9 uusinta nilkkaketjun mallia miehille ja naisille

Nilkkakoru on trendikäs ja tyylikäs koriste, jota sekä miehet että naiset ovat käyttäneet vuosikymmenien ajan. Nilkkakoru on nilkoissa käytettävä koriste, ja se on valmistettu metalleista, kuten hopeasta, kullasta, langasta ja monista muista jalometalleista. Ketjun nilkkakorut näyttävät upeilta ja saavat jalkasi näyttämään arvokkaammilta. Näillä ketjulla varustetuilla nilkkareilla voi pukeutua mihin tahansa kenkiin ja saada nilkkasi näyttämään houkuttelevammalta kuin koskaan.

Kauniita ja tyylikkäitä nilkkaketjun malleja naisille trendissä:

Katsotaanpa nopeasti 9 suosituinta nilkkaketjun mallia.

1. Vilkas kultainen nilkkaketju kelloilla:

Vilkas kultainen nilkkaketju kelloilla

Tämäntyyppiset kauniit ketjun nilkkakorut näyttävät erittäin söpöiltä ja kauniilta nuorilta tytöiltä. Käännetyssä jumalan nilkassa on pienet soivat kellot roikkumassa, mikä tekee selkeää ääntä kävellessäsi, mikä mahdollistaa muiden huomion helposti.

2. Ainutlaatuinen hieno nilkkaketju:

Ainutlaatuinen hieno nilkkaketju

Hämmästyttävän näköinen hieno nilkkaketju on nämä ja sopii täydellisesti hellävaraisille ja seksikkäille nilkoille. Aaltokuvioinen hieno ketju näyttää upealta jokaisella naisella ja menee hyvin joka tilanteessa. Yhdistettynä hameisiin tai hihansuissa varustettuihin farkkuihin tuo käyttäjälle viehättävämmän ilmeen.

3. Trendikäs linkitetty ketju nilkkakoru tytöille:

Trendikäs ketjutettu nilkkakoru tytöille

Täten trendikäs ja tyylikkään näköinen yhdistetty nilkkaketju näyttää dynaamiselta ja antaa sinulle stereotyyppisen ulkonäön. Nilkka on suunniteltu kultaiseksi ja pienten valkoisten kivien välissä on nastoja, mikä antaa nilkoillesi ilmeikkäämmän ja näyttävämmän ulkonäön ja upean suunnittelun tytöille.

4. Cool Double Chain Butterfly Nilkkakorut:

Viileät kaksoisketjuiset perhonen nilkkakorut

Tämäntyyppiset upean näköiset kaksiketjuiset nilkkakorut näyttävät erittäin söpöiltä ja siisteiltä. Pieni perhonen, joka on ripustettu yhdessä joidenkin kukkakuvioiden kanssa, näyttää hämmästyttävältä ja saa nilkat näyttämään kevyiltä ja söpöiltä naisilla.

5. sydämen muotoinen nilkkaketju hopeaa:

Sydämen muotoinen nilkkaketju hopeaa

Hopeanilkkaketju on naisten suosituin ja arvostama. Kerroksissa oleva pieni sydän saa sen näyttämään loistavalta ja hopeametallin sanotaan olevan hyvä energianjohdin ja se kanavoi positiivista energiaa ja lähettää negatiivisen energian maahan. Tämän tyyppiset nilkat ovat ihanteellisia rantajuhliin.

6. Puhdas rullaketjun nilkka:

Puhdas rullaketjun nilkka

Lähes jokainen miesten ikäryhmä rakastaa tämän tyyppisiä puhtaan hopean valssattuja ketjutyylisiä nilkkureita. Nilkka on tunnusmerkitty ja suunniteltu 925 karaatin hopeaksi, ja se on 26 cm pitkä, jotta se mahtuu miehen nilkaan ja saa hänet näyttämään viileältä ja tyypiltä.

7. Ankkurityyppinen ketjunilkka miehille:

Ankkurityyppinen ketjuhihna miehille

Tämäntyyppiset kullatut, ankkurilla suunnitellut nilkkaketjut ovat tulossa erittäin suosittuja, koska ne näyttävät erittäin taiteellisilta ja kertovat paljon käyttäjistään ilman viittauksia. Ankkuri merkitsee miehen sisäistä voimaa ja nastatut kiteet saavat sen näyttämään vallankumouksellisemmalta.

8. Tähtiketjuhihnat miehille:

Star -ketjun nilkkurit miehille

Tämäntyyppinen tähtipinoinen nilkkaketju saa miehen näyttämään erittäin viileältä ja fiksulta. Hämmästyttävän näköinen nilkka antaa uuden ulkonäön miehille ja antaa uuden tyylin ja saa heidät näyttämään trendikkäiltä ja voidaan koristaa mihin tahansa funky -tilaisuuteen ilman häiriöitä.

9. Muodikkaat hopea ketjun nilkkakorut:

Muodikkaat hopea ketjun nilkkakorut

Nilkka on saanut inspiraationsa juutalaiselta ajalta ja nilkkaketju näyttää erittäin tyylikkäältä ja erilaiselta kuin muut nilkkatyypit. Se on riittävän leveä ja sopii hyvin miesten nilkoihin ja antaa elävän ilmeen, kun sitä käytetään. Tämäntyyppiset nilkkurit näyttävät viileiltä, ​​kun niitä käytetään nay -hangouteissa tai viileissä juhlissa.

Nilkkakorut ovat koriste, joka lisää ja parantaa henkilön persoonaa monilla taitoksilla ja kilometreillä. Nilkkakoruja on paljon ja ne sopivat jokaiseen tilanteeseen, joten sinun on hankittava niiden mukainen ja saat hiphop ja seksikäs ulkonäkö muutamassa sekunnissa.