8 lihavuuden sivuvaikutuksia

Maailma on tällä hetkellä pakkomielteinen liikalihavuudesta, jossa ajattelutavan äkillinen muutos on saanut ihmiset uskomaan, että lihavuus tietyllä hetkellä ei ole mitään väärää. äiti sanoisi pitävänsä siitä, että hänen poikansa ruokitaan hyvin ja pidetään terveenä, joten lihavuus on vain hänen lapsuutensa asia. Nuoret sanovat, että tämä on aika, jolloin he voivat syödä kaiken haluamansa ilman kehon ongelmia, joten miksi et hyödyttäisi sitä? Kypsässä iässä ihmiset sanovat, että puolet elämästään on mennyt tiukkojen sääntöjen mukaan ja he ansaitsevat tämän ajan olla oma itsensä. Vaikka liikalihavuus on nouseva aihe, jota suositaan paljon konfliktien puolesta ja niitä vastaan, tässä on joitain vakavia vaaroja, joita saatat kokea lihavuuden seurauksena.

lihavuuden sivuvaikutuksia

Sydämelliset ongelmat:

Lihavuudella on nyt kaikki tekeminen sydämesi ja sydänongelmien kanssa. Ainoa näkyvä ulkonäkö on ulkoisessa kehossasi aivan ihokerrosten alla, jotka osoittavat, ja näin tiedämme, että olemme lihavia. Mutta otammeko todella huomioon kehon sisäisten mekanismien sisällä olevat erilaiset rasvanvarastoinnit? Usein on ollut tapauksia, joissa sepelvaltimot paineistuvat äärimmäisen rasvakertymän vuoksi tai sydän ei voi jatkaa normaalia rytmistä lyömistä liiallisen rasvapaineen vuoksi. Tämä johtaa moniin sydänongelmiin, mukaan lukien ilmeinen aivohalvaus.

Unettomuustila:

Et todellakaan haluaisi, että poikasi olisi lihava kuultuasi tämän kohdan. On olemassa lääketieteellinen termi, jota kutsutaan uniapneaksi, jossa henkilö unensa aikana saa hengenahdistuksen tai katkaisee automaattisesti ilmansaannin keuhkoihinsa hetkellisesti. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tuulessa tai ruokaputkessa ja sen ympärillä on liikaa rasvaa, joka paineistaa tai kaventaa niitä. Lihavuus on suuresti kietoutunut tähän tilanteeseen.

Riskialtista raskauden aikana:

Jos olet tällä hetkellä raskaana ja liikalihavuus on ystäväsi juuri nyt, on mahdollista, että saatat vaarantaa vauvasi menettämisen äärimmäisen rasvan kertymisen vuoksi, kun vauva elimistössäsi tuntuu tukehtuneelta huonon tilan ja ilmansaannin vuoksi. Tästä syystä raskaana oleva äiti neuvoo asiantuntevasti vähentämään muita rasvoja ja kaloreita kuin määrätty määrä.

Elinikä:

On todistettu, että lihava henkilö vähentää automaattisesti muutaman vuoden elinkaaristaan ​​juuri näin. Lihavuus on suuri ongelma elimissä, joissa mikä tahansa elimen osa saattaa lakata toimimasta rasvan paineen alaisena ja aiheuttaa siten vähemmän elinehtoa.

Verenpaineen nousu:

Lääkärien mukaan lihavilla tai ylipainoisilla ihmisillä on enemmän mahdollisuuksia saada korkea verenpaine, mikä ei ole meille terveellistä. Korkeaa verenpainetta kutsutaan usein hiljaiseksi tappajaksi, koska esioireet eivät ole heidän asiansa. He hyökkäävät yhtäkkiä, mikä johtaa kauhistuttavaan aivohalvaukseen tai sydänkohtaukseen.

Syöpäriski:

Uusi tutkimus osoitti, kuinka lihavilla ihmisillä on suurempi syöpäriski kuin ei -lihavilla. Yleensä syöpäsolut piiloutuvat rasvan sisälle eivätkä näytä oireita vasta viimeisessä vaiheessa, jolloin niistä tulee hallitsevia ja vakavia.

Diabetes:

Lihavuus liittyy usein diabetekseen, jossa liiallisen rasvan vuoksi insuliinin eritys voi heikentyä. Nyt horjuva insuliini -ongelma päätyy usein diabetekseen, jossa insuliinin tuotantoa haittaa alhainen eritys tai tuotanto. Pääasiassa tyypin 2 diabetes vaikuttaa lihaviin ihmisiin.

Hedelmällisyysongelmat:

Tämä liittyy lähinnä naisiin, joissa on toistuvasti nähty, että lihava nainen tekee enemmän yrityksiä ja enemmän mahdollisuuksia tulla raskaaksi kuin ei -lihava nainen. Tämä johtuu siitä, että liikalihavuus on myös vastuussa hormonieritysten muutoksista, minkä vuoksi raskaus voi olla heille hieman ongelmallinen kohtaus.