld-trend-sommar-fläckar-rosa

Även kaotiska fläckar kan se riktigt sammanhängande och harmoniska ut, de tillhör en helhet och valet av färger är samordnat. Här uppnås en glamour accent genom bladguld.

Spikar i vitt och guld med krascheffekt

naglar-vit-guld-trend-krasch-lack-glitter

En genomskinlighetseffekt kan också uppnås med effektfärger, till exempel en kraschfärg. Det nedre lagret av gyllene glitterfärg lyser genom sprickorna på den vita kraschfärgen.

Naglar i vitt och guld med inbyggda nitar, glitter och strass

naglar-vitt-guld-trend-glitter-nitar-strass

De trendiga geometriska formerna kan uppnås på flera sätt. Linjer, bågar och rutor kan målas exakt med nagellack och pensel, men också limmas på som en film eller, varför inte, bestå av flera små element.

Naglar i vitguld-trend-prickar-glitter

Om du föredrar att ha dina naglar i en färg, välj sedan neutralt vitt och lägg till individuella detaljer som ger en förändring. Du kan bara sätta accenter på två eller tre fingrar. Guldfolier, glitterpartiklar och paljetter är idealiska här. Dessa är vackert och exakt arrangerade och kan också geometriska former och strukturer.

Spetsiga naglar i vitt, guld och naken

Naglar i vitt-guld-trend-naken-matt-stilett-glitter

Spetsiga naglar är mycket märkbara i sig själva och kommer troligen att se överdrivna ut med många införlivade detaljer eller till och med se ostiga ut. Istället för att använda komplicerade nageldesigner med genomarbetade mönster och motiv, rekommenderar vi att måla fingrarna i olika färger. Tumregeln om de tre färgerna gäller också här. Välj sedan två neutrala färger, som naken och vit, och en tredje – guld, som borde vara iögonfallande.

Lekfull nageldesign i vitt och guld: stjärnmotiv

naglar-vit-guld-trend-stjärna-jeans-mörkblå

Om du gillar det mer dramatiskt och föredrar mörka färger kan du kombinera guld och vitt med en mörk nyans. Mörkblått eller svart passar bra med vitt och guld. Det är lämpligt att inte överdriva det med guld och glitter. En trevlig variant är att måla tre fingrar mörka och att göra de två andra varierade. Stjärnmotiv kompletterar det glamorösa utseendet, men är också ett bra beslut för vardagligt bruk med jeans.

Lekfull nageldesign i vitt och guld: konstnärligt minimalistisk

naglar-vit-guld-trend-konstnärligt-minimalistisk

Nagellacktrenderna är också konstnärliga, men minimalistiska. Varje nagel kan utformas annorlunda, men också harmoniskt med de andra. Denna manikyr ser extravagant ut, men samtidigt elegant. Här är guldet inte längre en accent, utan en av huvudfärgerna. Kombinerat med vitt och lite svart och på grund av den matta finishen ser det subtilt ut och till och med enkelt.

Gör en lekfull nageldesign i vitt och guld själv – med permanent markör

naglar-vit-guld-trend-permanent-markör-dekorera

Du kan enkelt trolla fram fina naglar i vitt och guld med hjälp av en permanent markör. Färgen på markören är mestadels baserad på aceton och passar utmärkt till alla vanliga nagellack. Experimentera med former och mönster.

Marmor naglar i vitt guld

naglar-vitt-guld-trend-marmor-effekt-spets

Marmor är en trendig trend inte bara inom inredning, utan också inom mode, därav också inom spikdesign. Marmorerade naglar är helt in och ser både minimalistiska och extravaganta ut. Du kan måla det karaktäristiska mönstret själv med en tunn nagelborste eller använda den så kallade marmortekniken. Detta kräver ett vitt lager ULack och en skål med vatten. 2-3 droppar grått eller svart nagellack läggs på vattenytan, sedan doppas varje enskild nagel i. Denna spikdesignteknik är lite mer komplicerad och kommer förmodligen att ta flera försök för att perfekta resultatet.

Konstgjorda naglar

naglar-vit-guld-trend-falsk-manikyr-marmor

Konstgjorda naglar är alltid en lösning när dina egna naglar är spröda eller helt enkelt aldrig blir vackra och långa. Konstgjorda naglar kan göras både hemma och i nagelsalongen. Det finns till och med några med ett applicerat lager färg och med en färdig nageldesign. Allt du behöver göra är att hålla fast det och du är klar. Nyligen har även konstgjorda naglar gjorda av 3D -skrivare blivit socialt acceptabla