15 kaunista kokoelmaa kultaisia ​​nilkkakuvioita kuvilla

Harvat asiat tekevät tytöstä onnellisemman kuin omat kultaiset nilkkakorut, ja jos haluat piristää päivääsi, antaisit hänelle tyylikkäät kultaiset nilkkakorut. Tällä planeetalla ei ole ketään, joka ei välitä näyttävän houkuttelevalta ja hyvin pukeutuneelta muille ympärillään oleville.

Juuri tämä saa naiset käyttämään erityyppisiä koristeita, jotka korostavat heidän ulkonäköään. Nilkka saa nimen, koska sen kulumispaikasta nilkan ympärillä. Riippumatta siitä, minne olet menossa ja mitä käytät, jos nilkkasi näyttävät, on täysin asianmukaista käyttää myös nilkkaasi. Nykyään Intiassa on saatavana myös kultaisia ​​nilkkureita eri malleilla, ja niihin voi myös kiinnittää hurmaa. Itse asiassa nilkka lisää tyylikkyyttäsi muodolliseen ulkoasuun, varsinkin jos se on valmistettu kullasta.

Eri mallit nilkkakoruista kultaa naisille:

Tämän artikkelin avulla on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista voit valita omat ainutlaatuiset kultaiset nilkkamallisi.

1. kultahelmillä ketjun nilkkakoru:

Kultahelmillä ketjun nilkkakoru

Houkutteleva kultahelmillä ketjutettu nilkkakoru, jossa on helmiä, korostaa muodin tuntua. Tämä nilkkakoru on koristeltu pienillä pehmeillä sinisillä helmillä, joissa on kultainen nilkkaketju, sinisten helmien välissä, mukana on pieniä kultahelmiä, jotka antavat upean, tyylikkään ja yksinkertaisen ilmeen. Tämän nilkan rakenne sopii kaikenlaisiin tapahtumiin, jotka antavat viileän ulkonäön.

2. Bell suunniteltu nilkka kullasta:

Kellosuunniteltu kullasta valmistettu nilkka

Tämä nilkkakoru on valmistettu kullasta, koralli puolijalokivihelmet, messinkikellot ja messinkihelmet on kudottu yhdessä tummanruskean vahaköyden kanssa, joka antaa perinteisen ilmeen ja mukavuuden käyttää. Tämä on räätälöity muotoilu ja täydellinen nilkka jokapäiväiseen käyttöön. Näitä nilkkamalleja käyttävät laajalti tytöt ja kaiken ikäiset naiset.

3. Paljain jaloin nilkkakoru kullalla:

Paljain jaloin nilkkasuunnittelu kultaa

Nykyään kultaisia ​​nilkkureita käytetään jalkojen koristamiseen. Nämä on kauniisti suunniteltu pienillä koruilla, helmillä ja myös erilaisilla symboleilla, kuten eläimillä, kukilla ja sydämillä. Joskus nilkkakappaleet annetaan erityisille ystäville symboloimaan heidän ystävyyttään. Nämä nilkkakorut liittyvät kultaan ja pieniin mustiin helmiin, ja niissä voi olla paljain jaloin malli, jota käytetään enimmäkseen hääseremonioihin.

4. Sydänsuunniteltu nilkka:

Sydänsuunniteltu nilkka

Yksi kultaisten nilkkakorujen käyttämisen suurista eduista on, että ne todella tekevät jaloistasi erittäin seksikkäitä ja hyviä. Näin voit tuntea olosi parhaaksi lisäämällä kipinää mihin tahansa asuun. Sydänsuunniteltu nilkkakappale koostuu pienestä sydämenmuotoisesta dollarista nilkan keskellä, mikä antaa yksinkertaisen ulkonäön.

5. Pahan silmän nilkkakorut viehättävällä kultaketjulla:

Pahan silmän nilkkakoru viehättävällä kultaketjulla

Tämä ihana pahan silmän nilkka on hienosti muotoiltu kultaketjulla, joka sisältää kaksi kerrosketjua. Yhdessä ketjuista oli sininen kivi ja toisessa on siniset kristallin pahat silmähelmet. Paha silmä on kiillotettu ja antaa kiiltävän ilmeen. Vaalean vesisinisellä värjätyt pahat silmät antavat tyylikkään ja yksinkertaisen ilmeen.

6. Kultakolikoiden nilkkakorut:

Kultakolikko nilkkakoruja

Kullatut nilkkakorut ovat niin kauniita ja herkkiä, koska ne koostuvat lukuisista nilkkaketjun kultakolikoista. Muinaisina aikoina ihmisillä on toivo, että tällaisten kultakolikoiden käyttäminen nilkoissaan antaa kodille hyvän olon. Intialaiset kultaiset nilkkakorut antavat perinteisemmän ilmeen verrattuna toiseen muotoiluun.

7. Kukka Design Gold Nilkkakoru:

Kukkakuvioinen kultainen nilkkakoru

Blossomin suunnittelema nilkka on suunniteltu seitsemällä kirsikankukalla, ja siihen on liitetty lihavoitu kulta -materiaali, joka antaa nilkallesi yksinkertaisen ja suloisen ilmeen. Voit käyttää tällaisia ​​nilkkureita, koska ne antavat viileän ulkonäön, joka liittyy ohuempaan ketjuun.

