9 söpöä nilkkakorua vauvoille

Nilkkakorut ovat paras musiikillinen lahja, jonka voit antaa vastasyntyneelle vauvalle. Se on lahjakas vauvan suihkun aikaan onnekas lahja, vauvan syntymän yhteydessä tai yksinkertaisesti romanttisena vaimollesi hänen odottaessaan. On vanha perinne lahjoittaa nilkkureita vastasyntyneelle jo vuosikymmenien ajan. Mutta jotkut lahja -nilkkakorut, kun vauva oppii kävelemään, joten talo olisi aina täynnä sen jingles.

vauvan nilkkurit

Nilkkatytöt tytölle ja pojalle:

Katsotaanpa joitain trendikkäitä vauvan nilkkureita, jotka voittavat kenenkään sydämen.

1. Yksinkertaiset vauvan nilkkurit:

Yksinkertaiset vauvan nilkkurit

Kaikki yksinkertainen tai koristeellinen sopii söpölle vauvalle. Tässä yksinkertaisessa vauvan nilkkakorussa ei ole koristeellisia ripustimia, mutta se näyttää silti viehättävältä. Hopeinen nilkkakappale on valmistettu kahdella renkaalla ja yhdellä pariskunnalla.

2. Hopeaemaliset nilkkakorut:

Hopeaemaliset nilkkakorut

Tämä kaunis vauvojen nilkka liikkuu trendikkäästi. Ne on valmistettu hopeasta ja emalikivistä. Kivien ihanat värit voivat todella varastaa minkä tahansa sydämen, kun vauva käyttää sitä. Nilkan päässä on jinglejä, jotka soittavat musiikkia, kun jalka liikkuu.

3. Hopea lukko ketjun nilkkakorut:

Hopea lukko ketjun nilkkakoruja

Hopeiset nilkkakorut, joissa on lukkoketjut, olisivat hämmästyttävä lahja uudelle pikkulapselle. Tämäntyyppiset nilkkakorut ovat yksi hopeaketju, jossa on useita söpöjä jousiketjuja, jotka on ripustettu hopeisen pääketjun alle. Ja lopuksi, nilkoissa on musiikillisia jinglejä, jotka tekevät siitä houkuttelevamman.

4. Punaiset kukka -muotoiset nilkkakorut:

Punaiset kukka -muotoiset nilkkakorut

Tämäntyyppiset nilkat ilmaisevat rakkautta aviomiehen ja vaimon välillä. Nilkkakorut on valmistettu kullasta ja niihin on kiinnitetty kukkakiviä. Tämäntyyppiset romanttiset nilkkakorut lahjoittaa aviomies rakastavalle vaimolleen raskauden aikana osoittaakseen rakkautensa häntä kohtaan.

5. Jingle Bell -nilkka:

Jingle Bell -nilkka

Tämä on toinen yksinkertainen vauvan nilkkakoru pojalle. Nilkka on vain loistava yhdistelmä jousiketjua, jossa on useita jinglejä, jotka riippuvat tietyllä etäisyydellä. Tämä nilkka on siksi nimetty jingle bell nilkka. Tällaiset nilkkakorut lahjataan poikavauville onnekas lahja.

6. Vauvan orja -nilkka:

Vauvan orja nilkka

Tämä on ainutlaatuinen muotoilu vauvan nilkkakoru tytöille. Se tunnetaan orja -nilkkana, koska nilkan ketju on venytetty jalkansa keskisormeen asti. Jotkut pitävät myös pienen renkaan kiinnitettynä keskisormelle. Myös ketjutyyppistä spiraalimallia käytetään pienen timantin keskellä ja jinglen päässä. Tällainen kuvio antaa sandaalityyppisen suunnittelun söpöille pienille jaloille.

7. Perhonen nilkka:

Perhonen nilkka

Perhonen antaa nilkoille uuden ja mielenkiintoisen ilmeen. Ja jos jalat ovat uudelta taaperolta, se tuo lempeyttä. Tämä yksinkertaisen näköinen nilkka on kiinnitetty kauniilla perhosilla ja jingle lopussa. Nilkkaketju on valmistettu kullasta ja perhoset vaaleanpunaisista korallikivistä.

8. Yksinkertaiset Panchdhatu -nilkkurit:

Panchdhatu yksinkertaiset nilkkakorut

Nilkkalahjan antaminen lapselle on erityinen tilaisuus. Siksi lahjan tulee olla myös erityinen. Tässä on ainutlaatuinen nilkka. Valmistettu Panchdhatusta, seos viidestä metallista, tämä nilkka tuo hyvää terveyttä, onnea, vaurautta ja tasapainoa vauvan elämässä. Se on yksinkertainen nilkka, johon on kiinnitetty useita jinglejä jonkin matkan päässä.

9. Kuohuviini hopea nilkkakoru:

Kimalteleva hopea nilkka

Tämä kimalteleva nilkka on valmistettu sterlinghopeasta. Se voi kuitenkin olla myös hopeaa ja kultaa. Tämä ihastuttava nilkkakappale koostuu perhosesta, jousesta, päivänkakkarasta, lohikäärmekärpästä jne. Voit myös lisätä muutamia eläinmuotoja nilkkaosaan.

Nykyään vanhemmat ja isovanhemmat ostavat yhä enemmän koruja erityisesti vastasyntyneelle pikkulapselle. Intian markkinoilla on saatavana myös erityisiä vauvan nilkkarannekoruja, koska vauva on lahjakas molemmille onnea varten.