8. Käsin tehty kultainen nilkkakoru:

Käsin tehty kultainen nilkkakoru

Käsin tehdyt kultaiset nilkkakorut on valmistettu käsityönä erittäin ammattitaitoisesti ja ne sisältävät monimutkaisia ​​mutta täydellisiä malleja. Kaunis sarja näitä käsintehtyjä kultaisia ​​nilkkakoruja on valmistettu kulta -aineista, koristeltu valkoisilla kivillä ja sisältää pieniä kelloja. Se tuo tasapainoa elämään, itseluottamusta ja hyvää terveyttä, onnea ja mielenrauhaa yllään oleville henkilöille.

9. Kulta-turkoosi nilkka:

Kulta-turkoosi nilkka

Kulta-turkoosi-nilkkakoru, joka on suunniteltu kultalevyllä ja korostettu pehmeillä sinisillä turkoosilla helmillä, on kaksi kerroksista ketjua, pieniä useita helmiä, jotka antavat uskomattomuutta ja kipinää. Se voi olla täydellinen ottelu milloin tahansa missä tahansa ja se sopii kaikkiin asuihin, jotka antavat sinulle perinteisen ja suotuisan ilmeen.

10. Shell koristeltu kulta nilkkakoru:

Shell koristeltu kulta nilkkakoru

Aiempina päivinä kuorillisia nilkkureita käytetään suojana elämän vaaroilta tai merkkinä asemasta. Nykyään tytöt pitävät laajemmin tällaisissa kuorella suunnitelluissa nilkoissa nilkoissaan, koska se antaa yksinkertaisen ja kauneimman ilmeen kaikenikäisille naisille.

11. Alkuperäinen kulta -muotoinen nilkka:

Alkuperäinen kulta -muotoinen nilkka

Nilkkakultainen malli on tulossa eri muodoissa ja tyyleissä tytöille, ja sitä voivat myös käyttää todennäköisemmin kaiken ikäiset naiset. Kultaiset nilkkakorut näyttävät hyviltä, ​​kun niitä käytetään jalokivien kanssa ja lisäkoruja on kiinnitetty. Nämä ensimmäiset nilkkakorut voidaan valmistaa ohuella kultaketjulla ja voit lisätä oman nimikirjaimesi ja rakkaasi nimikirjaimen nilkoihisi.

12. Kulta helminauhalla:

Kulta, jossa helminauha

Kultaiset design -nilkkakorut ovat paras tapa niille, jotka teeskentelevät näyttävänsä heidät korkealuokkaisina ja rakastavat ylellisyyttä näyttääkseen sen loistamatta. Se on tapa pukeutua polvien alle ja vain innokas silmä huomaa todella sen kauneuden ja arvon. Nämä kultaiset nilkkakorut on värjätty pienillä helmillä ja niihin liittyy onnekkautta. Tämä käsintehty nilkka antaa ainutlaatuisen ilmeen.

13. Dainty Gold -nilkka:

Hieno kultainen nilkkakoru

Nilkkureiden käyttäminen antaa sinulle upean ilmeen, joka voi todella auttaa sinua näyttämään parhaalta joka päivä. Tämä hieno kultainen nilkkakoru oli koristeltu pienillä helmillä nilkkaketjun keskellä, ja tämä hieno kultaketju sopii täydellisesti nilkoihisi ja sopii kaikkiin tilanteisiin.

14. Perinteinen kultainen nilkkakoru:

Perinteinen kultainen nilkkakoru

Jokainen nainen rakastuu tällaisiin perinteisiin nilkkakoruihin, joita voidaan käyttää hääseremonioiden ja muiden toimintojen aikaan. Tämä on ehdottoman upea käsintehty kulta -materiaalilla ja hämmästyttää varmasti morsiamen, joka odottaa tuota erityistä “wow” -lisävarustetta häihinsä. Se antaa perinteisen ja ainutlaatuisen ilmeen muista malleista.

15. Kulta Jade -suunnittelulla:

Kulta Jade -suunnittelulla

Tämä jade-sorasta valmistettu kultainen nilkkakoru, jossa on korkealaatuinen läpinäkyvä viiva ja jades, antavat nilkoille upean ilmeen. Helmien välissä on pieniä kukkia, jotka antavat nilkkoille modernin ilmeen. Jos etsit modernia ja tyylikästä nilkkakorua, tämän kultaisen jade -nilkan kanssa meneminen on täydellinen valinta makuusi.

Nykyään tarjotaan erilaisia ​​malleja kultaisia ​​nilkkureita, jotka sopivat kaikkiin asuihinne rentoista muodollisiin, pukeutumiseen sopiviksi. Lähellä on erilaisia ​​tapoja nilkan käyttämiseen. Kultaisen nilkan käyttäminen ei ole loukkaavaa, vaan sen sijaan lisää kauneutta omaperäisyyteen ja muotiin. Jotkut naiset käyttävät työpaikallaan yksinkertaisia ​​kultaisia ​​nilkkureita ja suurempia nilkkureita satunnaiseen, jokapäiväiseen käyttöön tai erityisiin hetkiin. Tämän modernin ja viljellyn kultaisen nilkkamallin ansiosta saat varmasti parhaan idean omille nilkoillesi.